• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm arayanlar,merak edenler,sevenler bakmadan geçmeyin :)

Merhaba.Ben de bir konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bundan önce kullandığım parfüm coco chanel mademoiselle idi.Uzun araştırmalar sonucu almıştım zira çok zor beğenen biriyim.Parfümüm bitti yeni bir parfüm alıcam.Kullandığım parfüm gerçekten çok güzel ve kalıcıydı,ayrıca yoğun bir kokusu vardı.Ben bu tür kokuları çok seviyorum hafif parfümler bana göre değil.Bu parfümü alırken denediğim bir parfüm vardı dior pure poison.Şimdi kokusunu çok hatırlayamıyorum ama bu kokuyu da çok beğenmiştim.Uzun süreli kullananlar,bu parfüm kalıcı mıdır?Dediğim gibi hafif çiçeksi kokuları sevmiyorum.Yoğunluğu ve kalıcılığı hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok iyi olur gerçekten.Şimdiden çok teşekkürler.

çok kalıcı bi parfüm olarak kalmış aklımda
kokusunu beğeniyorsan kalıcılığı konusunda şüphen olmasın derim ben. tabi parfümün kalıcılığı tenden tene göre de değişebilir
benim diceklerim bunlar :34:

omnia crystalline denedm daha dğrusu parfüm sıkmak için kağtlar koyuyorlar ya onlara sıkıp kokladım bileklerimde yer kalmadğı için o yüzden pek anlayamadım canım

chloe denedim birde ama sanırım benim denediğim love olanıydı yeni farkediyorum netten şişesine baktımda :44::44:
canım chloe chloe pudra kokusu olan :)aslında loveda biraz ole sayılır ama chloe chloe'yi denk gelirsen dene bir daha :) işte derine sıkmadıkca anlasılmıyor parfum :( bir defada maks 5 tane denemek lazım yoksa karısıyor bide :)

Valla iltifatt değill şekerimm süperrsinnnn..Bunlarıda not alıcammm..Çokk komiktimm bugün alışveriş merkezine gittik eşim diyor parfüm alıcakktınn,bende diyorumm notumu almamışım yanıma onları denicemm.Eşimin en yakın arkadaşı dediki sen not all buradann kokulara bakk,ben sana yurt dışından getireyimm..Sürekli y.dışına çıkıyorr kendisi bende süper olur dedimmm.Bakalımm şimdi sıra bunları denemmek tee.Ama şimdidenn sana çoook teşekkürlerr.Tercih ve sipariş ettiklerimi mutlaka yazarımm.Dediğim gibi blog adresi özeldende mesaj atarsan sevinirim öppttt çokk..

az kaldı 100 e tamamlamaya o zmn yollicam aklımda :)) ve kesinlikle parfumu yurtdısından getirtmek avantajlı veya indirim sitelerinde de iyi fiyatlara bulabilirsinz ama orijinalligine guveneceiniz cok bilinenlere bakmak gerek :) artık o kadar abarttılarki sise paket işini gzl yapmayı ancak onceden orijinalini kullanmıssan ayırt edilio :)

canım ben aradığım parfümü buldum sonunda burberry weekend :9:
ama farkettim ki burberryleri seviyorum , london'u da sevmiştim.
diğer burberryler hakkında yorum yapabilir misin
özellikle body ve the beat i inanılmaz merak ediyorum nasıl kokuyorlar vs.
:26:

canım burberryde sevdigim ve tenime yakısan bi koku var o da the beat,sipre ve odunsu koku karısımı olarak gecior agır deil o yuzden tenımde kalıcılıgına pek guvenemedm almamıstm,body en yenisi sanırsam ben sevmedm acıkcası benm tarzım deil hic,burnuma gelen misk-şeftali-odunsu bir koku karısımı ama sevemedm ben çiçeksi-pudramsı-odunsu koku diyebilirim tarzı sevenler icin guzel bir karısım yapmıslar ama hatırladıgım sen cok pudramsı deil vanilya gibi kokuları seviyorum demiştin oryantal koku sevenlere gore bir parfum deil bence. weekendse,zaten bi klasik yani :) fakat şaşırdım cunku tamamen ciceksi bir koku hic vanilya bile yok icinde :)
burberry genel olarak benm sevdigim tarzda parfum yapmıyor,ben the beat ve london 'ı sevmiştim yine de alacak kadar değil :) ama aklımda bi gun elbet kullanıcam o yuzden kalıcılıkları konusunda cok net bir yorum yapamam weekend bildigim kadarıyla kalıcı bi zamanların kült parfumu :) sanslısın trend olmayı atlatmıs bi parfum bulmussun :))

