Paranoyaklık mı yapıyorum

3 4 dakika kapiya bakmis ben olsam kapinin onunde
" hayatimm yanina da kola ister misin " diye bagirirdim duysun yalniz olmadigimi evde esimin oldugumu zannetsin diye. Bi daha boyle bi durum olursa boyle yapabilirsin.
Hiç aklıma gelmedi böyle demek,birdaha aklımda bulunduracagım

Şikayet etmeyin bence.Yanlış anlamışta olabilirsiniz.Kapı gözünden bakıldığında ışık kesildiği için baktığınızı anlayıp bakmış olabilir.Alttan üstten herbir taraftan kapıyı kilitleyin zaten güvende olursunuz.

Kötü niyetli olmayabilir ama insanlar okadar garipleştiki sağlama almakta fayda var.

2 hafta yalnız kalacaksınız o evde,ve bu uzun bir süre. gucci ninde dediği gibi hemen kilit yaptırın bence,internetten hemen bulunduğunuz şehirdeki çilingirlere bakın, arayın gelip taksinlar,tüm bunlar bir iki saatinizi almaz.
Kapınizi kilitleyin ve ardına ağırlık olabilecek şeyler koyun her gece yatmadan.birde balkon kapilarinizin kilidi varsa oralarida kilitleyin derim.
Hangi şehirdesiniz?

İstanbul'dayım,kapıları kilitledim yarında kilit olayını halletmeye çalışacagım

İstanbul'dayım,kapıları kilitledim yarında kilit olayını halletmeye çalışacagım
Evet halledin ki içiniz rahat etsin,dikkatli olun binaya girip çıkarken de, Allah korusun neler görüp duyuyoruz.gec saatlere kalmayın disarilarda,evinize gelin derim hemen. idare edin 2 hafta.
Tedbirini alda takdiri Allah'a bırak demişler...

Valla bu devirde buna asla paranoyaklık denemez. Ortalık manyak dolu..

Kapını iyi kilitle, oradan bir daha sipariş verme, dışarı çıkarken eve girerken etrafını kolaçan et, biber gazı taşı.
Sakın çalıştığı yere şikayet etme sana kafayı takmasın..

Ayrıca yanında kalacak bir kuzenin, arkadaşın (erkek) varsa çağır tekrar oradan sipariş ver ki yalnız olmadığını bilsin..

Hiç aklıma gelmedi böyle demek,birdaha aklımda bulunduracagım

Yalnızken hep yaparım bunu..
Sanki eşim başka odadaymış onunla konuşuyormuş gibi yaparak kapıyı açarım..
Tv nin sesini biraz yükseltirim..

Ve ne olur ne olmaz diye sırtıma bıçak saklarım

Kahretsin ki artık bu tür şeylere ihtiyacımız var..

Bir defasında adamın biri sipariş ettiğim tülü asmaya geldi.
Ben kucağımda oğlumla açık sokak kapısı önünde izledim adamı..

keşke arkadaşların dediği gibi içeriyle konuşur gibi açsaydınız ben de öyle yapıyorum hatta evdeyse genelde babama aldırıyorum

içeride youtubedan falan konuşan anne baba sesleri gibi sesler bulup da arka planda açabilirsiniz

bir de demişler 1 kişilik deil 2 kişilik sipariş verin dolaba atın ertesi gün ısıtır yersiniz hem daha az sipariş vermiş olursunuz.

ben yalnızken bazen dışarı çıkıp yiyip geliyorum bir de öyle de yapabilirsiniz. ya da çalışıyorsanız eve gelirken bir yerde yaptırıp paketi alıp eve gidin o da bi seçenek

Gece geç saatlerde bile sipariş veririm eve. Bir defasında gece 3 gibi yemek getirdi biri, kapıda sohbet etmeye çalıştı yüz vermedim kapattım kapıyı. Beş dk sonra cebime mesaj attı "pos cihazında arıza var bilmemneyi yazabilir misin" diye senli benli. Sadece istediği yanıtı yazdım, tekrar mesaj attı yanıt vermedim. Bazı adamlar gerçekten densiz olabiliyor.

Ben de rahatsız olduğumu söylesem mi diye düşündüm ama adamı kışkırtmanın alemi yok diye söylemedim. Sizin durumda da adamı kışkırtabilirsiniz iyice. Bir daha oradan sipariş vermeyin ve kapınız hep kilitli kalsın.

Apartmana girdiğinizde kapının kapanmasını beklemeyin kendiniz itip kapatın.

Bir daha dışarıdan yemek söylediğinizde de diğer üyelerin dediği gibi evde başkası varmış gibi davranın.

S Siyahkus bir de akşam, gece karanlıkta kendini göstermeden biraz gözlemle bakalım apartmanın önüne falan gelip bakınıyor mu?

İnşallah biz abartıyoruzdur da eğer gelirse video falan çek elinde bulunsun..
O muhtemelen senin dürbünden baktığını farketti..

Yemek sepetinden sipariş verenlerden çok şikayet duydum sosyal medyada. çalışanların numarasını alıp rahatsız ediyolarmış. Bence kapıyı kilitleyin bir süre yalnız kalmayın

Benim de başıma böyle bi şey geldi. Senin ki paranoyaklık değil, adamın yaptığı sapıklık. İşini yap ve git ne diye gözle tacizliğe devam ediyorsun. Kapıyı kilitle ve tekrar sizin taraflarda görürsün 155i ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…