- 30 Ekim 2011
- 70
- 0
-
- Konu Sahibi goldenpink
kokular tenden tene de cok degisiyor ben parfum bakmaya gittigim zaman sıkıyorum ilk once gidiyorum bi 15-20 dkika dolasıyorum cunku ilk sıktıgınla sonraki koku cok farklı oluyor..bazen begendigim kokuyu eve geldigimde sevmiyorum ıyy bu ne ya oluyorumbi tane devamlı kullandıgım parfumum olmadı bir turlu boyle koktugunda aa bu gwenin kokusu desinler istiyorum ama caldionu degistirmiycem sanırım
ismi reklam olmus markalari aliyorsun bu defada kullanmayinca icine dert oluyo okdr para verdik bi gununu gormedik diyo insan gucci cok begendim arkds numune olarak getirmisti bende kardesime onerdim al cok guzel diye internetenn siparis etti hic guzel degil kokusu dedi ama kullanmis disari cikinca arkadaslari sormus cok guzel kokuyosun hangi parfum bu demisler sonra evt guzelmis dedi :)) hos ve hafif bi kokusu vardi iste insan ole eline alip koklayinca anlamiyo mesela ben kullandigim parfumler nasil koku saliyo etrafa merak ediyorum :)))ben de bulamadım "işte bu!" diyeceğim parfümü ama yılmıyorum=)
koskoca bi denenecekler listesi oluşturdum uzun uğraşlar sonucu.umuyorum ki onlardan biri benim parfümüm olsun=)
1. -Lacoste pink of love ( kalıcılığı gayet iyi )
2.- D'sing jasmin ( fiyatı çok uygun.. kalıcılığı gayet iyi)
hepinize tavsiye ederim kızlaarr
ismi reklam olmus markalari aliyorsun bu defada kullanmayinca icine dert oluyo okdr para verdik bi gununu gormedik diyo insan gucci cok begendim arkds numune olarak getirmisti bende kardesime onerdim al cok guzel diye internetenn siparis etti hic guzel degil kokusu dedi ama kullanmis disari cikinca arkadaslari sormus cok guzel kokuyosun hangi parfum bu demisler sonra evt guzelmis dedi :)) hos ve hafif bi kokusu vardi iste insan ole eline alip koklayinca anlamiyo mesela ben kullandigim parfumler nasil koku saliyo etrafa merak ediyorum :)))
evet merak ediyorum onu çok.evet canim gucci guilty sisesi altin sarisi ben begendim hos ve guzel koku benm hosuma gitti
guzel parfumler dediklerin canim....anne kokusunuda begendim :)))ben de parfum delısıyımdır .cok sık parfum denerım ama hıc vazgecemedıgım kokularım da vardır
artık tenımle butulesmıstır o kokular.mesela arkadas ortamın da yada sevgılımın aılesı kullandıgım kokuyu
bır yerden aldıgın da sashamıa kokuyor derler
vazgecemeyecegım kokular ; dolce gabbana the one , calvın kleın euphorıa,hypnotıc poısson
annem de hep gucc envy kullanır .aslın da genc kokusudur ama, ben anne kokusu derım annemden dolayı
Sende de var aynı şey dimi bazı kokular var seversin ama sevmezsin bazen koklamak istersin hoşuna gider sonra koklamaya tahammül edemezsin falan
Benim o kokum lady million galiba çok garip bi ilişkmiz var
cacharel noa kokudan nefret eden ikinci kişi de bennım
bu kokunun evet cok sevenı vardır ,hatta cok temız pudramsı koku
oldugu ıddıa edılır ama ,tam tersı ben gram pudra kokusu alamadıgım
gıbı benı asırı bayar bu koku .ben de alıp kullanamadıgım ıcın hedıye
ettıgım bır koku .ama dedıgın gıbı sevenı cok fazla .
bu arada goldenpink vıva cappio yorumuna da cok guldum :)
cuk dıye oturmus valla .annemın genclik parfumuydu cok ıyı hatırlarım
bıze gelen annemın arkadasları da bu parfumu kullanırdı .
benım de cocukken oyuncak nıyetıne kullandıgım parfum sısedır kendısı
bu parfumun sısesıyle oynamayan cocuk yoktur herhalde
şisesını hatırlarım ama,sımdı kokusu nasıldır hıc hatırlamıyorum :)
Ben de Calvin Klein Beauty kullanıyorum. bana yakıştığını düşünüyorum.
ve her parfüm herkeste güzel kokmuyo. cilt tipi, ten rengi bile değiştiriyo kokuyu. ayrıca parfüm kullanmayı da bileceksin, kimi iki defa sıkar, koklamaya doyamazsın, kimisi de duş alır parfümle yanında duramazsın.
zor iş bu parfüm :)
cacharel noa kokudan nefret eden ikinci kişi de bennım
bu kokunun evet cok sevenı vardır ,hatta cok temız pudramsı koku
oldugu ıddıa edılır ama ,tam tersı ben gram pudra kokusu alamadıgım
gıbı benı asırı bayar bu koku .ben de alıp kullanamadıgım ıcın hedıye
ettıgım bır koku .ama dedıgın gıbı sevenı cok fazla .
bu arada goldenpink vıva cappio yorumuna da cok guldum :)
cuk dıye oturmus valla .annemın genclik parfumuydu cok ıyı hatırlarım
bıze gelen annemın arkadasları da bu parfumu kullanırdı .
benım de cocukken oyuncak nıyetıne kullandıgım parfum sısedır kendısı
bu parfumun sısesıyle oynamayan cocuk yoktur herhalde
şisesını hatırlarım ama,sımdı kokusu nasıldır hıc hatırlamıyorum :)
Parfümleri Siz İntetneten mi alıyorsunuz ?