Paranoyaklık mı yapıyorum

Siyahkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
51
27
38
Merhaba arkaşlar ailem bir süreliğine şehirdışına tatile gittiler ben evde tek başına kalıyorum neyse dışarıdan yemek siparişi verdim 20 dk sonra siparişim geldi,siparişi getiren adam garip garip bakıyor teşekkür ettim kapıyı kapattım.sonra içimden bir ses kapı deliğinden bak dedi baktım adam bizim kapıya bakıp duruyor önünde asansörün kapısı açılmış adam binmiyor kapıya bakıyor abartmıyorum 3-4 dakika kapıya baktı sonra asansöre bindi tabi ben biraz korktum adamdan camdan gizlice baktım gittigine emin olmak için adam bu sefer bizim dairenin camına dikti gözünü bakıyor etrafı inceliyor sonra motora bindi gitti.ben bu adamdan çok korktum acaba ben mi abartıyorum adamın davranışları normalmi?ne yapmalıyım

Cok tuhafmis. Kuzenin varsa cagirabilirsin ailen gelene kadar yada bir arkadasin. Tek basina kalmayi sevmem.

Kapını kitle sakın açma başka amaçla gelen bile olsa posta kargo yok su elektirik gibi şeyler bile diyen olursa açma.evde yalnız olduğunu anladı muhtemelen verdiğin sipariş sayısından falanra belli oluyor. Bir daha ordan sipariş verme bence bir daha hiç sipariş verme kaç günlüğüne gitti aileniz?

Sipariş verdiğiniz mekanı arayıp tedirginliginizin sebebini açıklayın. Yani garip garip baktı rahatsız oldum diyebilirsiniz belki de tek şikayetçi siz değilsinizdir. Kapınızı da kilitleyin. Allah korusun bir filmde buna benzer bir olay olmuştu sonu kötü bitmişti aklıma o geldi tövbe tövbe

of sormayın benimde 15 senedir tanıdığım üniversitede derslere giren bir erkek arkadaşım yemek yerken elinde telefon sürekli telefon masanın altında meğersem etek giyen bayanların bacaklarını videoya çekiyormuş. İlk fark ettiğimde yapmaz böyle bir şey dedim evli ve çok güzel bir eşi var bunu da belirteyim ama yapmış diğer arkadaşta fark etmiş ilkinde oda konduramamış ikincisinde yakalamış ve diz altı etek giyen bir arkadaş . düşünün . O yüzden sizinde şüphe etmeniz çok doğru tanımadığınız biri kapınızı sıkı sıkıya kilitleyin

İki haftalıgına gittiler

Bilmiyorum şikayet edersem iyice kafaya takar diye çekiniyorum.

İki haftalıgına gittiler
Bakın sizi korkutmak istemem ama şuan değil belki ama sonra yine gelebilir o manyak çünkü daire kapıya falan baktı diyorsunuz muhtemelen daire no binanın katını falan unutmamak için inceledi evinizi bence bir akrabanızda kalın veya biri sizinle kalsın bu durumuda arayıp ailenize söyleyin hemen. Şikayet etme konusuna gelince bilemedim daha takıntı yapabilir tabi

malesef kalabilecegim veya benimle kalabilecek kimse yok

malesef kalabilecegim veya benimle kalabilecek kimse yok

İstanbul mu ? içten sürgü var mı kapı da ? öyle bişey taktırın yoksa onu açamıyor hırsız filan bizim eve hırsız girince taktırdık nalbur ya ada çilingircide oluyor sanırım çok pahalı bişey değil ama etkili giriş katta oturmuyorsanız zaten pencereden balkondan girme ihtimali olmaz

Sipariş verdiğim yerin arayıp şikayet ederdim ben olsam birdaha o adamı göndermesin.Hatta birdaha ordan birşey sipariş etme
Adam inkar eder, sinirlenir kıza iyice bilenir daha çok dert açmış olur bence başına Allah korusun.

Tedbirini al kapin hep kilitli dursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…