• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoid şizofreni çıkan kocammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence git sen tedavi ol. Burda once kocam 30 yasinda dedin sonra 10 gun sonra 35 dedin. Baska bi konuda 2 cocugum var çalışmayı biraktim diyosun ondan hemen 2 dk sonra baska bi konuya bende tedavi oluyorum cocuk istiyorum yumurtalarim catladi vs. diyosun. Eger cidden evliysen Allah kocana sabir versin evli degilsen de umarim kimsenin başını yakmazsin. Cunku sen kocam diye anlatirken kendi psikolojini tasvir etmişin.

lütfen bu konu fake olsun lütfen ya lütfenn :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Tamam arkadaşlar beni düşündügünüz için sagol çocugu 1 sene erteledim eşimde 3 4 aydır çok iyi şuan iyiyken onu bırakamam. Bırakmakta istemiyorum zaten. Eşim iyiyken kötü dicek degilim konu hakkında konuşmak istemyrm daha
şimdi bu adam düzeldimi.

yalnız şizofrenler asla düzelmez. ilaç almak zorundalar. ama bu hastalığın tedavisi olmaz. ve genetiktir. çocuğada geçebilir

Alıntılar mı karışmıŞ.

Alıntılar mı karışmıŞ.
evet. yanlış alıntı yapmış. diğer konuyu tercüme etmiş alıntıda.
ama bu derece kötü olan bir adamın düzelmesi mucize gibi. neyse doğru karar vermiştir umarım. çocuk yapmasa iyi olur ama

çocuk istiyorsun,korunacağım diyorsun.
ayrıldım diyorsun. kafam karıştı benim. 2 çocuk nerden çıktı peki.

Milleti salak kendini akilli sananlardan iste. Uydurdugu hikayeye bak. Bi kete hamgi ana baba sizofren damadi icin bekle kizim duzelir der benim babam ulkeyi degistirirdi bulamasin diye sizofren kendi aslinda

kızlar bu topic te bana yardımcı olacak birini bulurum diye yazıyorum, benim bir arkadasım var yuzyuze pek gorusmem, ama mesajlasırız hep. Fazlasıyla bencil bir insan, hep kendi dedigi olsun ister, olmayınca sinirlenir, mesela annesine sinirlenince bana mesaj atar "su an çok sinirliyim heryeri dagıtmak istiyorum, dolapların içini bosaltmak istiyorum" der bu bir.
Bazen mesajlastıgım anda hiç alakasız bir kelime veya bir cumle soyler mesela normal muhabbet ederken sadece "benim sigortam yok SGK..." falan diye bir cûmle kurdu, ne alaka dedigimde "hiiiç, ôylesine" diye cevap aldım, çok sık olmuyor mesela yılda 5 kere falan olmustur bu iki
Bir gece telefonda konustuk, kapattıktan sonra bana askını itiraf etti, ve "ben hastayım sizofreni tedavisi gordum, bir ton ilaç alıyordum, simdi ise bir tane alıyorum" dedi, ciddimisin diye sordugumda "yok be saka yapıyorum sizofreninin ne oldugunu bile bilmiyorum" dedi, ben dogru soyle dedigimde "sacmalama vallah oyle birsey yok" dedi, bu uç,
bu arada bazen mesela fabrikada kesme aletiyle ugrasınca aklına birden elini kaptırdıgı dusuncesi geliyormus ve birden "ay" diyormus baskaları duyacak sekilde
Sizce bu çocuk gerçekten sizofrenmi?
ayrı bir konu açarsanız sorununuz arada kaynamaz