cnm benm cildm kuru bazı yerlerm yağlı sadece genelde çoğu yerm kuru.. yüzüm karma.. yaşım 24.. ten rengim buğday.. bana parfüm önereblrmsn.. genelde cildmde parrfüm kokusunu alamıorm.. ben açık parfüm lacost touh pink kullanıyorum bi tek onu yakştırıorm kendime onun kokusunu alablyorum gün boyu.. lacost t. pink den başka bana parfüm önereblrmsn cnm??:nazar:

canım floral-pudramsı-odunsu koku karısımı touch of pink,bu tarza sevdigin ben nina ricci nina ve gucci envy me 'ye de bi bak derim guzeldir onlarda benzer kokular dahada yogun olsun dersen benm ciceksi kokualrda en sevdigim kalıcı dedigim jadore da olur :)

Merhaba.Ben de bir konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bundan önce kullandığım parfüm coco chanel mademoiselle idi.Uzun araştırmalar sonucu almıştım zira çok zor beğenen biriyim.Parfümüm bitti yeni bir parfüm alıcam.Kullandığım parfüm gerçekten çok güzel ve kalıcıydı,ayrıca yoğun bir kokusu vardı.Ben bu tür kokuları çok seviyorum hafif parfümler bana göre değil.Bu parfümü alırken denediğim bir parfüm vardı dior pure poison.Şimdi kokusunu çok hatırlayamıyorum ama bu kokuyu da çok beğenmiştim.Uzun süreli kullananlar,bu parfüm kalıcı mıdır?Dediğim gibi hafif çiçeksi kokuları sevmiyorum.Yoğunluğu ve kalıcılığı hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok iyi olur gerçekten.Şimdiden çok teşekkürler.

canım koku zevklerimiz tuttu ! :) poison serisinin kalıcılıgından suphen asla olmasın ben bir dior hastasıyım parfumde dior kalitesiz parfum yapmaz derim hep,eger begendiyseniz kalıcılıgı sizi suphelendirmesn hatta benim sevdiklerimden tavsiye edeceim versace crystal noir'e,midnight poison'a,givency ange ou demon'a ,alien'a da bi bakın almasanızda gelecekteki parfumleriniz icin aklınızda bbir fikir kalır :))

canım chloe chloe pudra kokusu olan :)aslında loveda biraz ole sayılır ama chloe chloe'yi denk gelirsen dene bir daha :) işte derine sıkmadıkca anlasılmıyor parfum :( bir defada maks 5 tane denemek lazım yoksa karısıyor bide :)

az kaldı 100 e tamamlamaya o zmn yollicam aklımda :)) ve kesinlikle parfumu yurtdısından getirtmek avantajlı veya indirim sitelerinde de iyi fiyatlara bulabilirsinz ama orijinalligine guveneceiniz cok bilinenlere bakmak gerek :) artık o kadar abarttılarki sise paket işini gzl yapmayı ancak onceden orijinalini kullanmıssan ayırt edilio :)

