Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Konu Sahibi cgdmmdgc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU1
Ziyaretçi
artık giyinmeyi ve gezmeyi tercih ediyoruz en güzel yıllarda yokluk içindeydik zaten.
galiba para biriktirmek için fedakarlık yapmak lazım yürüncek yerde yürümek minibüse arabaya binmemek
deterjan, mutfak masrafını idareli yapmak, kıyafet varsa çokta üstüne almamak (tabi olması gerektiği kadar olacak bunlar )
galiba para biriktirmek için fedakarlık yapmak lazım yürüncek yerde yürümek minibüse arabaya binmemek
deterjan, mutfak masrafını idareli yapmak, kıyafet varsa çokta üstüne almamak (tabi olması gerektiği kadar olacak bunlar )
ben suan okuyorum ama 3 sene boyunca hem okudum hem calistim yani haftasonlari calistim ve böylece para biriktirmeye calistim. ehliyetimi kendim ödedim (2000 € ya yakin) birde Türkiyede hesap actirdim. ve burda "Bausparvertrag" denilen birsey var (kusura bakmayin türkcesi yok galiba) oraya her ay kontomdan 43 € kesiliyor ve belli bir süre sonra istersem o parayin tamamini geri alabiliyorum yada istersem hem o parayi veriyorlar birde üstüne fdüsük faizli kredi cekibiliyorum. mesela 5000 € biriktiye ya o 5000i alabilirim yada hem 5000i birde düsük faizli 5000 € kredi.
suan calismiyorum ama calisinca biriktirmeye devam edicem...
suan calismiyorum ama calisinca biriktirmeye devam edicem...
bu başlığı görünce hep aklıma geliyor: acaba hata mı yapıyorum? ben yıllardır vadeli hesaba yatırmak dışında bir şey yapmıyorum. eskiden dolar, mark alırdım öğrenciyken. ama o zamanlar zamanım ve kafamda daha az sorun vardı sanırı şimdi bir de bunun heyecanına katlanamam gibi geliyor. ama bir yandan da daha iyi değerlendirebilir miyim acaba diye düşünüyorum?
Ben bir kısmını vadeli hesaba yatırdım. 16 tanede çeyrek altın biriktirdim. Nişanlandığımdan beri biriktiremiyorum ama olsun çeyizimi aydan aya kazancımla alıyorum. Birikimlerime dokunmadan düğünü atlatabilsem. Yatak odamı peşin almayı düşünüyordum uygun olur diye ama onuda taksit yapayım diyorum. Para birikmiyor kolay ama borç bir şekilde kendimizi sıkar öderiz. Herkese bol kazanlar.