Parasının Üzerine mi Konsam

ay keşke sizi de aileniz zamanında uğraşamam deyip verseymiş birine. bu ne vicdansızlıktır yarabbim. eşya veriyor sanki. o bir canlı haberiniz olsunda !!!

Allah sizin gibilerin kalbine merhamet versin, bazı kadınlar gerçekten sevilmeyi hak etmiyor. Onlardansınız sizde..

Parasına tenezzl etmeyin.
Parayı istersede iyice süründürün öyle verin.
Bugün vercem ysrın vercem ,ayy unutmuşum falan deyip, 5lira 10lira taksit taksit verin

Bu kedisini de veririm, yok bir hayvan için falan diyen insanların; 2 kedisi olan bir kedi annesi olarak 2 aydır kesilmemiş kedi tırnaklarımla etlerine yapışıp orda sallanmak istiyorum… Umarım anlatabilmişimdir hissimi… Bu cani gereksizin ne kadar bir parası olabilir? Halka arz dediği arkadaşa 5 kere katılsa bu sürede 1000 lira falan eder %100 de tavan bozsa 2000 olsun hadi biraz daha kazandı, 2500 olsun. Asla da o parayı geri vermem o ahlaksıza, veterinerden bir adet fiş alın ilaç üzerine, kediyi uyuttum deyin fotoğrafını gönderin. O para için kapına gelecek kadar açsa da 3000 lira gönderirsiniz hesabına. Maksat uyuzluk yapmak, zaten o kedinin iç dış paraziti maması kabı kumu 2000 lira olmuştur şimdiye kadar. Herkes de ne cömert alsın başına çalsın falan hem benim hesabım üzerinden para kazanacak hem ona geri göndericem yok yeaaaaa… Elden verdim dersin çok saçma işlere kalkışırsa. Noter huzuruna gerek yok zaar bu paralar için…

Diğer konunda durumum iyi kariyerim işim iyi diyordun?

Bu konunda adamın gönderdiği kendi deyiminle ‘cüzi miktarın’ üzerine yatayım mı diye konu açıyorsun.

Adam fakir sen adamdan da fakir adam kedilerini sokağa atıyor uyut diyor sen evlenme hırsıyla tüm tuşlara basıyorsun olan zavallı bebeğinize olacak.

Allah sizin gibilerden üreme yetisini alıp yıllardır evlat hasretiyle yananlara versin ne diyim

Hadi bu konundan da engelle

Söz uçar yazı kalır

Ne vicdansız bir adam. Madem bakmayacaktı ne diye sahiplenmiş kediyi.
Eğer diğer başlıktaki çocuğun babası bu adamsa bunla hiçbir yola çıkılmaz. Allah kalbine hidayet versin.

Gelir şimdi; ailesi çok kötü davranmış ailesi onu sallamamış ondan böyle olmuş mesleğinden dolayı böyleymiş sonra özür dilermiş miş demeye

Ayrilmaniz tam isabet olmus. Kedisini sokaga atan vicdan yoksunu yaratik

Bebek derken kediyi mi kastettiniz? Konu sahibi bekar çocuksuz diye biliyorum.

Bebek derken kediyi mi kastettiniz? Konu sahibi bekar çocuksuz diye biliyorum.

Yok hamile artık, adam istemiyor aldırmamak için uğraşıyor

Kedilerine de bebeğine de sahip çıkmak istemiyor adam ama konu sahibi ailesi şöyle mesleği şöyle ondan diye kendi kendine bahane arıyor

Kedilerine de bebeğine de sahip çıkmak istemiyor adam ama konu sahibi ailesi şöyle mesleği şöyle ondan diye kendi kendine bahane arıyor
o kişi bu kişi mi? aman allahım taşlar yerini buluyor mu yoksa?

O kişi bu kişi değildi ki kullanıcı adı başkaydı. Nerden çıkardınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…