- Konu Sahibi aysunkndmr
Biraz araştırdım fakat bulamadım bildiğiniz bi site vs var mı acaba
Benim bi bilgim yok bu konuda sadece arkadaşım dan biliyorum hangi sehirde yasiyorsun istersen senin icin arkadasima sorabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz araştırdım fakat bulamadım bildiğiniz bi site vs var mı acaba
Benim bi bilgim yok bu konuda sadece arkadaşım dan biliyorum hangi sehirde yasiyorsun istersen senin icin arkadasima sorabilirim
ben de ankarada okudum
öncelikle yemekleri yemekhanede yiyeceksin mutlaka
haftada 1 kere dışarıda ye
sabahları simit poğaça ye kahvaltıya gidemezsen
otobüs paranı ayır toplu bilet al
yemek paranı da yemekhane kartına yüklet
böylece paran bitse bile aç ve yolda kalmazsın
her gün gezilmez sen okula gittin oraya
haftasonu arkadaşlarınla git avm ye falan cepa ankamall sinema neyse artık
400 tl bence bi öğrenci için hiç az para değil
4 sene önce mezun oldum
o bursla yurt parasını ödeyip geçiniyodum babamdan sadece 100 tl harcıyodum
burs 250 tl yurt 150 tlydi yanlış hatırlamıyorsam
Evet ben de kendimi suçluyorum zaten biraz şımarıklık oluyo. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışcam. Aslında yurttan çıkmadan hesabımı yapıyorum bugün 5 lira harcasam yeter falan bi bakıyorum kaç katı gitmiş.
Siz sadece gidişi hesapladınız galiba günlük 4 liradan ayda 120 lira yapıyor
önce yol ve yemek paranı ayır kalanıyla gezebildiğin kadar gezersin
temel ihtiyaçlarını cafede gezmekte harcama canım
alışırsın daha ilk kez kendini geçindiriyosun :)
yetmediği yerde de çalışacaksın napalım..
2007 yılında markette ürün tanıtmıştım
günlüğü 27,5 tl idi sabah 9 akşam 7 bütün gün ayakta...
para kazanmak ne zor tam da o gün anlamıştım...
Ben öğrenciliğimde marketlerde günlük tanıtım elemanı olarak çalışırdım, oralarda 1-2 tanıtımda memnun kalırlarsa sürekli çağırıyorlar, sucuk bile tanıtmışlığım var
En kolayı deterjan tanıtımları olurdu :) Yaklaşık 6-8 saat falan oluyordu, daha çok hafta sonları olur, arada bir cep harçlığı olarak iyi gelir düşünürsen
Hangi bölüm?Aynen yolda kalmayım da gerisi isterse üç günde bitsin istemicem ailemden zorlansam da. Şu dört yıl geçse de rahatça mesleğimi yapsam keşke ben de :)
Hafta sonu da mı gidiyorsunuz okula?
120/4=30 ediyor da...
Marketlere sor canım, oralarda gezinen müdür gibi birileri olur, onlara söylersen genelde cv gibi bişeyler alırlar.. Sonra iş çıkınca ararlar, zaten arıyorlarsa hemen haber verirler..Marketlere mi sormam lazım internet üzerinden mi başvurucam?
Hangi bölüm?
Hayır haftasonu bi işim olursa vs diye hesapladım fazladan ben
Ayın her cumartesisi ve her pazarı mı??????
Nasıl işleriniz çıkıyor merak ettim açıkçası?
Cumartesi şampuan almak? Pazar saç kremi almak?
Sonraki Cumartesi sakız almak? Pazar gofret almak?
Çalışmak istiyorum ama nerden iş bulbilirim kime güvenebilirim elime yüzüme bulaştırır mıyım bunlar korkutuyo beni yoksa gerçekten istiyorum
Üniversitede para sıkıntısı çekmememe rağmen 4 sene boyunca çalıştım.Hem de çok eğlendim ve bu işlerin beni geliştirdiğine inanırım hep.
Ajanslara başvur.Tabi bahsettiğim ajanslar film ya da reklam ajansları değil,organizasyon ajansları.
Açılışlarda karşılama hostesi olarak ya da fuarlarda stant hostesi olarak çalışmana imkan sağlayacak işler.Ben mesela kitap fuarlarında çalışmaya bayılırdım ki bunun dışında pek çok fuar imkanı da var.Hem eşantiyonlar verirler hem de günlük 75-100 lira civarında para kazanırsın evet biraz yorulursun ama emek olmadan para kazanılmıyor.
anketörlük de olabilir fazladan elli lira olsa bile kardırTeşekkürler deneyeceğim