Parasının Üzerine mi Konsam

Para sizin değil veya kdye harcansın diye gönderilmemiş. Tek kuruşuna dokunursanız hırsızlık yapmış olursunuz. Sizden yapmanızı istediği işlemi yapmayacaksınız sanırım. Tez zamanda geri gönderin.

Eğer hayvanı alacak gibiyse ve sizle görüşmeyecekse de parayı iade ederken kedinin artık sokakta daha güvende olduğunu belirtin. Zaten evinize gelecek hali yok. Kediyi öyle besleyin.

Adamdan hamile bile kaldı kedi bahane :)

Adamdan hamile bile kaldı kedi bahane :)
Sen de benim sözcüm mü oldun tatlım nedir? Teşekkür ederim bana yazılan şeylere dahi yanıt verdiğin için, sayende parmaklarım yorulmuyor. Ama bu kadar takıntı yapmış olman beni hiç sağlıklı değil :)

Ne güzel yazmışsınız.
Ama şunu da düşünmek lazım bu adamı eleştiriyoruz da belki bu kadın ile tencere kapak misali uyumludur.
Çünkü böyle bir adamı kandırıp hamile kalan, adam istemediği halde bu adamın çocuğunu doğurmak isteyen bir kadın bu kadın.
Tuzak kurup böyle bir adamdan çocuk doğurmak!!!
İğrenç bir canavarı baba yapmaya çalışmak!!!
Olayı kompleks haline getirip, "sen nasıl beni sevmezsin, benden vazgeçersin"e döndürdü.
Sırf bu kadının sevilmemeyi hazmedemeyişinden dolayı bu adamın genleri yeryüzünde çoğalacak!!
Böyle karaktersiz bir erkek kendisini terk edemesin diye bir bebeğin hayatını mahvetmek!!!
Bir çocuk hayata yenik başlayacak maalesef. "27 yaşında hayatımı nasıl mahvettim" diye sayısız başlık açacak burada.
Bunların yaşadığı ve çoğaldığı toplumda biz evlatlarımızı nasıl koruyacağız bilmiyorum.

Aynisini dusundum. Ben de hamileyim bebegimle birkac ay olacak aralari konu sahibinin bebegiyle. Kimlerle nasil kisilerle iliskiler kuracak ileride diye korkmaya basladim.

Aynisini dusundum. Ben de hamileyim bebegimle birkac ay olacak aralari konu sahibinin bebegiyle. Kimlerle nasil kisilerle iliskiler kuracak ileride diye korkmaya basladim.
o kişi bu kişi değildi ki o başka bi üyeydi
haziranbilmem ne diye bi nici vardı
bahsettiğiniz konuyu biliyorumda bu kişiyle ne alakası var ?

Bu arkadasin ikinci uyeligi haziranaski, ifsa oldu. Cok uzun zamandir kendisini bildigimiz icin tanidik verdigi ayrintilardan
ikinci üyelikmi
burda var zaten üyeliği niye tekrar üye olurki bi insan
konu açmak için bi kota filanmı varda kotası dolmuş tekrar üye olmuş ?
anca öyle tekrar üye olunur bence yoksa ne gerek var

ikinci üyelikmi
burda var zaten üyeliği niye tekrar üye olurki bi insan
konu açmak için bi kota filanmı varda kotası dolmuş tekrar üye olmuş ?
anca öyle tekrar üye olunur bence yoksa ne gerek var

Hayir eger kendi uyeliginiz ile konu acmak istemiyorsaniz moderatorlerden izinle ikinci uyelik acabiliyorsunuz. Ama o uyeligi diger konularda kullanamazsiniz sadece actiginiz konuya yazarsiniz.

Hayir eger kendi uyeliginiz ile konu acmak istemiyorsaniz moderatorlerden izinle ikinci uyelik acabiliyorsunuz. Ama o uyeligi diger konularda kullanamazsiniz sadece actiginiz konuya yazarsiniz.
siz söyleyince bu kişinin eski konularına baktım biraz az önce
çok saçma geldi zaten sanki hayali gibi
ben o uzun yorumumu sahte üyelik mevzusunu bilmeden yazdım
adamla ilgili hala aynı şeyi düşünüyorum o ayrı konu da
bence ortada adamda yok bu kadında yok çocuk zaten hiç yok

Açıkçası ben de şeyden endişelenmeye başladım çocuğum ileride; insanlarla ehehhe seni sevmiyor ki o adam çocuğunu da istemiyorum oh oh diyebilecek çapta acımasız ya da insanların problemlerini kendine goygoy meselesi haline getirebilecek insanlarla karşılaşır diye.
Ah bi de şey var aslında boş beleş bir tip olup birileriyle gruplaşıp zorbalık yapan insanlarla da karşılaşır diye.

Tatlım en azından sinir hastası bir annesi olmayacak bebeğimin. Sanaldaki bir insana bu kadar bilenip hunharca yorum yapmak da ne bileyim çok sağlıklı değil bence.
Ahaha bi de ataerkilliğin dibine vurmuşsun. Kandırıp hamile kalmak mı? Korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye giriyorsa böyle bir ihtimalin farkında olması gerekir. Ben ertesi gün hapı alalım dediğimde de yok yhaa almayalım derse bu pek de kandırılmaya girmez.

Aaaa Meredith kendi hayatini anlatmis. Canim o zaman cocugunu kendin buyutme, senin cevrenden cikanin nasil oldugunu kendinle gosteriyorsun bize Zaten illa doguracaksan da bebegi evlatlik vermek en dogru secenek bebek icin.

Haa zaten benim bebegimle ayni ortama dusmeniz mumkun degil, ayni standartlarda zaten olamazsiniz da ayni ulke sinirlarinda bile degilsiniz sukurler olsun

Valla konuları cok takip etmedim de son cumleye takildim sadece. Neden ondan icazet bekledin ki?

Ben de birkac ay once riskli bir iliski yasadim, eve dönerken "eczanede durur musun" dedim gittim hapi aldim ictim, ona da sormadim yani. Gerek yok dese de "sana ne" derdim, adamin rahatligi yuzunden bu riske girilmez ki

Cunku gunun sonunda goruldugu üzere adam elini silkeleyip gidiyor, olan kadina oluyor.

Ben kendi kişisel hayatimda, kendimi bağlayan hatalar yapmış olabilirim.
Ama kalkıp kimsenin coluguna cocuguna laf etmem. Bu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar berbat bir şey.
Evet senin çocuğun annesi sen olduğun için über değerli, benim çocuğum da annesi ben olduğum için çok değersiz. Bunu yazıp rahat ettiğine göre gününü huzur içinde geçirebilirsin.

Yukarıda da bizzat o tarz ehehehe adam seni sevmiyor bebeğini de istemiyor oh oh yuppi tadındaki yorumu yazan üyeyi muhakkak gormussundur. Ama bazı insanlar eyleme değil de insanına tepki verdiğinden normal gelmiştir sana yorum.

Keşke kalpsiz, vicdanı olmayan insanlar anne olmasa. Emin ol senden çok daha iyi bir anne olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…