canım burberryde sevdigim ve tenime yakısan bi koku var o da the beat,sipre ve odunsu koku karısımı olarak gecior agır deil o yuzden tenımde kalıcılıgına pek guvenemedm almamıstm,body en yenisi sanırsam ben sevmedm acıkcası benm tarzım deil hic,burnuma gelen misk-şeftali-odunsu bir koku karısımı ama sevemedm ben çiçeksi-pudramsı-odunsu koku diyebilirim tarzı sevenler icin guzel bir karısım yapmıslar ama hatırladıgım sen cok pudramsı deil vanilya gibi kokuları seviyorum demiştin oryantal koku sevenlere gore bir parfum deil bence. weekendse,zaten bi klasik yani :) fakat şaşırdım cunku tamamen ciceksi bir koku hic vanilya bile yok icinde :)
burberry genel olarak benm sevdigim tarzda parfum yapmıyor,ben the beat ve london 'ı sevmiştim yine de alacak kadar değil :) ama aklımda bi gun elbet kullanıcam o yuzden kalıcılıkları konusunda cok net bir yorum yapamam weekend bildigim kadarıyla kalıcı bi zamanların kült parfumu :) sanslısın trend olmayı atlatmıs bi parfum bulmussun :))

canım floral-pudramsı-odunsu koku karısımı touch of pink,bu tarza sevdigin ben nina ricci nina ve gucci envy me 'ye de bi bak derim guzeldir onlarda benzer kokular dahada yogun olsun dersen benm ciceksi kokualrda en sevdigim kalıcı dedigim jadore da olur :)

canım koku zevklerimiz tuttu ! :) poison serisinin kalıcılıgından suphen asla olmasın ben bir dior hastasıyım parfumde dior kalitesiz parfum yapmaz derim hep,eger begendiyseniz kalıcılıgı sizi suphelendirmesn hatta benim sevdiklerimden tavsiye edeceim versace crystal noir'e,midnight poison'a,givency ange ou demon'a ,alien'a da bi bakın almasanızda gelecekteki parfumleriniz icin aklınızda bbir fikir kalır :))

teşekkürler canım şimdi bir fikrim oldu hepsi hakkında ^^
bu arada weekend'te vanilya varmış azda olsa,bilinçaltım onu yakalamış gene hahaha
aman daha fazla hakkında konuşmayayım da gene trend olmasın :1:

Cnm çok teşekkürederm:nazar:

beni kurtaaarrr :( parfüm hastasıyım ben okadar takıntılıyımki sürekli not alıyorum çoğunun kokusunu denemedim bile ama snaki hepsi çok güzelmişgibime geliyor.. nasıl kokulardan hoşlandığımı hiç bilmiyorum çözemedim kendimi ne istediğimi bilmiyorum bana yardım et :43: ben bikaç tana beğendiğim kokuları sıralayayım sana

nina ricci- ricci ricci (sevgilim bayılıyo:1: tabi bende.. )
nina ricci- premier cour ( özel zamanlarda değilde günlük kullanacağım temiz hafif pudramsı bi koku bana göre)
hugo boss-femme(hoş bi kokusu var)
chanel-chance (bayılıyorum ama pahalı:18: )
lancome-hypnose(bence çok cool)
lancome-tresor in love(yumuşak yumuşak çok hoş)
paco rabanne-black xs(biraz tatlımsı :/ )
dolce gabbana-light blue(yaz için fresh)
bunlar beğendiklerim.. ama aralarında en iddialı hangisi ya da bana gidebilecek en iddialı parfüm ne bilmek istiyorum sıradan günlük bi parfüm değil de ara sıra kullanabileceğim etkili bi parfüm arıyorum ama bulamıyorum:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

haa bi de sana merak ettiğim parfümleri yazmak istiyorum hazır oll liste çok uzun:52:
cacharel-lou lou
cacharel-scarlet
cacharel-eden
burberry-brit
burberry-london
ch-212 vıp
chloe-love
bvlgari-jasmin noir
shiseido-zen
miss dior-cherie
lancome-hypnıse senses
lancome-tresor midnight rose
lancome-miracle
paco rabanne-lady million

biliyorum liste çok uzun:43: bende bukadar kokuyu denemeye kalksam görevlilerin beni dövmeye kalkcağından sana sormak istedim en azından güzel olmayanları elemek için:17: ha bi de ben 22 yasındayım esmerim .. iz bırakayım derken kampüste milleti baymasın:52:

kafanı şişirdiğim için de ayrıca kusura bakmaaa biraz çok şey istedim çok şey sordum :17:

ben tatlı kokuları seviyorum.
ama baymayan çok da şeker kokmayan. daha çok tatlı pudra kokuları.
bana ne önerirsin?

