• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm arayanlar,merak edenler,sevenler bakmadan geçmeyin :)

Cashmere ve cashmere black misti yorumlayablr mısınız.hangısı daha hafıf krem gbı pudra gıbı kokuyor

canım bu defa beni zayıf yerimden vurdun :) dkny 'un parfümleri beni hiç çekmez o yüzden adını ccok duysam da ikisine de hiç elim gitmedi hiç denemedim bu yüzden hiç bir yorum yapamayacağım maalesef :( ama listeme yazdım bu eksikliği doldurmam lazım :)

Canım Givenchy parfümleri hakkında ne düşünüyorsun?

canım açıkcası soruyu net anlamadım ama yine de elimden geldiğince cevaplayacağım.

Givenchy tabi ki kalitesini ispatlamış yıllardır parfüm piyasaya süren ve tutulan bir marka bu yüzden tabiki her zevke göre farklı katagoride parfüm yaratıyorlar.Ki bu yaratıcılar sadece bir marka için çalışmıyor.Burun denen bu insanlar her marka için parfüm yaratıyorlar ve hepsinin ayrı tarzları var.Bu yüzden bir markanın parfümlerini tek bi katagoride sınırlandırmak imkansız oluyor :)

Givenchy de benim sevdiklerim play serisi ve ne kdr kullanamasam ve ağır bulsamda bence bir klasik organza ve tabiki pi :) açıkcası bayan serisinde aşık oldum dediğim bir parfümü yok,erkekte sadece pi'den ötürü çok başarılı buluyorum.Kalıcılık dersen o zaten markaya değil parfüme göre değişir.kullanılan esans esastır :)

Givenchy tabiki kendini ispatlamış ve kaliteli bir marka yani beğendiğin bir kokusu çıkarsa hiç çekinme al derim ben :) umarım yardımcı olabilmişimdir

canım açıkcası soruyu net anlamadım ama yine de elimden geldiğince cevaplayacağım.

Givenchy tabi ki kalitesini ispatlamış yıllardır parfüm piyasaya süren ve tutulan bir marka bu yüzden tabiki her zevke göre farklı katagoride parfüm yaratıyorlar.Ki bu yaratıcılar sadece bir marka için çalışmıyor.Burun denen bu insanlar her marka için parfüm yaratıyorlar ve hepsinin ayrı tarzları var.Bu yüzden bir markanın parfümlerini tek bi katagoride sınırlandırmak imkansız oluyor :)

Givenchy de benim sevdiklerim play serisi ve ne kdr kullanamasam ve ağır bulsamda bence bir klasik organza ve tabiki pi :) açıkcası bayan serisinde aşık oldum dediğim bir parfümü yok,erkekte sadece pi'den ötürü çok başarılı buluyorum.Kalıcılık dersen o zaten markaya değil parfüme göre değişir.kullanılan esans esastır :)

Givenchy tabiki kendini ispatlamış ve kaliteli bir marka yani beğendiğin bir kokusu çıkarsa hiç çekinme al derim ben :) umarım yardımcı olabilmişimdir
Ne düşünüyorsun derken, beğeniyormusun ve sevdiğin kokuları hangisi demek istemiştim canım, ki zaten sen gayet güzel cevaplamışsın =)

Absolutely Irresistible'ını nasıl buluyorsun peki?

Ne düşünüyorsun derken, beğeniyormusun ve sevdiğin kokuları hangisi demek istemiştim canım, ki zaten sen gayet güzel cevaplamışsın =)

Absolutely Irresistible'ını nasıl buluyorsun peki?

canım aslında güzel buluyorum çiçeksi hafif meyvemsi hafif baharatlı (tabiki ağır baharatlar değil) yani aslında tarzıma yakın bir koku fakat bariz bir yasemin kokusu var ve o beni biraz rahatsız etmişti.ben daha vanilya/tarçın/çikolata gibi buğulu kokuları hep daha çok sevmişimdir,daha çok yakıştığını düşünüyorum kendime.Ama absolutely irrestible benim kolay sıkılan,kolay sevilen dediğim parfümlerden yani sanki fazla ten seçmiyor uyumlu bir koku :) ha gidip aldımmı hiç o kadar çok sevmedim ama güzel mi dersen güzel yani :) parfüm tamamen kişisel tercih meselesi floral/hafif baharat tarzı kokuları sevenler için mükemmel bi seçim olur.benim kişisel tercihim daha egzotik veya oryantal olanlardan yana :)

canım bu defa beni zayıf yerimden vurdun :) dkny 'un parfümleri beni hiç çekmez o yüzden adını ccok duysam da ikisine de hiç elim gitmedi hiç denemedim bu yüzden hiç bir yorum yapamayacağım maalesef :( ama listeme yazdım bu eksikliği doldurmam lazım :)

anladım canım bende cıktgmda denicem yorumlarımı paylaşırım burda:)
bu topiği çok sevdim valla ben :16:

dün gittim parfümeriye ama bulamadım cashmere'i dkyn'ın başka parfümleri var dediler :44:

lacoste pour femme aldım
hoş hafif bi kokusu var hemde acayip kalıcı
ama hala aradğm krem gibi pudra gibi kokanı bulamadım :50::50:

iki kokuyu merak ediyorum.
loverdose ve aqua di yanlışyazmadıysam
biliyorsan söylermisin

Loverdose çok ağır ve kokladığı anda insanın başına ağrılar sokan bir koku.
Tavsiye etmem.
Çok merak ederek hemen gidip koklamıştım ben de reklamı dikkatimi çekmişti.
Ama kesinlikle hayalkırıklığı.
Bana Hypnotic Poison' ı hatırlattı.

