İki haftalıgına gittilerKapını kitle sakın açma başka amaçla gelen bile olsa posta kargo yok su elektirik gibi şeyler bile diyen olursa açma.evde yalnız olduğunu anladı muhtemelen verdiğin sipariş sayısından falanra belli oluyor. Bir daha ordan sipariş verme bence bir daha hiç sipariş verme kaç günlüğüne gitti aileniz?
Bilmiyorum şikayet edersem iyice kafaya takar diye çekiniyorum.Sipariş verdiğiniz mekanı arayıp tedirginliginizin sebebini açıklayın. Yani garip garip baktı rahatsız oldum diyebilirsiniz belki de tek şikayetçi siz değilsinizdir. Kapınızı da kilitleyin. Allah korusun bir filmde buna benzer bir olay olmuştu sonu kötü bitmişti aklıma o geldi tövbe tövbe
bir daha sipariş vermeyin ordanBilmiyorum şikayet edersem iyice kafaya takar diye çekiniyorum.
Bakın sizi korkutmak istemem ama şuan değil belki ama sonra yine gelebilir o manyak çünkü daire kapıya falan baktı diyorsunuz muhtemelen daire no binanın katını falan unutmamak için inceledi evinizi bence bir akrabanızda kalın veya biri sizinle kalsın bu durumuda arayıp ailenize söyleyin hemen. Şikayet etme konusuna gelince bilemedim daha takıntı yapabilir tabiİki haftalıgına gittiler
malesef kalabilecegim veya benimle kalabilecek kimse yokBakın sizi korkutmak istemem ama şuan değil belki ama sonra yine gelebilir o manyak çünkü daire kapıya falan baktı diyorsunuz muhtemelen daire no binanın katını falan unutmamak için inceledi evinizi bence bir akrabanızda kalın veya biri sizinle kalsın bu durumuda arayıp ailenize söyleyin hemen. Şikayet etme konusuna gelince bilemedim daha takıntı yapabilir tabi
malesef kalabilecegim veya benimle kalabilecek kimse yok
Adam inkar eder, sinirlenir kıza iyice bilenir daha çok dert açmış olur bence başına Allah korusun.Sipariş verdiğim yerin arayıp şikayet ederdim ben olsam birdaha o adamı göndermesin.Hatta birdaha ordan birşey sipariş etme
İstanbul mu ? içten sürgü var mı kapı da ? öyle bişey taktırın yoksa onu açamıyor hırsız filan bizim eve hırsız girince taktırdık nalbur ya ada çilingircide oluyor sanırım çok pahalı bişey değil ama etkili giriş katta oturmuyorsanız zaten pencereden balkondan girme ihtimali olmaz
[/evet üst katta oturuyorum,kapıda sürgü yok dediğinizi araştıracagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?