- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
- Konu Sahibi neyapmaliyim
PAranı alabildin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada çalıştığını kanıtlarsan polise git bence en azından hakkını almerhaba hanımlar, 1 2 hafta once bir konu açmıştım,bakıcılık yaptığım bir kiz hakkinda, kadınla tartışma yaşadım 1500 liranın az olduğunu bu iş icin en az 2000 lira istediğimi söyledim bana ses kayıtları atmış, sen ne iş yapiyorsunda 2000 lira istiyorsun yemek mi yapıyorsun temizlik mi yapıyorsun da benden bu parayi istiyorsun yazmis, ( evi toplama, süpürme işinide ben yapiyordum) parayi eşinden istemiştim wp yoluyla, sen ne hakla benim eşime yazarsın demis ( Kendi şikâyeti olduğunda ona da yazabilirsin demisti) bugun sondu maasimi alacaktim ancak dun tartistigimiz icin bana vermeyecegini soyledi,ben 1 gun kesin yani cuma gunu icin gelmeyecegimi söyledim parayi dükkana bırakın demiştim bırakmıyorum demis, sigortamda yoktu sizce ne yapmalıyım polise gitmeliyimiyim ? ben de sinirden ona ses kayıtları atmıştım,ben sizin hizmetcinizmiyim diye bağıra bağıra konuştum bana en.basta ders çalışabilirsin demişti simdi ses kaydında çocuğuma ders çalıştırmayı kendin çalışıyorsun demişti ( ben son 2 gündür ders calismaya başlamıştım 2 ayda) o 2 günlük çalışmam battimi size diye bağırmıştım kızınızı o seviyeye getiren bendim dedim, bana diyorki gecen Ay az geldin bu ay cok gelmiştim ikisi dengelendi maaşını artirmicam dedi ben de bağıra bağıra cagirsaydin kardeşim dedim ben mi sana çağırma dedim dedim, bana diyorki 20 yaşında benim kızkardeşim evlendi ne güzel seyler yapıyor sen yapamadın ne temizlik beceriyorum ne bisey yazmis :) O kadar sinirlendim ki elim ayağım titriyor keske parayi alma günümü bekleseydim ancak attığı ses kayıtlarına dayanamadım bi de beni polise vermekle tehdit ediyor :) Allah aşkına ne yapmalıyım polise veremez biliyorum,ama paramı almam lazim kitap sipariş etmiştim kargo glecek para vermicem çalışma saatleri (8.30-19.50) arasiydi kiz da aşırı şımarıktı ,eski konudada belirttiğim gibi ifşa fotolarımı çekip instagram tiktok atıyordu başkalarının dm kutusuna vuruyor hakaret ediyordu kalem batırıyordu bitlisin sen diyordu, kadın başta bana biraz şımarık demişti ses kaydında da ben sana demiştim şımarık olduğunu demişti ama ben de ona siz bana biraz şımarık demiştiniz boyle bi çocuk varsa gösterin bana diye bağırdım ( çocuğun instagram ve tiktok vardi) nerelere müracaat etmeliyim ?
maalesef surekli oyaladilar dün son gündü 1 ay geçmişti üstünden yine vermemişlerPAranı alabildin mi ?
ne yapmayı planlıyorsun ?maalesef surekli oyaladilar dün son gündü 1 ay geçmişti üstünden yine vermemişler
bana engel atmisŞikayet edeceğinizi söyleyin bakalım ne yapıyorlar. Siz sigorta istemeseniz de onlar yapmak zorundaydı. .
ssk ya da şikayet edeceğim insAllah bi sonuca ulaşırımne yapmayı planlıyorsun ?