benetton hot hakkında ne düşünürsün? bu gün almış bulundum ama çok kadınsı gelmedi belki zamanla alışırım.

evet canım biliyorum.
ama o tam pudra. ben daha tatlımsı pudra kokularını seviyorum.

anladım canım benim çok bilgim yok tatlı şekerli kokular hakkında parfumaski arkadaşımz zevkine hitap edicek parfümler önerir sana :21::21:

teşekkürler canım şimdi bir fikrim oldu hepsi hakkında ^^
bu arada weekend'te vanilya varmış azda olsa,bilinçaltım onu yakalamış gene hahaha
aman daha fazla hakkında konuşmayayım da gene trend olmasın :1:

aynen :)) sen mutlu mutlu sür kokunu :) nazar değmesiin:))

Cnm çok teşekkürederm:nazar:
rica ederim :))

beni kurtaaarrr :( parfüm hastasıyım ben okadar takıntılıyımki sürekli not alıyorum çoğunun kokusunu denemedim bile ama snaki hepsi çok güzelmişgibime geliyor.. nasıl kokulardan hoşlandığımı hiç bilmiyorum çözemedim kendimi ne istediğimi bilmiyorum bana yardım et :43: ben bikaç tana beğendiğim kokuları sıralayayım sana

nina ricci- ricci ricci (sevgilim bayılıyo:1: tabi bende.. )
nina ricci- premier cour ( özel zamanlarda değilde günlük kullanacağım temiz hafif pudramsı bi koku bana göre)
hugo boss-femme(hoş bi kokusu var)
chanel-chance (bayılıyorum ama pahalı:18: )
lancome-hypnose(bence çok cool)
lancome-tresor in love(yumuşak yumuşak çok hoş)
paco rabanne-black xs(biraz tatlımsı :/ )
dolce gabbana-light blue(yaz için fresh)
bunlar beğendiklerim.. ama aralarında en iddialı hangisi ya da bana gidebilecek en iddialı parfüm ne bilmek istiyorum sıradan günlük bi parfüm değil de ara sıra kullanabileceğim etkili bi parfüm arıyorum ama bulamıyorum:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Şimdi ben bildiklerimi tek tek söyleyeceğim fakat şöyle söyleyeyim temel koku ailelerinin hepsinden nerdeyse birer tane söylemişssin :) olay şu aslında her tarz kokuda begendigin bir tane elbet cıkar mesela sen daha fresh kokuları seviyorsundur ama bir oryantal parfum olur onu da begenirsin,tabi ki katagorilendireceksin hani bu gunluk icin uygun bu gece icin diye ama bir de ten meselesi var.kendime gore ornek vermem gerekirse aquatic denen kimyasallarla su /deniz kokusu uyandıran parfumlere baskasında bayılırım ama bende olmaz iste olmaz kalitesiz bi kolonyadan farklı kokmaz! onu da cozmen gerek tenin neyi seviyor oryantal mi baharatlı mı daha ciceksimi daha odunsu mu turuncgilmi sipremi ne yani :) yoksa parfumler derya deniz herbirini denemek biraz utopik yani :) snn ricci ricciyi kulandıgını ve yakıstıgını varsayarak yapıcam bu sebepten yorumları :))chance zaten fenomen fiyatına değer derim :),light blue ise burda kel alaka kalmıs yani tamamen odunsu şipre bir koku ki sevdigim bi tur sayılır yine de bende bugday tenliyim bana gitmemisti.Treasor in love ise denemedigim bir koku inan bir fikrim yok ...iddia demişsin bence aralarında yine esmer tene en iyi gidecekler black xs,l hypnose ve ricci ricci...ama denemeden asla emin olamazsın yavas yavasta olsa dene derim :)

