Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bakin 20 lirayi bi batir çok fena kirlet. millete dagit yine isterler bunun bi hikayesi vardi ordan biliyorum küflü parayi yine harcarlar emin ol :)
kız cebimizde küflü paraları dolduruyo da harcayamiyormuyuzz.
Kabul eder mi bilmiyorum ama sakın atmye yatırmayın. Bi kere acil bi durumda atm bana yırtık para verdi. Çok zor durumda kaldım. Geri yatırmaya çalıştım kabul etmedi. Onu verene güzel laflar saydım içimden çok çok zor durumda kaldım. Parayı hiç bi yer kabul etmedi. Merkez bankasından değiştirin
Yalnız bu durumda saydırmanız gereken kişi o parayı atmden yatıran değil o parayı atm kasasına koyan bankacı. :)
Öyle yatırdığımız para dönüp dolaşıp içerden geri bize gelmiyor. O yatırılan paralar akşam o hazneden alınıyor. Sonra yeniden destelerle para koyuluyor. Ben yırtık parayı atmye koymazdım mesela bankacı iken.
Yalnız bu durumda saydırmanız gereken kişi o parayı atmden yatıran değil o parayı atm kasasına koyan bankacı. :)
Öyle yatırdığımız para dönüp dolaşıp içerden geri bize gelmiyor. O yatırılan paralar akşam o hazneden alınıyor. Sonra yeniden destelerle para koyuluyor. Ben yırtık parayı atmye koymazdım mesela bankacı iken.
Ona da saydırdım Bi de en zor anda olması korkunçtu. Ve ben genelde küsüratlı çekerim ki bi kaç tane para olsun. 100 ve katları vardı ve başka para da çekemedim. Hesabımda başka para olmadığı için . Tam bir kabustu.