Bende paramı altına yatırdım ama yinede tedirginim.Bu konuda tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlardan bende tavsiye bekliyorum...
En iyisini yapmışsın valla..Parası olan altına yatırım yapsın derim..Ben elime geçen üç kuruşu dahi altın yapmaya çalışıyorum..Yarım yada çeyrek bile olsa geri dönüşü sizi o kadar hayal kırıklığına uğratmıyor..
Ne varsa altında var yine,çok iyi yapmışsın..
bence altın gene daha mantıklı,yada hisse senedi,onlar devlet garantisindeymiş..
likit fon falan..çok iyi bilmiyom,aramızda bankacı varsa bi aydınlatıversin sevabına..
annemde hep parasını altına yatırıyo valla bence de ne mantıklısı bu ya :)
şu aralar dolar düşüşte. borsada güven olmaz sürekli taip etmek zorundasın. en iyisi yapmışsın arkadaşım..
Benimde uzun süredir altınlarım var.Ama şu sıra altın çok yüksek.Şimdi altın almak mantıklı gelmiyor bana.Biraz düşünce almak daha iyi sanki.2008'de altın çok yükselecekmiş diye duydum.Ama şimdi elimdeki parayı ne yapacam bilmiyorum.Türk Lirası durunca harcanıyor.
arkadaşlar yıllardır annelerimiz 3 kuruşta biriktırseler altın alırlardı devir şuaralar acayıp sakat merkez bankası faiz indirip duruyor bu yüzden en mantıklı yatırım uzun vadeli yatırımdır. ya altın alacağız yada 6 aylık 1 yıllık mevduat bu işin içindeyim günlük takıp ediyorum hatta etmek zorundayım bu işten ekmek yiyorum nede olsa.
içiniz rahat olsun kızlar:sm_cool:
kesinlike iyi bir seçim bence.bende hep altın almayı severim.geçenlerde eşim benden habersiz biraz dolar almış.şimdi zarar etti.ama beni dinlemedi..en iyisi altın.