Parfüm takası

Kizlar yeni sayfa acmadim parfümü görünce atladim eşimin dogumgunu için erkek kutusunda orijinal parfüm ariyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avon elite gentlemen var bende hiç açılmamış ambalajlı $elite.jpg

Eki Görüntüle 1018083

body shop white musk 30 ml. adı gibi misk ağırlıklı hafif bir koku.bana ilkbaharı hatırlatıyor biraz

Eki Görüntüle 1018084 Eki Görüntüle 1018085

ralph lauren_ralph 30 ml. yarısı kullanıldı resimde görüldüğü gibi.meyve çiçek karışımı bir koku.

Aaaaaaa benim parfümlerim bitti sen konuyu açtın :5: Birtek bu kaldı elimde

Eki Görüntüle 1019787

Eki Görüntüle 1086889

elimde lacoste var pink olanı. % 70 dolu orjinaldir:6::12:

kızlar alıntı yaptıgım parfümlerin fiyatları nedir ?? ralp lauren ve lacost

ralph ı ben takas etmiştim.body shop white musk var ama satmaktansa takası tercih ederim
lacoste benim değil canım bilmiyorum o yüzden.

fiyat hiç düşünmedim açıkçası canım,şuan piyasa fiyatı 50 ml için 115 tl civarı 45 pahalımı olur?

Canim 100ml ini sifir bi sekilde bellamolada 134.90'abulabiliyoruz diye biliyorum ben ona gore bi fiyat koy bence:)

Son düzenleme:
Canim 100ml ini sifir bi sekilde bellamolada 134.90'abulabiliyoruz diye biliyorum ben ona gore bi fiyat koy bence:)

ben fiyatına internetten baktım,orada yazan fiyatı yazdım buraya.ama sizin dediğiniz bile olsa eğer 100 ml şişe 134.90 tl ise 50 ml 70 tl gibi olur benim elimde kide 30 ml kadar var 45 yazdım ama illa 45 diye diretmiyorum,kalkıpta açık parfüm fiyatı15 tl den de satamam değilmi :) almak isteyen olursa ben zaten yardımcı olurum,maksat başkasının işine yarasın benim de elimden çıksın.

hanımlar oriflamenin bi parfümü vardı. gri bi parfüm simli sıkınca sim oluyordu hep.
şişesi el bombası gibiydi :1: kapağında yüzük vardı.
bi kaç sene önce kullanmıştım çok begeniyodum adını unuttum adını bilen ve elinde olan varmııı ????

hanımlar oriflamenin bi parfümü vardı. gri bi parfüm simli sıkınca sim oluyordu hep.
şişesi el bombası gibiydi :1: kapağında yüzük vardı.
bi kaç sene önce kullanmıştım çok begeniyodum adını unuttum adını bilen ve elinde olan varmııı ????

oriflame precious adı :27:

Back