• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çapkınlık mı?

Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
Ay ne kadar kötü niyetli bir kadınsın eşine inan ona güven simdi herhangi bir şeye ihtiyaçları olur aniden arayacak kimseyi bulamazlar diye eklemiş adamcağız . Şu adamlara biraz güvenin

Merhaba bacılarım.Ben 8 yıllık evliyim ve eşim sürekli olarak sosyal medya hesaplarından yakın civarda ne kadar kadın varsa ekliyor takip ediyor defalarca söyledim ne amaçla ekliyorsun bunları hepsi yakın civarda oturan insanlar diyorum bir şey yapmıyorum diyor el altında mı tutuyorsun bu kızları diyorum saclama diyor ne yapmak istiyor acaba
kocan gevsek biri bence.heran hersey olabilir guvenme

Back
X