Parfüm deneyimlerim:)

ikisi de çiçeksi belli ki
d'sing jasmin nasıl biraz bahseder misin? jasmin noirdeki gibi yoğun bir yasemin kokusu mu var yoksa diğer notaların arasında kayboluyor mu?

d'sing jasmin tam yaza uygun bi parfüm yoğun değil yasemin kokusu ... bence bir dene derim fiyatıda gayet uygun

hepsiburadadan buldum fiyatı da çok uygunmuş ama alıp da dolapta demirbaşlar arasına bırakmak istemiyorum umarım kullanabilirim:)

Sen nasıl kullanıyorsun parfümü canım :)

Normalde fazla kokudan hoşlanmayan bir insan olarak, maksimum 2 defa kulak arkasına sıkarım ben. ve mutlaka temiz vücuda olmak zorunda.

çok sıkınca parfümün kendi kokusu da değişiyo farklı bişey çıkıyo ortaya.. kararını bilmek lazım diye düşünüyorum.

pur blanca sevmeyen ben varım.. far away kullanılamayacak kadar ağır bir koku bence..benmde bir şişesi dolap bekler..perceive ve incandesssence severim burberry classıc ve chanel chance hastasıyımm chance ı mademoiselle e benzetmene şaşırdım doğrusu..diesel bence fark yaratmak isteyenlerın kokusu genç ve dinamik buluyorum.. lacoste pink ve noa yı bahar aylarında seviyorum..hiypnotıc poison, escada collectıon,angel gibi daha sıcak ve tatlı kokularıysa kış ayalrnda tercih ediyorum

teşekkürler paylaşımların için:)
burberry classic evet..dönüp dolaşıp gittiğim kürkçü dükkanım:)

gratisten bir koku daha..eaudesalpes kokulu vücut spreyi gül ve menekşe kokulu olan..
avonun lyrical diye bir parfümü vardı hatırlıyor musunuz?
tıpkısının aynısı bu koku..ama bir süre sonra daha basit kalıyor ona göre..ondaki hafif ekşilik bunda kalmıyor sanırım ondan..yine de çok güzel çok çiçeksi..çiçek serasında dolaşmak gibi birşey sadece çiçek işte..keşke parfüm olsaydı..

burberry london mı classic mi weekend mi brit mi ? hangisii alınmalı :)
lweekend çok kullanılıyor ve sıktı ben classic ve london ı seviyorum ikisi de çok güzel kokular london sonbahar için çok uygun mis gibi çiçek kokusu yağmur sonrası çiçek bahçesinde geziniyormuş gibi bir his uyandırıyor demişti birisi kesinlikle katılıyorum.classic daha sıcak bir koku kışın çok severek kullanırsın bu ikisini mutlaka dene.
brit de güzel,tatlı temiz bir koku onu da severim tatlı kokulardan hoşlanıyorsan seveceğinden eminim ama benim tercihim london ya da classic olurdu.

açık olarak alsam ancak hepsini istiyorum :) sence tatlım açık olarak örneğin dp den almaya kalksam nasıl olur? denedin mi hiç?

açık olarak alsam ancak hepsini istiyorum :) sence tatlım açık olarak örneğin dp den almaya kalksam nasıl olur? denedin mi hiç?

dp'den weekend ve classic i denemiştim weekend zaten açık olarak hemen her markada aynı kokuyor ve orjinaliyle birebir.
classic dp de güzeldi orjinalinden daha kalıcı dpde.
brit ve london için bişey diyemem denemek lazım

hemen bir kaç tane daha sorayım zaman :) dp den ck euphoria escada magnetism bvlgari jasmin noir chanel chance- coco yada mademoiselle bunlar nasıl ama dp için soruyorum canım eğer bilgin varsa.. :)

dpden parfüm kullanmıyorum canım orjinallerini biliyorum ama escada magnetizm koklamıştım dpnin,fena değildi,çok tatlı geliyor onun kokusu bana,o yüzden orjinalini ya da açığını tercih etmem.
yalnız şunu söyleyebilirim,dpnin kokularının çoğu orjinallerinden daha yoğun,bu yüzden normalde ağır gelen bir kokuyu dpden tercih etme derim.
jasmin noir,chance,magnetizm zaten hyoğun kokular,dpden olursa boğabilir diye düşünüyorum

teşekkür ederm canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…