nina ricci ricci ricci: ben kullandım bu parfumu fakat ilk basta sevip sonra sevemedigim kokulardan :( meyvemsi şekerli bir kokusu var birazda çiçeksi,zaten kullandıgın icin nasıl oldugunu biliyorsun kokunun ,black xs ise tamamen farklı olarak biraz baharatlı kakao vanilya agırlıklı bir koku tatlı bulman normal biraz bugulu bir koku,hypnose ilk basta gercekten cekici bir kokudur vanilya agırlıklı diyebilirim rahat rahat :)

haa bi de sana merak ettiğim parfümleri yazmak istiyorum hazır oll liste çok uzun:52:
cacharel-lou lou
cacharel-scarlet
cacharel-eden
burberry-brit
burberry-london
ch-212 vıp
chloe-love
bvlgari-jasmin noir
shiseido-zen
miss dior-cherie
lancome-hypnıse senses
lancome-tresor midnight rose
lancome-miracle
paco rabanne-lady million

biliyorum liste çok uzun:43: bende bukadar kokuyu denemeye kalksam görevlilerin beni dövmeye kalkcağından sana sormak istedim en azından güzel olmayanları elemek için:17: ha bi de ben 22 yasındayım esmerim .. iz bırakayım derken kampüste milleti baymasın:52:

kafanı şişirdiğim için de ayrıca kusura bakmaaa biraz çok şey istedim çok şey sordum :17:

ne demek ne kafa şişirmesi ben gayet memnunum hem boyle sorularla bin kere onunden gecip denemedigim kokularıda not alıp deniyorum :))
baslayalım cacharelle,lou lou ne varsa eskilerde var dedirtiyor bana anladıgım cok hafif koku istemiosun bu hafif bi koku deil vanilya cicek karısımı hatta ben bariz yasemin ve vanilya kokusu alıyorm.Yapıldıgı donemi yansıtıyor zarif ama fazla fazla kadınsı yasına agır kalabilir derim ..
eden inanırmısın buyukannemin kullandıgı bi kokuydu :) buram buram cicek kokardı hatırladıgım kadarıyla fakat o kadar uzun zamandır duymadımki kokuyu emin olamiyorum ama bence lou loudan biraz daha hafifti :)
scarlet'i denemedim tek bildigim genc kızlara yonelik oldugu bundanda sunu cıkarıyorum soyle tatlı cicek cicek kokan ama kadınsılıktan uzak.tabi denemeden yorum yapmak imkansız bu tamamen önyargım benm :)

burberry london ve brit hakkında daha öncede yazmıstım burberry'i pek tutmam normalde ingiliz asilligi var o kokularda herkes tasıyamıyor!brit aslında vanilya ve sekerli die gecior ama bende nedense hic olmamıstı ! yinede sevebileceini dusunuorum dene sen :) londonsa dha floral fazla ciceksi sekerli olmadıgı icin ikinci secenek olarak bıırak derm.

zen: aslında sordum parfumerideki kıza bana odunsu ve şipre bir koku diye dogru katagori olarak verdi zeni fakat ben sevmedim beni etkilemedi tarzın oldugunus anmıyorm son plana bırak :)
lady million:işte şekerli floral bi koku dene bence ricci ricciye yakın katagoride diyebilirim
cherie: parfum ne kdr ben agırım dese de maalesef meyvemsi eglenceli fakat her tende kalıcı olmayan bir koku denemeden bilemezsin ama ben tavsiye ederim esmer biri icin gunluk kullanımda iyi olabilir ben sahsen ole yapıyorum :)
jasmin noir:bu tavsiye ettigim bir koku benim hem kalıcı hem esmerlere gidiyor hem asil sevebileceini dusunuorum ben :)
chloe love:daha floral daha pudramsı kalıyor aralarında :)
lancome serisi ise nedense benim bi turlu ilgimi cekmeyenler,bir eksikligimi daha gordum su an minnettarim bende onları ekledim listeye gidip bol bol koklamam lazım :)
umarım yardımcı olabilmisimdir ...kısa kısa yazdım cunku uzun anlatmaya kalkarsam dedigin gibi liste cok uzun ve karakterli kokular var aralarında bir sayfa yazmak gerekir herhalde :))
ben tatlı kokuları seviyorum.
ama baymayan çok da şeker kokmayan. daha çok tatlı pudra kokuları.
bana ne önerirsin?
açıkca su an tıkandım kaldım ben aklıma sadece chloe love geliyor fakat tatlıdan ziyade floral o pudranın yanında .severek kullandıgınz bi kokuyu soyleyebilir misiniz dediginiz tarzda varsa yoksa su an fena taktım yarın gidip onunla ugrasıcam sanırım :)

benetton hot hakkında ne düşünürsün? bu gün almış bulundum ama çok kadınsı gelmedi belki zamanla alışırım.