dün gittim parfümeriye ama bulamadım cashmere'i dkyn'ın başka parfümleri var dediler :44:

lacoste pour femme aldım
hoş hafif bi kokusu var hemde acayip kalıcı
ama hala aradğm krem gibi pudra gibi kokanı bulamadım :50::50:
Canım burberyy body, noa, armani she, c.k shock (yeni) givenchy hot couter bu kokuları koklamalısın. Aradığın tarzdalar :)

Canım burberyy body, noa, armani she, c.k shock (yeni) givenchy hot couter bu kokuları koklamalısın. Aradığın tarzdalar :)

tşk ederim canım noayı biliyorum body'yi ve diğer saydıklarını merak ettim çıktığımda denicem olmazsa noayı alıcam :)

canım benim sana sölediğim bi kaçtane vardı onlara hic bakmadınmı ?

omnia crystalline denedm daha dğrusu parfüm sıkmak için kağtlar koyuyorlar ya onlara sıkıp kokladım bileklerimde yer kalmadğı için o yüzden pek anlayamadım canım

chloe denedim birde ama sanırım benim denediğim love olanıydı yeni farkediyorum netten şişesine baktımda :44::44:

canım çok teşekkür ederim iltifatın için :)

gelelim parfümlere pur blanca'yı biliyorum cok net bi şekilde çiçeksi bir koku ,bath and body works açıldığında koşturarak gidip herseyi denemiş not almıştım aynı cherry blossomdan bahsediosak onu daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.Adı üstünde japonlarla alakalı bikere ,meyvemsi başlayıp çiçeksi odunsuya dönüşüyor demişim (tabi bi kere kokladığımdan koku çok net değil burnumda blog için aldığım nottan buldm hatam olabilir şimdiden affola)fakat bu ikisininde karamel/şeker kokularıyla pek bir bağlantısı yok onu ayrı bir tur olarak seviyorsun diye anladm ben :))

ilk olarak kiraz çiçeği sevdiğine göre :)
yves saint lorent :young sexy lovely
nina ricci :cherry fantasy
ve tabi dior miss cherie diyeceim (ki bu daha kalıcı olur sanki)

karamel /şekere gelirsek daha dün denedim bir kokuyu birazcık floralda geldigi icin ilk olarak onu söylüyorum ysl al extreme (şekerli meyveli)
princess night vre wang şekerli vanilyalı diyebilirim :)

not ettiklerinin yanına bunları da ekle yine beğenmezsen başka secenekler buluruz :))

Valla iltifatt değill şekerimm süperrsinnnn..Bunlarıda not alıcammm..Çokk komiktimm bugün alışveriş merkezine gittik eşim diyor parfüm alıcakktınn,bende diyorumm notumu almamışım yanıma onları denicemm.Eşimin en yakın arkadaşı dediki sen not all buradann kokulara bakk,ben sana yurt dışından getireyimm..Sürekli y.dışına çıkıyorr kendisi bende süper olur dedimmm.Bakalımm şimdi sıra bunları denemmek tee.Ama şimdidenn sana çoook teşekkürlerr.Tercih ve sipariş ettiklerimi mutlaka yazarımm.Dediğim gibi blog adresi özeldende mesaj atarsan sevinirim öppttt çokk..

canım ben aradığım parfümü buldum sonunda burberry weekend :9:
ama farkettim ki burberryleri seviyorum , london'u da sevmiştim.
diğer burberryler hakkında yorum yapabilir misin
özellikle body ve the beat i inanılmaz merak ediyorum nasıl kokuyorlar vs.
:26:

Herkese merhabalar ben bu siteyi hep üye olmadan takip ettim,bu kadar çeşitli bilgiyi başka hiç biryerde bulamazdım sanırım.Benim takıntımsa parfüm :) Giderim,kokalrım denerim bir servet harcamışımdır parfüm aşkına.Takip ettiğim kadarıyla parfüm arayanlar merak edenler çok fazla ve bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim aynı zamanda bir blog yazıyorum bunn hakkında meraklıları için fakat site adı paylaşmak sanırım yasak bu sebepten paylaşamıyorum :)

cnm benm cildm kuru bazı yerlerm yağlı sadece genelde çoğu yerm kuru.. yüzüm karma.. yaşım 24.. ten rengim buğday.. bana parfüm önereblrmsn.. genelde cildmde parrfüm kokusunu alamıorm.. ben açık parfüm lacost touh pink kullanıyorum bi tek onu yakştırıorm kendime onun kokusunu alablyorum gün boyu.. lacost t. pink den başka bana parfüm önereblrmsn cnm??:nazar:

Merhaba.Ben de bir konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.Benim bundan önce kullandığım parfüm coco chanel mademoiselle idi.Uzun araştırmalar sonucu almıştım zira çok zor beğenen biriyim.Parfümüm bitti yeni bir parfüm alıcam.Kullandığım parfüm gerçekten çok güzel ve kalıcıydı,ayrıca yoğun bir kokusu vardı.Ben bu tür kokuları çok seviyorum hafif parfümler bana göre değil.Bu parfümü alırken denediğim bir parfüm vardı dior pure poison.Şimdi kokusunu çok hatırlayamıyorum ama bu kokuyu da çok beğenmiştim.Uzun süreli kullananlar,bu parfüm kalıcı mıdır?Dediğim gibi hafif çiçeksi kokuları sevmiyorum.Yoğunluğu ve kalıcılığı hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok iyi olur gerçekten.Şimdiden çok teşekkürler.

Back