bu kadar uç noktada vukuatları olan bir adam nasıl olur da kısa sürede iyileşir?
tabi ki iyileşsin ama mümkün mü?
konunun sonunu da okudum.tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok hak verdimç.
bu tür ağır bir vaka nasıl oldu da 3 ayda 360 derece değişti?
acaba yazılanlar gibi hastalığın uyku evresi mi?
konu sahibi arkadaşım sen çok mutluyum her şey yolunda diyorsun Allah ta bozmasın mutluluğunu lakin
temkinli olmanda fayda var.
bir kere eşinin net teşhisini bile bilmiyorsun daha.
ayrıca eşinin ailesi bu durumu bildiklerine göre eşin senelerdir hasta be canım.
demek ki belirli zamanlarda alevlenen bir durumu var.
sen çok gençsin inanmak istiyorsun ama daha temkinli olman gerekmezmiydi bunca olaydan sonra.şu ilk yazdığın mesajdaki detaylar korkunç ötesi.
bilemiyorum iyi cesaret sendeki.
katılıyorum.
cylaner dedi:
evde bazen belgesel izlerdik belgeselde cinayet işlemiş adamların nasıl yaptıgını anlatırlardı bi gün izlerken bende çok adam öldürdüm diye 3 4 tane olay anlattı çok ciddiydi ve hafızası çok zayıftır aradan 2 ay geçti aynı şeyleri eksiksiz tekrar anlattı ben evlenmeden önce parayı böyle kazanıyodum bunuda ögrenmiş ol nede olsa sana kmse sahip çıkmıyo ailen yutuyo herşeyi dedi
şu mesajdan sonra korktum ben.

katılıyorum.
cylaner dedi:
evde bazen belgesel izlerdik belgeselde cinayet işlemiş adamların nasıl yaptıgını anlatırlardı bi gün izlerken bende çok adam öldürdüm diye 3 4 tane olay anlattı çok ciddiydi ve hafızası çok zayıftır aradan 2 ay geçti aynı şeyleri eksiksiz tekrar anlattı ben evlenmeden önce parayı böyle kazanıyodum bunuda ögrenmiş ol nede olsa sana kmse sahip çıkmıyo ailen yutuyo herşeyi dedi

Durum vahim böyleyse..
Korkulmayacak gibide değil yani.

katılıyorum.
cylaner dedi:
aaa çok şaşırdım.:KK43:
konu sahibindeki soğukkanlılığa hiç aklım ermiyordu bunu okuyunca hepten garipsedim.
nihayetinde riske attığı kendi hayatı,karar kendisine ait ama hele ki şu mesajda yazılanları yapmasa bile yapmış gibi anlatması şizofrenlerin tipik özelliği değil midir zaten.
mutluyum mutluluğumu niye bozayım filan yanmış son mesajlarında uyaranlara karşı.
konu sahibinde en tuhafıma giden ise eşinin tam teşhisini bilmemesi.
bu raddede hasta yakını olan insan,eşi ile ilgili tüm kağıtları evrakları yalar yutar bence.
raporları görmemek ne demek.
hergün bu adamla aynı çaltı altındasın.
konu sahibi çok genç tam idrak edemiyor sanırım.düzeldi mi düzeldi daha ne kurcalayayım diyor sanırım.:((

aaa çok şaşırdım.:KK43:
konu sahibindeki soğukkanlılığa hiç aklım ermiyordu bunu okuyunca hepten garipsedim.
nihayetinde riske attığı kendi hayatı,karar kendisine ait ama hele ki şu mesajda yazılanları yapmasa bile yapmış gibi anlatması şizofrenlerin tipik özelliği değil midir zaten.
mutluyum mutluluğumu niye bozayım filan yanmış son mesajlarında uyaranlara karşı.
konu sahibinde en tuhafıma giden ise eşinin tam teşhisini bilmemesi.
bu raddede hasta yakını olan insan,eşi ile ilgili tüm kağıtları evrakları yalar yutar bence.
raporları görmemek ne demek.
hergün bu adamla aynı çaltı altındasın.
konu sahibi çok genç tam idrak edemiyor sanırım.düzeldi mi düzeldi daha ne kurcalayayım diyor sanırım.:KK43:(
aynen. .insan görmezmi evrakları. nedir hastalığı kocamın demezmi.
genç olmakla alakalı değil inan durum. aklı olan herkes, bunları yaşayan ,kocasınla barışacaksa bir rahatsızlığını öğrenirdi..
bu derece rahatsız biri o ilaçları almadığı an neler yapar düşünemiyorum.hoş 1 ayda bu kadar ileri bir hastalığın düzelmeside çok zor.

