Paralarım küflenmiş :(

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Bayanlar teneke bi kumparasi almistim para biriktirmek icin 200 tl ler 100 tl ler hepsi sari sari lekeler olmus hele 100 tl nin birisi baya bi koyu kahverengi olmus yarim yeri. Napcam yardim edin gecersiz mi simdi bu paralarim yoksaa banka degistrirmi

Biz paramiz olmadiginda espirisine o kadar cok ki kuflendi derdik demek sahiden kufleniyormus :)

Belki bankaci uyeler varsa biliyirlardir

Rahmetli dedem para kaybetmişti köyde 700 lira falan naylon poşetin içinde. Bir yıl sonra tarlayı işlerken toprağın altından çıkmış tesadüfen çoğu erimiş gibiydi ama merkez bankasından değiştirdiler

Bi tanesine porçöz dök yani pas ve kireç çözücü. Hasar vermiyosa hepsine dök

:) ya gercekten oyle bi deyim mi vardi ki. Ozaman bende gercek oldu yaa pff kirk yilin başi para biriktirim dedim oda boyle oldu
Insallah cok fazla degildir

Ama tedavulden kalkan paralar bile geri aliniyorsa bence bunlarda alinir uzulmeyin

Kardesimde metal kumbarada para biriktiriyordu evimiz rutubetli bari soyleyeyimde haberi olsun

Bide bisey daha anlatcam tesaduf mu oldu yoksa nefsi mi deydi anlamadim kumparayi acmadan once komsum para istedi 1 milyar bende veremem kusura bakma dedim cunku surekli istiyo az miktarda istemiyo 4 milyar da istemisti falan bide tanimuyorm sadece merabalasmistik okadar bu devirdede babana bile guvenilmez nasil vereuim okadar parayi. Iste neyse kumparamdada onun istedi kadar para vardi borcumuzu odemek icin baktik hepsi kuflenmis

Bir kere pantolonun cebinde para kalmış ve bende makinaya atmıştım. 100 tl pırıl pırıl çıktı. Düşük ayarda yıkamıştım. Yırtılmamıştı.

En küçük parayı bu şekilde küçük ayarda yıkayın belki temixlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…