- 1 Mayıs 2023
- 1.853
- 5.593
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Adam kediyi istersen öldür diyor siz de kediyi böyle bir vicdan yoksunu omurgasıza geri verin mi diyorsunuz pesssssssssUğraşmaya değmez kedisini de parasını da iade edin
ay keşke sizi de aileniz zamanında uğraşamam deyip verseymiş birine. bu ne vicdansızlıktır yarabbim. eşya veriyor sanki. o bir canlı haberiniz olsunda !!!Valla ben parayı da yollarım kediyi de veririm konu kapanır. Bir hayvanla üç kuruş para için yüz göz olamam. Başımı ağrıtamam. Zamanla insanlara tahammül seviyem çok düştü hiç uğraşamıyorum bişeylerle
Kediyi istersen uyut istersen sokağa at diyen mahlukata kediyi geri mi versin????Uğraşmaya değmez kedisini de parasını da iade edin
Allah sizin gibilerin kalbine merhamet versin, bazı kadınlar gerçekten sevilmeyi hak etmiyor. Onlardansınız sizde..Valla ben parayı da yollarım kediyi de veririm konu kapanır. Bir hayvanla üç kuruş para için yüz göz olamam. Başımı ağrıtamam. Zamanla insanlara tahammül seviyem çok düştü hiç uğraşamıyorum bişeylerle
Tabii çocuk bu kararımı duyunca senden alacağım dedi
Kediyi istersen uyut istersen sokağa at diyen mahlukata kediyi geri mi versin????
Allah'ım bana sabır ver.
Merhaba herkese,
Hayatımdaki (artık olmayan) adamdan bahsetmiştim diğer bir konumda. Bir süreliğine sehirdisina polislikle alakali bir eğitim için gitti. 2 kedisi vardi. Birisini bu süreçte sokağa saldı diğerini ise kıyamadım ve ben aldım. Keşke diğerini de alsaydım..
Malum ayrılık mevzusu olduğu için bana kediyi ya sokağa sal ya da git uyut hiç sorun değil dedi. Uyutmak gibi bir seçenek söz konusu dahi olamaz. Hayvan zaten çok sevgi, kucak düşkünü. Geceleri bile koynumda uyuyor, bütün gün mırmır yanımda. Sokakta yapabilecek bir kedi degil. Depresyondan ölür. Çok da seviyorum, isteyen aklım hep evde ne yaptı ne etti diye. Velhasılı kelam kediye bundan sonra ben bakmaya karar verdim. Tabii çocuk bu kararımı duyunca senden alacağım dedi ama verir miyim vermem.
Kediye doğru düzgün hiçbir şey yaptirmamis. İç dış parazit aşısı bile yoktu, ben alınca hayvan düzenli veteriner yüzü gördü.
Kisirlastirmamis hayvancagizi. Bu şahsın da bana cüzi bir miktarda para gondermisligi vardi halka arzlara falan gireyim diye. Acaba o paralarla bu hayvanı kisirlastirsam mi bir nevi parasının üzerine konmak gibi olacak ama.
Siz değerli hatunların da fikrini almak istedim..
Ne vicdansız bir adam. Madem bakmayacaktı ne diye sahiplenmiş kediyi.
Eğer diğer başlıktaki çocuğun babası bu adamsa bunla hiçbir yola çıkılmaz. Allah kalbine hidayet versin.
Ayrilmaniz tam isabet olmus. Kedisini sokaga atan vicdan yoksunu yaratikMerhaba herkese,
Hayatımdaki (artık olmayan) adamdan bahsetmiştim diğer bir konumda. Bir süreliğine sehirdisina polislikle alakali bir eğitim için gitti. 2 kedisi vardi. Birisini bu süreçte sokağa saldı diğerini ise kıyamadım ve ben aldım. Keşke diğerini de alsaydım..
Malum ayrılık mevzusu olduğu için bana kediyi ya sokağa sal ya da git uyut hiç sorun değil dedi. Uyutmak gibi bir seçenek söz konusu dahi olamaz. Hayvan zaten çok sevgi, kucak düşkünü. Geceleri bile koynumda uyuyor, bütün gün mırmır yanımda. Sokakta yapabilecek bir kedi degil. Depresyondan ölür. Çok da seviyorum, isteyen aklım hep evde ne yaptı ne etti diye. Velhasılı kelam kediye bundan sonra ben bakmaya karar verdim. Tabii çocuk bu kararımı duyunca senden alacağım dedi ama verir miyim vermem.
Kediye doğru düzgün hiçbir şey yaptirmamis. İç dış parazit aşısı bile yoktu, ben alınca hayvan düzenli veteriner yüzü gördü.
Kisirlastirmamis hayvancagizi. Bu şahsın da bana cüzi bir miktarda para gondermisligi vardi halka arzlara falan gireyim diye. Acaba o paralarla bu hayvanı kisirlastirsam mi bir nevi parasının üzerine konmak gibi olacak ama.
Siz değerli hatunların da fikrini almak istedim..
Bebek derken kediyi mi kastettiniz? Konu sahibi bekar çocuksuz diye biliyorum.Diğer konunda durumum iyi kariyerim işim iyi diyordun?
Bu konunda adamın gönderdiği kendi deyiminle ‘cüzi miktarın’ üzerine yatayım mı diye konu açıyorsun.
Adam fakir sen adamdan da fakir adam kedilerini sokağa atıyor uyut diyor sen evlenme hırsıyla tüm tuşlara basıyorsun olan zavallı bebeğinize olacak.
Allah sizin gibilerden üreme yetisini alıp yıllardır evlat hasretiyle yananlara versin ne diyim
Hadi bu konundan da engelle
Söz uçar yazı kalır
Bebek derken kediyi mi kastettiniz? Konu sahibi bekar çocuksuz diye biliyorum.
o kişi bu kişi mi? aman allahım taşlar yerini buluyor mu yoksa?Yok hamile artık, adam istemiyor aldırmamak için uğraşıyor
Kedilerine de bebeğine de sahip çıkmak istemiyor adam ama konu sahibi ailesi şöyle mesleği şöyle ondan diye kendi kendine bahane arıyor
o kişi bu kişi mi? aman allahım taşlar yerini buluyor mu yoksa?
O kişi bu kişi değildi ki kullanıcı adı başkaydı. Nerden çıkardınız bunuYok hamile artık, adam istemiyor aldırmamak için uğraşıyor
Kedilerine de bebeğine de sahip çıkmak istemiyor adam ama konu sahibi ailesi şöyle mesleği şöyle ondan diye kendi kendine bahane arıyor
Öbür konusunda 2. Üyeliğim demiş zaten. Ortak noktalar çok.O kişi bu kişi değildi ki kullanıcı adı başkaydı. Nerden çıkardınız bunu