aynen. .insan görmezmi evrakları. nedir hastalığı kocamın demezmi.
genç olmakla alakalı değil inan durum. aklı olan herkes, bunları yaşayan ,kocasınla barışacaksa bir rahatsızlığını öğrenirdi..
bu derece rahatsız biri o ilaçları almadığı an neler yapar düşünemiyorum.hoş 1 ayda bu kadar ileri bir hastalığın düzelmeside çok zor.
bunları duymak ta ,düşünmek te, irdelemek te istemiyor konu sahibi anladığım kadarıyla.
şu anki durumuna bakıyor ve düzeldi işte kurcalamayayım diyor.
muhtemelen bizim bu mesajlara da tepki gösterecektir.

o kadar pişman o kadar mutsuzum ki yüreğim patlıyacak yakında. konuya nerden başlıcam bilmiyorum iyiki burayı buldum en azından konuşcak bi kaç arkadaşım olur çok yalnızım çünkü hayatımda.. ben 21 yaşındayım eşim 30 arkadaş ortamında tanıştık çok sevecen dindar yaşını göstermeyen iyi bi insandı ve zamanla onun ilgisiyle sevgili olmuştuk neyse fazla uzatmadan 6 aylık evliligimdeki eziyetleri anlatıyorum. evlendik ailem çok seviyodu eşimi bende deli gbi aşıktım herşey çok güzeldi bana sadece erkek arkadaş istemiyorum birazda giydigine dikkat et demişti o kadar ondan başka ne kıskandıgını nede başka bişeyini gördüm sevgili nişan hayatımızda. evlendik balayına gittik ve o günden itibaren gerçek yüzü çıktı ortaya :KK50: otel 7 yıldızlıydı ve içinde eglenicegimiz herşey vardı fakat o beni odadan adım attırmadı oda servislerinde bile arka odalara saklıyodu adam görücek diye eger kendim kalkmazsam hakaret ediyodu neden böyle yaptıgını anlamadım sordum kmse seni görmesin diyip öpmeye başlıyodu 3.gün sinirden aglamaya başladım hava çokgüzeldi ama biz siyah güneşlikleri bile kaldırmıyoduk içerde biri görmesin diye ve tv izliyorum eşofmanlarla perdelerin kapalı olmasına gerek yoktu.dışarı çıkalım artık noluyo sana neden böyle yapıyosun diye bagardım kıyamet koptu zar zor beni taylandlı kızların yaptıgı masaj salonuna götürdü indigimizde bi adamın sıra almanız lazım oda num bırakın bilgi vericem demesiyle yukarı çıktık adam 50 55 yaşlarında vardır eşim ters ters baktı kolumdan tutup yukarı çıkardı bana kafanı yerden kaldırmıcaksın bundan sonra böyle yürüceksin diye hakaretler etti noldugunu anlamadım o adam konuşurken yüzüne baktım diye bunları yaptı ben evlendigime pişman olmaya başlamıştım artık gerçek yüzü bumu diye düşünmeye başladım. odaya geldik biraz içki içti ve o.. o adam masajını yapsa hayır demezsin diye bi ton hakaret küfür etti ben şok olmuştum aglayarak ne diyosun sen diye telefonu aldıgım gibi kafasında parçaladım sesimize oda görevlileri geldi çok kötüydüm gidicektim bırakmıyodu gün boyu hakaret etti 4.gün oldu ve biz hala odada o istemiyo diye çıkmıyoduk cinsellikte yoktu hep içiyodu hep hep 1 2 gün daha dayandım ve evimize geldik hiç konuşmuyodum oda hergün 100lük rakı alıp içip içip bana saldırıyodu sen neden face kullandın erkek arkaşın neden oldu eskiden patronun erkekmiydi parayı nasıl kazanıyodun niye o koltukta resmin vardı kim çekti diye böyle bahaneler bulup beni hep o..yerine koycak şekilde hakaret küfürler ediyodu artık ilk polisimiz gelmişti kapıya ve ben ailemi aradım ilk annem geldi olay büyümesin diye eşimin o tavırlarını görünce şok oldu agladı buna noldu bu kadar nasıl degişmiş diye eşim annemin geldigi gün yüzüne bile bakmadan eşyalarını topladı tatile gitti bende annmle onun ailesinin yanına gittik ama ailesi hasta oldugunu biliyomuş ve söylemediler bize çocuklarının karşısında gıkını çıkaramıyolar dı çaresiz