• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm arayanlar,merak edenler,sevenler bakmadan geçmeyin :)

Herkese merhabalar ben bu siteyi hep üye olmadan takip ettim,bu kadar çeşitli bilgiyi başka hiç biryerde bulamazdım sanırım.Benim takıntımsa parfüm :) Giderim,kokalrım denerim bir servet harcamışımdır parfüm aşkına.Takip ettiğim kadarıyla parfüm arayanlar merak edenler çok fazla ve bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim aynı zamanda bir blog yazıyorum bunn hakkında meraklıları için fakat site adı paylaşmak sanırım yasak bu sebepten paylaşamıyorum :)

blogunu merak ettim bana özel mesaj atar mısın?

Herkese merhabalar ben bu siteyi hep üye olmadan takip ettim,bu kadar çeşitli bilgiyi başka hiç biryerde bulamazdım sanırım.Benim takıntımsa parfüm :) Giderim,kokalrım denerim bir servet harcamışımdır parfüm aşkına.Takip ettiğim kadarıyla parfüm arayanlar merak edenler çok fazla ve bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim aynı zamanda bir blog yazıyorum bunn hakkında meraklıları için fakat site adı paylaşmak sanırım yasak bu sebepten paylaşamıyorum :)

blog un açıldı mı?

İsterseniz Bvlgari jasmin Noir i ya da Armani Code u bir deneyin..ki sigara içen biri olarak kalıcılığından, kokusundan çok memnunum.

cevabınız için teşelkkr ederm. en kısa zamanda bi parfümeriye gibip test edicem kokuları. başka fikri olan varmı benim için

çok şükür soracağım biri denk geldi :)) ck secret obession hakkında ne biliosun günlük bi parfüm olmadığını biliyorum cknın diğer parfümlerine göre ve 20 yaşında olduğumu varsayarsak nasıl bana göre :D:D kokumu sadece kendim almak istemiyorum insanlar peşimde parfümün ne diye koşsun istiyorum :10:

secret obsession mi ? sakın dıyorum sakıınn.20 yasındasın hele hiiç.Genc birinin kullanabılcegı bır parfum degıl bence.Cok agır.Malesef internetten kokusunu bılmeden aldım oylece duruyor dolapta:50:

avonun soft musk diye bi kokusu var
şimdi baktım forumun birinde çoğu kişi onada pudra kokusu demiş
bence o tam bi hacı yağı kokusu ya :( :( :25::25:

bu söyledklerinz ona benzemiyor değil mii ? :26::26:

asla kabul etmıyorum bende soft musk kullandım.şimdi başka bir marka kullanıyorum ama soft muska laf söletmem :))

Tatlım merhaba. Ben hep kendine özgü parfümleri olan kişilere çok özenmişimdir o parfümler sanki onlarla özdeşleşmiştir ve onlarla anılır çokta yakışır buram buram kokar ve çok nadir değiştirirler. Yalnız ben henüz kendime öyle bir koku bulamadım :/ Üstelik birde dediğin gibi kuru bir cildim olmamasına normal bir cilt yapısına sahip olmama rağmen çok kalıcı olmuyor parfümler yazık ki bende. Ben çok ağır kokuları sevmiyorum ama öyle bir koku istiyorum ki yanımdan geçen mest olsun bir arkadaşında dediği gibi hani böyle durdurup durdurup sorsunlar.d çok abartmış olabilirim ama etkili ve kalıcı bir koku istiyorum. Ben daha çok vanilyalı kokuları severim ama bazen insanın fikrini değiştirecek çok farklı tarzlarda olabiliyor o yüzden çok keskin hatlarım yok bu konuda. Beyaz tenli ve sarışınım sanırım bu da etkili oluyormuş parfüm konusunda. Şimdi senden hem senin en çok sevdiğin parfümleri hemde benim anlattığım tarza uygun parfüm önerileri bekliyorum (:

alien thiery mugler
laura biagotti
jadore
tommy girl
cacharel anais anais
ralp raulen ralp
givency envy me
estee lauder ( hangi çeşidi ? )

bu kokulardan en çiçeksi + çekici + kalıcı ve kokladkça koklyası glick şklde olan hangileridir:) beyaz ve kuru bi tenim var 25 ysndym:)

alien thiery mugler
laura biagotti
jadore
tommy girl
cacharel anais anais
ralp raulen ralp
givency envy me
estee lauder ( hangi çeşidi ? )

bu kokulardan en çiçeksi + çekici + kalıcı ve kokladkça koklyası glick şklde olan hangileridir:) beyaz ve kuru bi tenim var 25 ysndym:)

anaiis kesnlke çok kadınsymş bakttm beenmediimm:) ralp raulen bildiniz çilek gibi bişii çok hafif we iç bayıcıı:) tommy girl bildiniz sırf gül kokusu :D jaadore sırf leylak kokusu gbi gldi banaaa dierlerine daha bakamadm :Pp

açık parfüm alıcam sevgilimle buluşacağım güzel kokmak istiyorum. esmer ve 19 yasındayım. düsündügüm kokular

ck euphoria
escada magnetism
britney spears fantasy
chopard wish

Back