Parasının Üzerine mi Konsam

Hayır kurumuna sadaka olarak bağışlayın ya da sokak hayvanlarına mama alabilirsiniz🥰 ben kendime harcamazdım. Kısırlaştırma da olabilir

Kesinlikle en güzel yorum. O kediye kullansın ne gönderiyormuş hıyar ya öteki kediyi zaten bilinmezlige bırakmış az bile Allah onu da ortada bırakır hep genç kalacak değil.

Kesinlikle en güzel yorum. O kediye kullansın ne gönderiyormuş hıyar ya öteki kediyi zaten bilinmezlige bırakmış az bile Allah onu da ortada bırakır hep genç kalacak değil.
Aynen. Zaten öyle birinin parası kendine harcasan da yaramaz yani en azından sokağa bıraktığı bir can için vebali vardır...
❤️❤️😍😍🥰🥰 karınları doysun❤️

Kedinin birini saldı demişsiniz nasıl saldı öncesinde kedileri almış mıydı sizden? Siz nasıl diğerini alabildiniz? İkisini de alıp keşke sahiplendirseydiniz o salınanda sokakta ölür çünkü. Sizde kalacağını duyunca almak istemiş yüzsüz ancak buna da bir bahane bulabilirdiniz. Parasına gelince hiç değmez ondan sizde bi şey kalmasın bence.

Valla ben parayı da yollarım kediyi de veririm konu kapanır. Bir hayvanla üç kuruş para için yüz göz olamam. Başımı ağrıtamam. Zamanla insanlara tahammül seviyem çok düştü hiç uğraşamıyorum bişeylerle

Sokağa salacak yada uyutmak masum gibi laf hani açalım bir lafı sapasağlam kediyi öldürtecek geri mi verin diyorsunuz nasıl bir vicdanınız var. Bir hayvan ama CANlı. Yaşama hakkı var. Tahammülsüzlük seviyeniz canlılara kadar düşmüş evet belli oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba herkese,

Hayatımdaki (artık olmayan) adamdan bahsetmiştim diğer bir konumda. Bir süreliğine sehirdisina polislikle alakali bir eğitim için gitti. 2 kedisi vardi. Birisini bu süreçte sokağa saldı diğerini ise kıyamadım ve ben aldım. Keşke diğerini de alsaydım..

Malum ayrılık mevzusu olduğu için bana kediyi ya sokağa sal ya da git uyut hiç sorun değil dedi. Uyutmak gibi bir seçenek söz konusu dahi olamaz. Hayvan zaten çok sevgi, kucak düşkünü. Geceleri bile koynumda uyuyor, bütün gün mırmır yanımda. Sokakta yapabilecek bir kedi degil. Depresyondan ölür. Çok da seviyorum, isteyen aklım hep evde ne yaptı ne etti diye. Velhasılı kelam kediye bundan sonra ben bakmaya karar verdim. Tabii çocuk bu kararımı duyunca senden alacağım dedi ama verir miyim vermem.

Kediye doğru düzgün hiçbir şey yaptirmamis. İç dış parazit aşısı bile yoktu, ben alınca hayvan düzenli veteriner yüzü gördü.
Kisirlastirmamis hayvancagizi. Bu şahsın da bana cüzi bir miktarda para gondermisligi vardi halka arzlara falan gireyim diye. Acaba o paralarla bu hayvanı kisirlastirsam mi bir nevi parasının üzerine konmak gibi olacak ama.

Siz değerli hatunların da fikrini almak istedim..
Allah’ın belası kedilerin birini sokağa salmış zaten, diğerini lütfen ona teslim etmeyin. Parayı da iade edin kediye harcadım falan demeyin hiç, yüz göz olmaya gerek yok.

ver parasını gitsin kediyi de sokağa saldım yada uyuttum diyin gitsin baktığını söyleme evde olacak zaten

Bence değmez tenezzül ettiğinize.
Kediyi kendi adınıza işlemlerinizi yaptırın(ćip kimlik vb)babayı alır sonra gelipte. Kedi şu an sahipsiz görünüyor anladığım kadarıyla haliyle belediyenin veterinerlik bölümünde kısırlaştırma yapılabilir belki daha uyguna yada ücretsiz(çok detay bilmiyorum öyle aklımda kalmış bilenler düzeltir)
Parasını da çat diye gönderin hesabına bir daha muhattap olmayın bile.
Parayı kullansanız daha çook muhattap olmak zorunda kalırsınız,cidden değer mi sizce?

upuzuun anlatılan kedi meselesiyle, adamın parasını geri vermek istememenizin ne alakası var ki şimdi? parasına çökmek istiyorsanız vermeyin, insanlara borçlu kalmayı sevmeyen biriyseniz geri verin derim ben.

Bu pislik herif birde polis olacak eyvah eyvah. Ben direk sogurdum asla komusmazdim nu hayvanin uyutulmasina sokaga umursuzca salinmasini bile goze aldiysa muhtemelen evde kedilere heyvana siddetde uyguluyor hatta tecavuz bile edebilir cunku acima duygusu olmayan her insandan dehset korkarim.kaldiki ilerleyen zamanda bu adamin psikilojisi dahada bozuk olacak eline dusenin vay haline. Sizde akilli olun hicbisekilde muhatap olmayin kacin.kediye cip taktirin parasinida ibandan gonderin ama mutlaka ve mutlaka borc odeme diye yazin belirtin yoksa bu adam elindeki yetkilerle basinizi fena agirtir.

X