- Konu Sahibi Esmer Melek2603
O yüzden çok rahat davranıyore
Evet 15 yaşında evlendim
15 yaşında evlenmek yasak aile izniyle 16 da evlenebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden çok rahat davranıyore
Evet 15 yaşında evlendim
Bizim Vaktimizde sorun olmuyordu sadece aile imza atıyordu15 yaşında evlenmek yasak aile izniyle 16 da evlenebilirsin.
Yok cahillik yaptım o 33 yaşında ben 23 yaşındayımNasıl ya gerçekten 15 yaşında mi evlendin? Zorla mı evlendirildin? Eşinle kaç yaş fark var? O kaç yaşında?
Ona hiç dikkat etmedim.Tahminim yaşımı öylesine yazdım diyecek.Öbür türlüsünü içim almaz....Profilde yaş 23 ama 8 yıllık evli - 15 yaşında evlenmediğine göre bu terslikte bir iş var
Bizim Vaktimizde sorun olmuyordu sadece aile imza atıyordu
Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
Doğru. Bende 22 yim vaktimiz diyecek kadar değil. 2016 senesinde kimse oluyor faln demesinVaktiniz ne teyze hani 23 yaşındaydın
Siz 15 yaşındayken eşiniz 25 yaşındaydimi bu bildiğiniz sapıklık. Bide kaçmişsiniz
Yuh!!!!! evlendiğinde sen 15,o 25 kimse kusura bakmasın pedofili diyorum ve konudan çıkıyorum , sanırsın 1950 ler yıl kaç olmuş içim kaldırmıyor.....Yok cahillik yaptım o 33 yaşında ben 23 yaşındayım
2 çocuk varE adam sizi defalarca aldatmış zaten ilk evlendiğiniz zamanlardan itibaren. Buna rağmen evliliği sürdürmüş en az bir çocuk da yapmışsınız. Şimdi niye dert ettiniz ki?
Bn 23 yaşındayım 2001 doğumluyum benVaktiniz ne teyze hani 23 yaşındaydın
Çok küçük yaşta evlenmiş 15 yaşında, üzülüyorum valla böyle görünceEsmer Melek2603
Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
Konu SahibiEsmer Melek2603
Favorilere Ekle
Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım
bu sizin daha 3 sene önceki konunuzda yazdığınız. Daha öncede aldatmış. Artik alışmış olmalısınız bence
Esmer Melek2603
Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
Konu SahibiEsmer Melek2603
Favorilere Ekle
Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım
bu sizin daha 3 sene önceki konunuzda yazdığınız. Daha öncede aldatmış. Artik alışmış olmalısınız bence