- 5 Şubat 2010
- 196
- 2
-
- Konu Sahibi goldenpink
Vanilyalı çekici, kaliteli bir koku önerir misiniz aşırı yaygın olmayan yani en azından '3 kadından 2si bunu kullanıyor çok bilindik' demeyeceğimiz :)
Hugo Boss Orange :) Hafif vanilyamsı hoş bi koku tane çok yakışan bi koku herkes beğeniyor. Ağırda değil :) Denemeni öneririm canım :)
Vanilyalı çekici, kaliteli bir koku önerir misiniz aşırı yaygın olmayan yani en azından '3 kadından 2si bunu kullanıyor çok bilindik' demeyeceğimiz :)
başka önerisi olan var mı bugün bakacağım da :) narciso r. Siyah şişeye baktım güzeldi ama fazla baharatlı. Bargelloda pembesi var mı ki
bana çok yardımcı oldun ,saol :)
evet chanel 5 herkesin sevebileceği bir koku değil,zor bir koku,kokusunu kendinde almaktan çok başkasında ara ara koklamak daha güzel..bugün chanel 5i kokladım aman yarabbım ben kullanmam onu mıdem bulandı hiç güzel değil.
ama coco matbazelı vede chanel changeyı çok sevıyorum
yenileri eklendi:))
rare pearls hakkında biraz daha aydınlatıcı olurmusunuz sipariş verdim bi kaç güne elimde olucak ama hala kararsızım şuan incandessence kullanıyorum pearls i ilk defa deneyeceğim
Jimmy choo araştrması yaparken gördüm yorumunuzu :) jimmy choo aldım ama kararsızım hala :)okdar cok parfum varki hepsi dizili duruyo hep unutuyorum kullanmayi yarim veya tum parfumlerim var onlarin zamani gecermi kizlar bozulma olurmu :))) bence en guzeli jimmy choo arkadsm kullaniyor harika ya bence bu parfum insanin teninlle uyumlu olmasida onemli yanlismiyim kizlar