benetton hot sanırsam daha odunsu bir kokuydu cunku ben hic kullanmadım kullanan bir arkadasımda sevmistim ki kendi tarzına uygundu cok kadınsı seyleri sevmeyen biri:)
ama floral-sekerli-meyvemsi notalarla suslenmeyince bir koku zaten feminenligini bırakıyor bence guzel bir alternatif olabilir sizin icin soyle spor giyindiginiz rahat gunlerde rahat hissetirecek bir koku ama kesinlikle gece kokusu deil derim ...

Merhaba. :)

Yağlı bir cildim var ve buğday tenliyim.Kalıcı ve fazla ağır olmayan yani hafif gibi kokular arıyorum.Baharat ve çok tatlı olmayan.Anlatamadım pek ama :) Tam olarak ne istediğimi de bilmiyorum galiba.Doldurma(açık) olarak alabileceğim bir parfüm önerebilir misin ? Şimdiden teşekkür ederim. :D

hemen söyliyim sevdiğim tarzı kenzo amor mesela. hem pudalı hemde tatlı tatlı kokuyor.
yada dolce gabbana the one... bunlara yakın kokular hoşuma gidiyor.

merhaba parfümaşkı.sanırım parfüm zevklerimiz aynı.kışlık ve yazlık olarak 3er tane en beğendiğiniz parfümler neler acaba? kaçırdığım güzel parfümler vardır.tecrübenizden yararlanmak istedim.şimdiden teşekkürler....

Merhaba. :)

Yağlı bir cildim var ve buğday tenliyim.Kalıcı ve fazla ağır olmayan yani hafif gibi kokular arıyorum.Baharat ve çok tatlı olmayan.Anlatamadım pek ama :) Tam olarak ne istediğimi de bilmiyorum galiba.Doldurma(açık) olarak alabileceğim bir parfüm önerebilir misin ? Şimdiden teşekkür ederim. :D

yağlı cilt kalıcılıkta bir avantajdır doldurma parfumlerde ise alkol esanstan cok daha asırı kullandıldıgı icin kalıcılıgı dusuyor diyebilirim o yuzden acık parfumdeki kalıcılıkları hakkında net birsey soyleyemem.tatlı ve baharat deilse şipre/floral kokular tercihinizdir buyuk ihtimalle..bugday tenli oldugunuzdan sadece florallardan ziyade meyve karısımlarının daha ii olucaını dusunuorum (bende hep oyle oluyor)
sipre ve meyvemsi olarak miss cherie,jimmy choo for her
daha turuncgil ve fresh olarak ck one serisi,
daahda ferah olarak aquatic cool water gibi parfumler oneririm
eger daha oryantal bir tarz istiosanız gidince odunsu ama oryantal notalar derseniz rahatsız etmeyen agırlıkta birseyler bulabilirsiniz diye dusunuorum:)

hemen söyliyim sevdiğim tarzı kenzo amor mesela. hem pudalı hemde tatlı tatlı kokuyor.
yada dolce gabbana the one... bunlara yakın kokular hoşuma gidiyor.

