Parasının Üzerine mi Konsam

hayır tabii ki allaj aşkına mantıklı bir hareket mi parasına konmak. geri yollayın gitsin

Halka arzlara kendi niye girmiyor da sizi uğraştırıyor?

Ben olsam o parayla sokak hayvanlarina mama alirim. Kediyi de biran once cipletip, ustunuze kayit ettirin.

Bence parasını kendisine iade edin. Madem siz bakmaya başlamışsıniz masraflarını siz karşılayın. Ne kadar adam olmasada onun parası. Uygun düşmez sizin güzel kalbinize yakismaz. Ona da bı ton laf eder.

Ben hala kedinin birini sokağa saldığı kısımdayım, diğerine de uyutma seçeneği eklemiş.
Bu bencil pisliğin kendinden başka canlıya saygısı ya da sorumluluğu olamaz.

Aynı kedi muamelesini birçok konuda size de yapardı, imzamı atarım.

Parasını da geri gönderirim, en başta böyle bir işe girip yüz göz olmazdım zaten.

Kediyi sokağa saldım yada camdan atladı gitti de sende olduğunu anlarsa almak için uğraşır inat olsun diye

Hayvan dediğin şey can taşıyor
Nasıl böyle deniyor anlamıyorum
hanı biz insaniz ve hayvanlardan bizi ayıran vicdan var ya
Hoş bazıların da hiç yok

Ayrılırken ortada kalan çocuklar gibi kedide kalmış Allahtan konu sahibi vicdanlı ilgilenmiş

Kediyi uyut mu dedi Allah belasını versin onun bakmak istemiyorsanız adam gibi sahiplendirin. Ama alıştıysanız güzel bakacaksanız devam edin. Para vs mevzularını kapatın gitsin hiç muhattap olmayın.

"Bir hayvanla!" deyip küçümsediğiniz varlığa burada birçoğumuz sahibiz ve bizler için çok kıymetliler. Sahip olmadığınız sevgiler hakkında kolayca atıp tutmamalısınız.

"Bir hayvanla!" deyip küçümsediğiniz varlığa burada birçoğumuz sahibiz ve bizler için çok kıymetliler. Sahip olmadığınız sevgiler hakkında kolayca atıp tutmamalısınız.

Dünya Hayvanları Koruma Gününde hem de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…