kaldık eşimin annesi eşimi aradı nerdesin oglum kaç gündür dedi annesine keyfimin istedigi yerde lan söyle o o.. ya babasının evine gitsin demişti benim artık grurum kaldırmıyo bu kadar olayı aldım teli öylemi ben gidiyorum bundan sonra 1 sniye bile göremiceksin dedim daha 20 günlük evliydik annemle birlikte çıktık gittik o evden herkes şok olmuştu olanlara ama yapcak bişey yoktu kendimi çok çaresiz hissediyodum.bi kaç gün sonra aradı ben çok pişmanım karımsız yapamıyorum diye yalvardı ben onun ne msjına ne aramasına bakmıyodum ailem daha 20 günlük evlisiniz geri dön kızım diye baskı yapınca direnemedim ve gitmek zorunda kaldım perdeleri açamıyodum tv izliyemiyodum bir tane arkadaşım olması bile yasaktı internet yasaktı bakkala bile gitmem yasaktı her yaptıgım onun için hataydı kafasında kurup kurup olay çıkarıyodu yemek yapıyorum 1 dakka geç cvp versem sen eve erkek attın beni aldatıyosun diye işten çıkıp eve gelirdi hep küfür hakaret tv izlesem bi adam çıksa sen bunun altına yatmak istiyosun bunun hayalini kuruyosun dimi diye hakaretler edip hırpalardı asonsörde erkek parfümü koksa eve gelip iftiralar atıp saldırırdı ev dublexs alt katta yıkansam neden zaman kazanmaya çalıştın neden yıkadın sen ne haltlar karıştırıyosun diye kapıya polis gelene kadar olay çıkarırdı hep 5 ay olmuştu ve ben dışarı toplasan 10 kere çıkmamışımdır ailemle nadir görüşüyodum hep yalnızdım yalnız dışarı çıkarız arabadan inerim yanlışlıkla bi adam geçse becerin bunu bu o.. diye bagrırdı kendi akrabalarının yanında bana hep erkekmi bekliyosun o bu diye hakaret ederdi herkesin önünde aşagalanıyodum abileri ailesi halime acıyodu hep bi kaç kez beni savundular ama arkası gelmedi ailem dayan düzelir diyodu eşim hep kafasında kurup bana saldırıyodu böyle buna benzer abartmıyorum 10000 tane olay yaşadım ve artık gücüm kalmadı arkadaşlarının yanında bile adımı o.. koymuştu öyle çagrıyodu hakaretler ediyodu bi ara kapandım belki bunları yapmayı bırakır diye ama bu seferde etek yapışsın diye kapandın vcudunu merak etsinler diye yaptın dedi oda bitti 6 ay olmuştu ben artık kendimden şüpe ediyodum gerçekten bu dediklerini haketcek ne yapıyorum diye oysaki sorun aşkımdan ölüyodur bi kere ona yanlış bişey yapmadıgımı söyler arkaşım yok tv yok internet yok cam kapı kitli ben nasıl bi yanlış yapabilirimki mantiken bile imkansız kapıyı geç açsam yatak altlarına bakar çatıya çıkardı erkekmi var diye ben artık hırçın kediye dönmüştüm artık yaptıgı pisliklerden ona saldırıyodum yapsam rahatlıcakmısın rahatlıcaksan yapıyım sende kurtul bende diye hep bagarıyodum evlilik degil eziyetti en son ablamın eşiyle ilişkim oldugunu kafasında kurmuş oda beni isticekleri zaman ablama eniştem neden gelmiyo diye msj atmıştım ordan çıkarmış sevgili oldugumuzu ailemde bi kaç böyle kafasında kurarak olay çıkardıgı zamanı gördü ve hak verdiler bana çünkü çok gzl oyuncudur ailemi kandırırdı hep şimdi ailemin yanındayım kesin boşanıcam 21 yaşındayım ama çok çektim kendmi 40 yaşında hissediyorum anlatıcak çok olay var ama uzadıkca okumazsınız diye korkuyorum nolur bana akıl verin arkadaşlık kurun çok kötüyüm ve yalnızım
Belli ki zengin.Ailen biraz da bunun büyüsüne kapıldı sanırım.Adamın yaptıkları inanılır gibi değil de,senin bunca akıl almaz hakarete,aşağılamaya,küfre nasıl 6 ay katlandığına daha fazla şaşıyorum.Sakın ardına bile bakma ve tazminatın babasını al ondan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X