malesef kalabilecegim veya benimle kalabilecek kimse yok
Şöyle birşey bunu açmaları mümkün değil
Hiç aklıma gelmedi böyle demek,birdaha aklımda bulunduracagım3 4 dakika kapiya bakmis ben olsam kapinin onunde
" hayatimm yanina da kola ister misin " diye bagirirdim duysun yalniz olmadigimi evde esimin oldugumu zannetsin diye. Bi daha boyle bi durum olursa boyle yapabilirsin.
Takıyorlar bizimkide çelik kapı evet çilingirde vardırBunu çelikkapı ya takabiliyorlarmı birde çilingirde var mıdır?
Bunu çelikkapı ya takabiliyorlarmı birde çilingirde var mıdır?
Şikayet etmeyin bence.Yanlış anlamışta olabilirsiniz.Kapı gözünden bakıldığında ışık kesildiği için baktığınızı anlayıp bakmış olabilir.Alttan üstten herbir taraftan kapıyı kilitleyin zaten güvende olursunuz.Merhaba arkaşlar ailem bir süreliğine şehirdışına tatile gittiler ben evde tek başına kalıyorum neyse dışarıdan yemek siparişi verdim 20 dk sonra siparişim geldi,siparişi getiren adam garip garip bakıyor teşekkür ettim kapıyı kapattım.sonra içimden bir ses kapı deliğinden bak dedi baktım adam bizim kapıya bakıp duruyor önünde asansörün kapısı açılmış adam binmiyor kapıya bakıyor abartmıyorum 3-4 dakika kapıya baktı sonra asansöre bindi tabi ben biraz korktum adamdan camdan gizlice baktım gittigine emin olmak için adam bu sefer bizim dairenin camına dikti gözünü bakıyor etrafı inceliyor sonra motora bindi gitti.ben bu adamdan çok korktum acaba ben mi abartıyorum adamın davranışları normalmi?ne yapmalıyım
İstanbul'dayım,kapıları kilitledim yarında kilit olayını halletmeye çalışacagım2 hafta yalnız kalacaksınız o evde,ve bu uzun bir süre.gucci ninde dediği gibi hemen kilit yaptırın bence,internetten hemen bulunduğunuz şehirdeki çilingirlere bakın, arayın gelip taksinlar,tüm bunlar bir iki saatinizi almaz.
Kapınizi kilitleyin ve ardına ağırlık olabilecek şeyler koyun her gece yatmadan.birde balkon kapilarinizin kilidi varsa oralarida kilitleyin derim.
Hangi şehirdesiniz?
Evet halledin ki içiniz rahat etsin,dikkatli olun binaya girip çıkarken de, Allah korusun neler görüp duyuyoruz.gec saatlere kalmayın disarilarda,evinize gelin derim hemen. idare edin 2 hafta.İstanbul'dayım,kapıları kilitledim yarında kilit olayını halletmeye çalışacagım
Hiç aklıma gelmedi böyle demek,birdaha aklımda bulunduracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?