- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
- Konu Sahibi Meredith Grey
O kişi bu kişi değildi ki kullanıcı adı başkaydı. Nerden çıkardınız bunu
Öbür konusunda 2. Üyeliğim demiş zaten. Ortak noktalar çok.
Evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kişi bu kişi değildi ki kullanıcı adı başkaydı. Nerden çıkardınız bunu
Öbür konusunda 2. Üyeliğim demiş zaten. Ortak noktalar çok.
Kedisini istemeyen adama çocuk doğurmak. Nice
Para sizin değil veya kdye harcansın diye gönderilmemiş. Tek kuruşuna dokunursanız hırsızlık yapmış olursunuz. Sizden yapmanızı istediği işlemi yapmayacaksınız sanırım. Tez zamanda geri gönderin.
Eğer hayvanı alacak gibiyse ve sizle görüşmeyecekse de parayı iade ederken kedinin artık sokakta daha güvende olduğunu belirtin. Zaten evinize gelecek hali yok. Kediyi öyle besleyin.
Yo, merak etmeyin. Kedi bende kalacak. Çünkü çok seviyorum kediyi. Zaten çok da güzel bakıyorum kedişe. Sahibi de tamam sende kalsın dedi.İnşallah bu hikayede yanan kedi olmaz
Sen de benim sözcüm mü oldun tatlım nedir? Teşekkür ederim bana yazılan şeylere dahi yanıt verdiğin için, sayende parmaklarım yorulmuyor. Ama bu kadar takıntı yapmış olman beni hiç sağlıklı değil :)Adamdan hamile bile kaldı kedi bahane :)
Ne güzel yazmışsınız.kedisini köpeğini düşünmeden sokağa salan, uyut bilmem ne yani direkt öldür diyen biri
bir cani daha doğrusu adam bile demek istemiyorum
böyle biriyle ilişki yaşamayı bırak ben muhabbeti bile keserim
bu kadar vicdansız birini sevgili diye kolunuza takıp gezdiniz mi cidden
nasıl hayatınızda tuttunuz böyle iğrenç bi canavarı ?
ne demek hayvanı sokağa salmak ya ?
benim seneler önceki bi exim zor durumdaki köpeğe yardım etmişti
geçici yuva oldu ona çokta zorlandı ama bi şekilde sahiplendirdi
eğer o hayvana geçici yuva olmak yerine arkasını dönüp gitseydi veya
sahiplendiremiyorum o zaman sokağa salayım deseydi 1 dk düşünmeden ayrılırdım o an
ki bu benim için bi testti ve geçti o testi
vicdan merhamet çok çok önemlidir
özellikle bi insanın kendinden daha savunmasız bi canlıya merhametsizlik etmesi direk red flag
Ne güzel yazmışsınız.
Ama şunu da düşünmek lazım bu adamı eleştiriyoruz da belki bu kadın ile tencere kapak misali uyumludur.
Çünkü böyle bir adamı kandırıp hamile kalan, adam istemediği halde bu adamın çocuğunu doğurmak isteyen bir kadın bu kadın.
Tuzak kurup böyle bir adamdan çocuk doğurmak!!!
İğrenç bir canavarı baba yapmaya çalışmak!!!
Olayı kompleks haline getirip, "sen nasıl beni sevmezsin, benden vazgeçersin"e döndürdü.
Sırf bu kadının sevilmemeyi hazmedemeyişinden dolayı bu adamın genleri yeryüzünde çoğalacak!!
Böyle karaktersiz bir erkek kendisini terk edemesin diye bir bebeğin hayatını mahvetmek!!!
Bir çocuk hayata yenik başlayacak maalesef. "27 yaşında hayatımı nasıl mahvettim" diye sayısız başlık açacak burada.
Bunların yaşadığı ve çoğaldığı toplumda biz evlatlarımızı nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Ne güzel yazmışsınız.
Ama şunu da düşünmek lazım bu adamı eleştiriyoruz da belki bu kadın ile tencere kapak misali uyumludur.
Çünkü böyle bir adamı kandırıp hamile kalan, adam istemediği halde bu adamın çocuğunu doğurmak isteyen bir kadın bu kadın.
Olayı kompleks haline getirip, "sen nasıl beni sevmezsin, benden vazgeçersin"e döndürdü.
