Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz

erkek için olsaydı büyük ogluma alırdım hemşerim :)

$004.jpg $003.jpg $002.jpg
çift tepsili stork çok kullanışlı 70 tl

$008.jpg $007.jpg $006.jpg $004.jpg $003.jpg $002.jpg $001.jpg
lcw askıl badi 5-6 yaş 2tl
bücürük disney kırmızı elbise 7 yaş 3 tl
lila eşofman kapri 4-5 yaş 1 tl
askılı badi 3 yaş 1 tl
beyaz elbise 5 yaş 1 tl
pembe önü fiyonklu lcw 5-6 yaş önünde resimde görüldüğü gibi az solma var 1 tl

Eklentiler

• $005.jpg
    $005.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 65
30 da çok düşük olur canım çünkü sağlam ve fonksiyonel uzun süre kullanılıyor ben 200 civarı almıştım

haklısın canım alırken dünya kadar para veriyoruz sonra acıyoruz.
peki hiç istanbula gelcek tanıdın varmı bi arca flan ayarlayabilirmisinki

arkadaşım satılan varmı özellikle 4-5-6 yaş kıyafetlerde.ona göre bakayım

realizm arkadaşım 7 parça ayırdı onun dışında duruyor kalpli beyaz kapşonlu pembe kapşonlu bücürük takım kapri kot mor mothercare pembe lcv kelebekli pembe elbise tomve jeryli olan dışındakiler duruyor bunları realizm arkadaş ayırdı

birkaç parç.a daha bebek eşyası ekleyeceğim 4-5-6 yaşa uygun kırmızı kaban 10 tl veririm ilgilenen olursa

1.pembe lcw badi
2.mor badi
3.pembe etek
4.siyah çizgili badi
5.kırmızı-beyaz taytlar
6.kot etek
7.pembe elbise
8.kapşonlu winx
9.lcw eşofman alt 3 yaş için olan
10.lcw askılı pembe
11.bücürük disney elbise
12.lila capri

canım ben bunları almak istiyorum.içlerinde satılanlar varsa belirtirmisin.ayrıca kabanıda eklermisin ve daha varsa 5-6 yaş bakabilirim

mor mothercare badiyse realizm ark ayırmıştı
pembe tom jeryli elbisede realizm ark ayırdı diğer seçtiklerin duruyor kabanı buraya atamadım ama mail adresi verirsen göndereyim

TDS arkadaşım daha yükleyeceğin resimler var mı bu arada mesajını aldım çok sağol teklifin için renginde biraz sadece tereddüt yaşadım yoksa hemen alırdım sağol,

bebek giysilerinden ekleyeceğim var 0-6 ay arası ama büyük olarak şimdilik bu kadar 1 ay sonra evi tadilat yapacağız dolapları hep indireceğim o zaman belki çıkar ama belli olmaz

realizm canım şimdiden stokmu yapıyorsun:)elbise güzel ama güle güle kullan

mrhzl istiyorsan bırakayım ihtiyacın varsa hepsini alırım diyorsan bırakayım samimi söylüyorum

X