• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasızlık mı çocuk sahibi olamamak mı daha ağır

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...

Kim neyi yaşıyorsa o zor gelir.. bende zor çocuk sahibi oldum ama bin şükür Allah nasip etti.. isteyen herkese versin diye her aklima geldiğinde dua ediyorum.. insan iş bulur çalişir bi sekilde geçinir ama çocuğum olmayacak umutsuzluğunu ancak yaşayan bilir.. çaresizlik umutsuzluk çok zor..

zor ve olumsuz sartlarda cocuk sahıbı olmak daha agır
dunyanın en guzel seyı sahıp oldugundan en ıyısını cocuga sunabılmek
onların dunyaya gelmesı ıcın vesıleyız ve en en en ıyısını yapmak ısterız
cocuk olupda herseyden eksık olması gozu kalması ıcınde kalması falan cok daha kotu bence dusunsenıze hastalıgı var egıtımı var herseyı var ama para yok sırf cocugum olsun dıye cocuk yapılmaz kı oyle dusunun

Para da , cocuk da rızık.

Para kazanmak icin calışılır, çocuk icin evlenilip, birlikte olunur. Sonucun ne olacağını biz bilemeyiz.

Bu anlayısta olmayan kisilerin cok parasi da olsa cok cocugu da olsa mutlu olmaz.

Bu anlayista olan kisiler fakir de olsa cocugu olmasa da derde düsup kahrolmaz.

Umarim anlatabilmisimdir.

Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
Sana tek diyeceğim şu devirde paran yoksa mutlu olamazsın. Lütfen eski yeşilçam vari düşüncelerden sıyrılalım. Para yoksa çocuğa ne yedirip icireceksin bez olmuş 90 tl mama olmuş 120 tl bir muayene 200 tl elbise kıyafet çocuk çabuk büyüyorlar kıytırık bir tişört tayt 70 80 den aşağısı yok. Bi hasta oluyorsun aile boyu 400 tl ilaç doktor parası.

O yüzden önce maddi (Para) tarafı sonra manevi (çocuk) tarafını düşünün.

Maddi sikinti daha zor bence bu sefer evladin olur alamazsin yediremezsin cok agir bir duygudur lux yasamda ise kendi cocugun olmasada bir suru yetim sevindireblrsin bilmiyorum yada ikisi zor

• Beğen
Reactions: 000
Kimin neye ne kadar onem verdigine gore degisir bunun cevabi. Ama en zoru cocugun varken paranin olmayisidir. Cunku insan elinde avucunda varken bile kendinden daha ustleri gordugu zaman bile kendini sorguluyor acaba ben coxuguma yetebiliyor muyum boynu bukuk kaliyor mu diye. Luksu degil zorunlu ihtiyaclari dahi karsilayamayan aileler kim bilir ne azaplar cekiyor.

kıt kanaat geçinmek daha agır imtihan dünya nimetlerinden faydalanamadan ölüp gidiyorsun.
bu gün duydum mesut özil nişanlısı amineye 520 bin tl ye gelinlik alacakmış.ben de ucuz nevresim aradım ümitköy sosyete pazarında heyttttt

Back