• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çapkınlık mı?

Esmer Melek2603
Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
Konu SahibiEsmer Melek2603
Favorilere Ekle
Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım

bu sizin daha 3 sene önceki konunuzda yazdığınız. Daha öncede aldatmış. Artik alışmış olmalısınız bence

Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba

Seni çok sevdiği için yapıyor üzülme.

Siz 15 yaşındayken eşiniz 25 yaşındaydimi bu bildiğiniz sapıklık. Bide kaçmişsiniz

Siz 15 yaşındayken eşiniz 25 yaşındaydimi bu bildiğiniz sapıklık. Bide kaçmişsiniz

Yaşını atıyor evdeki hesap çarşıya uymuyor da, zaten yaş farkı olan evliliklerde erkeklerin gözü dışarda oluyor karım genç fln demiyorlar, gençler bana layık diyorlar. Libidoları tavan oluyor. Zaten akranın değilse ne konuşacaksınız anca cinsellik olur.

aman erkek adam çapkınlık da yapar hovardalık da. evinin direği ne de olsa, eve iki ekmek alıyorsa başında duruyorsa katlanacaksın bacım. mı demek gerekiyor acaba içinizin soğuması için? üzgünüm ama adına çapkınlık diyerek hafifletmeye çalıştığınız şey ahlaksızlık düpedüz.

Ck
Esmer Melek2603
13 Şubat 2021
Favorilere Ekle
Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım

bu sizin daha 3 sene önceki konunuzda yazdığınız. Daha öncede aldatmış. Artik alışmış olmalısınız bence
Çok küçük yaşta evlenmiş 15 yaşında, üzülüyorum valla böyle görünce

Esmer Melek2603
13 Şubat 2021
Favorilere Ekle

Bu olayın üstüne bile isteye bisürü hamilelik konusuna yorum yazmış hamile kalmaya çalışmış ve yeni bebek yapmış.

Allah akıl fikir versin.

Back
X