Benim yok esimin var kapı numaramiza kadar yazıyor.
E yuh yani ne demek bi sey olmaz!
Abi adamlar o bilgilerle benim adıma kredi kartı alıp çatır çatır harcama yapıp, şirket kurup, benim sahte kimliğimle terör eylemi yapabilir. Hala daha bir şey yapamazlar diyorlar.
Sanırım ağam bizimle eğleşiyi
Bence de acayip kınıyorum kendimiartık o da senin sorunun mary, ne yani koskocaman devletin ihmali olacak değil ya..
Bence de acayip kınıyorum kendimiSen de kınasana
Kınadıysan tamam, bir an kınamadın sandım, çok kınadım senikınım kınım kınadım zaten başta kendim olmak üzere seni de
Evet malesef. Allah korusun
Peki bankadaki hesaplar icin problem yaratir mi acaba? Kimlik no anne baba adi falan her seyi biliyorlar
Valla dua et evlere bir şeyler yollasınlar, evin tapusunu da alabilirler üstlerinesadece bir site değil bi çok sitede var, bi de face de paylaş diye buton bile koymuş yüzsüzler, ve tüm 50 milyon kişinin bilgilerinide bilgisayarına indirebiliyorsun, aslında bunu reklam şirketleride çok güzel kullanır he, evlere gereksiz bişeyler yollayarak
Valla dua et evlere bir şeyler yollasınlar, evin tapusunu da alabilirler üstlerinefişnik sokmak gibi olmasın ama
chess senin adın soyadın neydi bişi denicem deyani işte fesatlık seviyesine göre yapılabilecekler çeşitlendirilebilirşaka şaka
Ahahhahhahahabana ne kadar selanik göçmeniyim diyen kız varsa hepsine tek tek baktım..vicdansızlar.. hadi kiminiz izmirlisiniz eyvallah da lan çankırı, çorum, kırşehir ne lan.
ekşiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?