devlet çalışanı koruyor. kesinlikle şikayet edin. Hem maaşınızı alırsınız hem sgk nızı yatırmadıkları için 2 aylık ödemek zorunda kalırlar üstünede ceza yerler. Kamera kayıtları ile de gidip geldiğini desteklersin. Vazgeçme.ssk ya da şikayet edeceğim insAllah bi sonuca ulaşırım
Neden 1 ay bekledin ki.. birde sen nereye şikayet ettin de sana arabulicu filan dedilerssk ya da şikayet edeceğim insAllah bi sonuca ulaşırım
Daha etmemisss Allahim onca sayfa akil verdik sana dilimize yazikNeden 1 ay bekledin ki.. birde sen nereye şikayet ettin de sana arabulicu filan dediler
Bir mesajında öyle Anladim sanki ama...boyle dediler filan yazmış da akıl danışmış o zaman birineDaha etmemisss Allahim onca sayfa akil verdik sana dilimize yazik
Yok ettim dün, 1 ay beklemenin sebebi parayi su hafta vericez su gun vericez diye oyalayıp durdukları icin bugun son dedim ve ettim ama ettiklerimden haberleri yok oyalayıp durdukları icin söylemedim bi sonuca ulaşana kadar da soylemicemDaha etmemisss Allahim onca sayfa akil verdik sana dilimize yazik
170 e şikayet etmiştim bana arabulucu tutun sonra sigorta icin dava acın dediler 2 kere konuştum ama bugün yine arayacağımBir mesajında öyle Anladim sanki ama...boyle dediler filan yazmış da akıl danışmış o zaman birine
Neden 1 ay bekledin ki.. birde sen nereye şikayet ettin de sana arabulicu filan dediler
Ben sgk ya gidip şikayet ediyorsun gidip inceliyorlar diye biliyorum...aynı vergi daireleri gibi yanlış mi biliyorum.. olmadı savcılığa şikayet et elindeki msj ve konusmalarla170 e şikayet etmiştim bana arabulucu tutun sonra sigorta icin dava acın dediler 2 kere konuştum ama bugün yine arayacağım
bence edin madem öyle engel atma nedir ya .. Hakkınızı vermek zorunda. . bence sonuna kadr gidin alın..ssk ya da şikayet edeceğim insAllah bi sonuca ulaşırım
ne kadar iyisiniz,para verip bi de helallik istiyorsunuz ama bunlar böyle çıkmadı sgk başlamadığı icin bizim yapacağımız bi işlem yok dedi savcılığa verebilirsiniz dedi ben de cimere yazdim oradan şikayet dilekçem adalet bakanlığına gitti kadını uyardım şikayet ediyorum diye görüldü atmis yine umrunda bile degil insAllah olumlu sonuçlanırOkurken çok canım sıkıldı var mı böyle insan çalıştırıp da hak yemek. İhtiyacınız olmasa neyse de ihtiyacınız da varmış. Bilemiyorum eğer memursa gidin amirlerine şikayet edin. Ayrıca calışma bakanlığına sgk ya vs şikayet edin. Bir insanı bir ay sabahtan akşama kadar kullan sonra da engelle ne pis insanlar var ya hu.
herhalde 1500 liranın pesinden koşmam sanıyorlar ama yanılıyorlarApartman ve ya sokakta güvenlik kameraları vs varsa zaten eve giriş çıkışlarını belli orada tanıdık birileri de varsa zaten şahitlik ederler. Konu burada para değil ya var mı bir insanı çalıştırıp da üstüne yatmak
Ben de yıllarca insanlarla çalıştım. Her ay razı mısın hakkını helal et diyerek verdim ücretini. Hiç o demedi hep ben ayarladım en son işi bırakınca acaba ücreti az mı buluyordu diye dert ettim kendime. Üstünden epey gecti hala diyorum acaba bir miktar ödesem tazminat olarak say mı desem diye( işi bırakan o idi) kul hakkı çok önemli ben de insallah girmemişimdir.
Ben ona para verdim ama o cok daha değerli bir iş yaptı hakkı kesinlikle ödenmez. Para her sekilde olur da cocugu emanet edecek insan bulunmaz. Çok değerli ve cok önemli.ne kadar iyisiniz,para verip bi de helallik istiyorsunuz ama bunlar böyle çıkmadı sgk başlamadığı icin bizim yapacağımız bi işlem yok dedi savcılığa verebilirsiniz dedi ben de cimere yazdim oradan şikayet dilekçem adalet bakanlığına gitti kadını uyardım şikayet ediyorum diye görüldü atmis yine umrunda bile degil insAllah olumlu sonuçlanır