Bakan bey o siteye girmeyin iyice deşifre olmayın dedi.onu da mı paralel yapmış
bu arada bi site var, çalınanlar orda görünüyor açık bi şekilde paylaşılabiliyor, benimde çalınmış
thanksgiving kimlik diye arat canım ilk çıkan haberde var site, direk link vermem doğru olmazHangi site oChess
Birşey olmazmış algı operasyonuymuş paralel yapılmış ohhh rahat bir nefes aldımbenimde çalınmış
Bakan bey o siteye girmeyin iyice deşifre olmayın dedi.
Bi nevi" biz ettik siz etmeyin" durumu..
Birşey olmazmış algı operasyonuymuş paralel yapılmış ohhh rahat bir nefes aldım
Valla zaten bulundukları makama vâkıf olsalardı şu an kimse telaş yapmazdınasıl deşifre olcaz ki siteye girerek bence biraz boş bir korkutma olmuş
Valla zaten bulundukları makama vâkıf olsalardı şu an kimse telaş yapmazdı
Tamam canim Sağolthanksgiving kimlik diye arat canım ilk çıkan haberde var site, direk link vermem doğru olmaz
Ulaşım konusunda yetkin kendisiyani ben de bakan beyin bilişim konusunda pek yetkin olduğunu sanmıyorum
Bu ülkede en yetkili ağızdan söylenen söze güvenelimvalla millet başkasının adına tercih bile yapabiliyor galiba, sınav tercihlerinde, en özel bilgilerine bile ulaşılabilir, çocuk bile olsan, e veli bilgilendirmeden arkadaşının notuna bakarsın, en masum örneği tabii bu
Bu ülkede en yetkili ağızdan söylenen söze güvenelim
Siz ne iş yapıyorsunuz nasıl çalındı diye sormayalım
bu haberi yapan gazeteci vatan hainini paralelciyi hapse atsınlar
Paralel deyince ilk akla gelen acaba akp seçmenine yönelik bir koplo olabilir mi diye düşündükev adres bilgileri bile yazıyor çok tehlikeli
Her isteyene veriyorlar ondan sonra da "ne istediniz de vermedik" diye sitem ediyorlar.ne var cumhurbaşkanınında çalınmış diyorlar
çalmalarına gerek yoktu isteselerdi verirdik diyorlar
bu kadar büyük bir olayı bile küçültme önemsizleştirme peşindeler
önlem almak birşeyler yapmak yerine....
Benim yok esimin var kapı numaramiza kadar yazıyor.
E yuh yani ne demek bi sey olmaz!
Evet malesef. Allah korusunaynen öyle mesela polisler askerler için çok tehlikeli bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?