- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Benim yok esimin var kapı numaramiza kadar yazıyor.
E yuh yani ne demek bi sey olmaz!
şair burada "bir şey olursa beni bağlamaz, korkuyorsanız taşının benena" demek istiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yok esimin var kapı numaramiza kadar yazıyor.
E yuh yani ne demek bi sey olmaz!
Abi adamlar o bilgilerle benim adıma kredi kartı alıp çatır çatır harcama yapıp, şirket kurup, benim sahte kimliğimle terör eylemi yapabilir. Hala daha bir şey yapamazlar diyorlar.
Sanırım ağam bizimle eğleşiyi
Bence de acayip kınıyorum kendimi Sen de kınasanaartık o da senin sorunun mary, ne yani koskocaman devletin ihmali olacak değil ya..
Bence de acayip kınıyorum kendimi Sen de kınasana
Kınadıysan tamam, bir an kınamadın sandım, çok kınadım senikınım kınım kınadım zaten başta kendim olmak üzere seni de
Evet malesef. Allah korusun
Peki bankadaki hesaplar icin problem yaratir mi acaba? Kimlik no anne baba adi falan her seyi biliyorlar
Valla dua et evlere bir şeyler yollasınlar, evin tapusunu da alabilirler üstlerine fişnik sokmak gibi olmasın amasadece bir site değil bi çok sitede var, bi de face de paylaş diye buton bile koymuş yüzsüzler, ve tüm 50 milyon kişinin bilgilerinide bilgisayarına indirebiliyorsun, aslında bunu reklam şirketleride çok güzel kullanır he, evlere gereksiz bişeyler yollayarak
Valla dua et evlere bir şeyler yollasınlar, evin tapusunu da alabilirler üstlerine fişnik sokmak gibi olmasın ama
chess senin adın soyadın neydi bişi denicem deyani işte fesatlık seviyesine göre yapılabilecekler çeşitlendirilebilir şaka şaka
Ahahhahhahahabana ne kadar selanik göçmeniyim diyen kız varsa hepsine tek tek baktım..vicdansızlar.. hadi kiminiz izmirlisiniz eyvallah da lan çankırı, çorum, kırşehir ne lan.
ekşiden