açıkcası benim pudralı koku anlayısım bir tuhaf yada o kavram bende daha yerleşemedi.pudra dediğin bebek pudrasıdır gib falan dusunuyorum :)) o yuzden bu konuda dier parfumlere gore daha zayıf oldugumu soyleyebilirim.the one ve amoru dersen ben onları pudralı diye tanımlalamam, acıkcası ikiside benm cok sevdigim kokular fakat temel notaları vnailya ve floral diyebilirim :) buna benzer olarak flora by gucci derim,bruno banani derim kullandıgım.bide yves saint laurent cinema ve jean paul gaultier claasıc bir bakın derim sanırım herkesin pudralı dedigine ben bugulu diyorum kendi parfum dilimi yarattım resmen :)) bu sebepten vanilya notası baskın ama agır olmayan kokuları sevebileceinizi dusunuyorum bu tarif icin iyi bi cumle olur bence her yerde :)

merhaba parfümaşkı.sanırım parfüm zevklerimiz aynı.kışlık ve yazlık olarak 3er tane en beğendiğiniz parfümler neler acaba? kaçırdığım güzel parfümler vardır.tecrübenizden yararlanmak istedim.şimdiden teşekkürler....

açıkcası ben öyle bir ayrım yapamıyorum... hani cok parfumum oluyor herbirini ayrı seviyorum...:) ama simdi hic parfumun yok ucer tane alıcaksın deseniz
miss cherie,amour (turuncu olan),coco mademoiselle,bvlgari aqua (erkek parfumu ama ben kullanıyorum :) ),dg the one ve hypnotic poison alırdım sanırım (bu kullanmaktan ziyade koklamak icin cok dile getirdim sikayetimi ama bir parfumun moda olup yakısan yakısmayan herkes tarafından kullanılması kotu birsey cokk..) ha ek olarak cok bilinmeyen biseler dersenizunlu parfumleri herkes bilir oyle yada boyle fakat demeter librarryin uc bes tane kokusunu seviyorum cok çim,brownie,toz,sadece yasemin gibi... :) ama onları bulmak gercekten dertli...

Son düzenleme:
demeter librarryin uc bes tane kokusunu seviyorum cok çim,brownie,toz,sadece yasemin gibi... :) ama onları bulmak gercekten dertli...[/QUOTE]

demeter artık gratis mağazalarında satılıyor, çok uygun fiyata. ben bir vanilya aşığı olarak vanilyasını ve sex on the beach ini de meraktan denedim ama gerçekten özellikle vanilya, kokulu silgi tarzındaydı.

bu arada benetton hot ı yadırgadığımı yazmıştım ya. çok sene önce coty firmasının vanilla fields isimli kokusu bana inanılmaz yakışmıştı. ama artık türkiyede yok. onun yerine yves rocher in vanilyasını parfüm olarak kullanabilirmiyim acaba. yani normal parfüm gibi alt, orta ve üst notaları yok ya o açıdan, nasıl olur?

açıkcası ben öyle bir ayrım yapamıyorum... hani cok parfumum oluyor herbirini ayrı seviyorum...:) ama simdi hic parfumun yok ucer tane alıcaksın deseniz
miss cherie,amour (turuncu olan),coco mademoiselle,bvlgari aqua (erkek parfumu ama ben kullanıyorum :) ),dg the one ve hypnotic poison alırdım sanırım (bu kullanmaktan ziyade koklamak icin cok dile getirdim sikayetimi ama bir parfumun moda olup yakısan yakısmayan herkes tarafından kullanılması kotu birsey cokk..) ha ek olarak cok bilinmeyen biseler dersenizunlu parfumleri herkes bilir oyle yada boyle fakat demeter librarryin uc bes tane kokusunu seviyorum cok çim,brownie,toz,sadece yasemin gibi... :) ama onları bulmak gercekten dertli...

teşekkür ederim. 3taneyle kıstlamamın sebebi çok parfüm bakınca hepsi karışıyor.gerçekten de zevklerimiz aynıymış.kenzo amoura bakmıştım ama unuttum kokusunu.tekrar bakayım ona.bvlgariyi de eşim için bakayım.diğerleri benim de beğendiklerimden:)bir de en son önerdiğiniz parfümü merak ettim şimdi....

teşekkürler.
söylediklerini deniycem.
ama dpde flora by gucci ve chloe love var sadece. o yüzden 2sine de bakıcam.
chloe love daha tatlı bi koku galiba? baya seven var bu kokuyu.
birde dolce gabbana the one alıcam dp'den. bayıldım kokusuna kalıcılığına.

Son düzenleme:
Back