- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
merhaba ben 21 yasindayim ve psikoz korkum var.Dolayısıyla paranoya da .Normalde paranoya belirtilerini yasasam bile sacma gelirdi bir an bile olsa bugun korktum yasadigimdan o yüzden size sormak istiyorum.Ben okuldan eve dönüyodum kaldırımda yürürken adamin biri arabayla geciyordu arabayla gecen adamin elinde tel vardi ve camdan disari tutmus konusuyodu yani tel benim yürüdüğüm yere dönük.Sonra ben kendi kendime düşündüm ki eger şizofren olsam bu adamin beni cektigini düşünürdüm diye ondan sonra ben normalde böyle bisey düşünmem ama birisi bana dogru telefonunu tutsa ciddendüşünürüm beni mi cekiyo diye düşündüm
ondan sonra böyle hikaye uydururlarmis ya ya cekip zarar verirse gibi sonra ben böylebir düşünceden korkar miyim diye düşündüm sonra haberlerde böyle olaylargördüğüm aklima geldi bir an bu düşünceden korktum cidden
sonraertesi gün çamaşır asıyodum evde aşağıda boyaci bir adam vardi karsi komsununbalkonunu boyuyodu ondan sonra psikozda olsam o adamın da öyle oldugunu düşünürdüm diye düşündüm ve bir an böyle bisey asla olmayacagini bilmeme ragmen korktum
paranoyak mi oluyorum sizce
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)