- Konu Sahibi parfumaski
banada guzel cok ağar olmuycak bı parfum soylermısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım love daha tatlı diyebilriim :) the one guzeldir gercekten :))teşekkürler.
söylediklerini deniycem.
ama dpde flora by gucci ve chloe love var sadece. o yüzden 2sine de bakıcam.
chloe love daha tatlı bi koku galiba? baya seven var bu kokuyu.
birde dolce gabbana the one alıcam dp'den. bayıldım kokusuna kalıcılığına.
Thierry Mugler alien
canım bu nasıl bi koku, biliyor musun?
canım agır olmayan kokular istiyorsan aquatic veya çiçekli kokulara bak derim. aqua di gio gibi seylere.banada guzel cok ağar olmuycak bı parfum soylermısınız
tatlııııım yaa ben tatlı şekerli bayık parfümleri hiç sevmiyorum içinde mutlaka çiçek olması lazım.sen böyle yazınca kendimden şüphelenmiştim.neyse bugün tekin acarda yavas yavas tek tek biçok parfüm denedim ve şekerli kokulara hiç gelemediğimi çiçeksi odunsu kokulara da bayıldığımı farkettim.demekki light blue kel alaka kalmamışşş burberry body aldım ve tek kelimeyle aşık oldum bundan sora kolay kolay değiştirmem kokumu sevgilimde ba-yıl-dı ! daha ne isterimmmmm
hafif kokuları seviyorsa sevgilin bvlgari aqua ve aqua marini tavsiye ederim. çok hoş ikisi de aqua ayrıca watsons'da ikili set olarak çok uygun fiyata satılıyor. ayrıca euphoria intense'i de denemelisin:)
yağlı cilt kalıcılıkta bir avantajdır doldurma parfumlerde ise alkol esanstan cok daha asırı kullandıldıgı icin kalıcılıgı dusuyor diyebilirim o yuzden acık parfumdeki kalıcılıkları hakkında net birsey soyleyemem.tatlı ve baharat deilse şipre/floral kokular tercihinizdir buyuk ihtimalle..bugday tenli oldugunuzdan sadece florallardan ziyade meyve karısımlarının daha ii olucaını dusunuorum (bende hep oyle oluyor)
sipre ve meyvemsi olarak miss cherie,jimmy choo for her
daha turuncgil ve fresh olarak ck one serisi,
daahda ferah olarak aquatic cool water gibi parfumler oneririm
eger daha oryantal bir tarz istiosanız gidince odunsu ama oryantal notalar derseniz rahatsız etmeyen agırlıkta birseyler bulabilirsiniz diye dusunuorum:)
slm ben 25 yaşında esmer bir bayanım. sizden parfüm konusunda yardım istiyorum. ben de çoğu bayan gibi aşık olacağım bir parfüm istiyorum ama bulamadım henüz:-( ben armani mania burberry the beat den hoşlanıyorum ama hiç kalıcı olmuyor bu parfümler. siz neler önerrirsiniz lütfen yardım edin
şimdi kalıcı derseniz ben addict,hypnotic poison,ck secret obession,alien,chanel no 5,organza vs derim cunku bunların kalmayacagı ten yoktur herhalde:) ama sizin cilt tipiniz nasıl nasıl koku seviyorsunuz en cok hangisi kalıcı olmustu söylerseniz en azından daha iyi tahmin yurutebilirim .:)