Sırf bu kadının sevilmemeyi hazmedemeyişinden dolayı bu adamın genleri yeryüzünde çoğalacak!!
Böyle karaktersiz bir erkek kendisini terk edemesin diye bir bebeğin hayatını mahvetmek!!!
Bir çocuk hayata yenik başlayacak maalesef. "27 yaşında hayatımı nasıl mahvettim" diye sayısız başlık açacak burada.
Bunların yaşadığı ve çoğaldığı toplumda biz evlatlarımızı nasıl koruyacağız bilmiyorum.
o kişi bu kişi değildi ki o başka bi üyeydiAynisini dusundum. Ben de hamileyim bebegimle birkac ay olacak aralari konu sahibinin bebegiyle. Kimlerle nasil kisilerle iliskiler kuracak ileride diye korkmaya basladim.
o kişi bu kişi değildi ki o başka bi üyeydi
haziranbilmem ne diye bi nici vardı
bahsettiğiniz konuyu biliyorumda bu kişiyle ne alakası var ?
ikinci üyelikmiBu arkadasin ikinci uyeligi haziranaski, ifsa oldu. Cok uzun zamandir kendisini bildigimiz icin tanidik verdigi ayrintilardan
ikinci üyelikmi
burda var zaten üyeliği niye tekrar üye olurki bi insan
konu açmak için bi kota filanmı varda kotası dolmuş tekrar üye olmuş ?
anca öyle tekrar üye olunur bence yoksa ne gerek var
siz söyleyince bu kişinin eski konularına baktım biraz az önceHayir eger kendi uyeliginiz ile konu acmak istemiyorsaniz moderatorlerden izinle ikinci uyelik acabiliyorsunuz. Ama o uyeligi diger konularda kullanamazsiniz sadece actiginiz konuya yazarsiniz.
Açıkçası ben de şeyden endişelenmeye başladım çocuğum ileride; insanlarla ehehhe seni sevmiyor ki o adam çocuğunu da istemiyorum oh oh diyebilecek çapta acımasız ya da insanların problemlerini kendine goygoy meselesi haline getirebilecek insanlarla karşılaşır diye.Aynisini dusundum. Ben de hamileyim bebegimle birkac ay olacak aralari konu sahibinin bebegiyle. Kimlerle nasil kisilerle iliskiler kuracak ileride diye korkmaya basladim.
Tatlım en azından sinir hastası bir annesi olmayacak bebeğimin. Sanaldaki bir insana bu kadar bilenip hunharca yorum yapmak da ne bileyim çok sağlıklı değil bence.Ne güzel yazmışsınız.
Açıkçası ben de şeyden endişelenmeye başladım çocuğum ileride; insanlarla ehehhe seni sevmiyor ki o adam çocuğunu da istemiyorum oh oh diyebilecek çapta acımasız ya da insanların problemlerini kendine goygoy meselesi haline getirebilecek insanlarla karşılaşır diye.
Ah bi de şey var aslında boş beleş bir tip olup birileriyle gruplaşıp zorbalık yapan insanlarla da karşılaşır diye.
Valla konuları cok takip etmedim de son cumleye takildim sadece. Neden ondan icazet bekledin ki?Tatlım en azından sinir hastası bir annesi olmayacak bebeğimin. Sanaldaki bir insana bu kadar bilenip hunharca yorum yapmak da ne bileyim çok sağlıklı değil bence.
Ahaha bi de ataerkilliğin dibine vurmuşsun. Kandırıp hamile kalmak mı? Korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye giriyorsa böyle bir ihtimalin farkında olması gerekir. Ben ertesi gün hapı alalım dediğimde de yok yhaa almayalım derse bu pek de kandırılmaya girmez.
Ben kendi kişisel hayatimda, kendimi bağlayan hatalar yapmış olabilirim.Aaaa Meredith kendi hayatini anlatmis. Canim o zaman cocugunu kendin buyutme, senin cevrenden cikanin nasil oldugunu kendinle gosteriyorsun bize Zaten illa doguracaksan da bebegi evlatlik vermek en dogru secenek bebek icin.
Haa zaten benim bebegimle ayni ortama dusmeniz mumkun degil, ayni standartlarda zaten olamazsiniz da ayni ulke sinirlarinda bile degilsiniz sukurler olsun