• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paralarım küflenmiş :(

Kabul eder mi bilmiyorum ama sakın atmye yatırmayın. Bi kere acil bi durumda atm bana yırtık para verdi. Çok zor durumda kaldım. Geri yatırmaya çalıştım kabul etmedi. Onu verene güzel laflar saydım içimden çok çok zor durumda kaldım. Parayı hiç bi yer kabul etmedi. Merkez bankasından değiştirin

Bazen unutup , yıkıyorum pantolonların cebinde hatırladığım en büyük miktar 50 tl lik banknot du. Hiçbirşey olmuyor. Çünkü tamamen kağıt değiller pamuk lu sanırım. Tertemiz çıkmıştı bendekiler :) siz yinede bankaya götürün miktar fazlaysa...

Kabul eder mi bilmiyorum ama sakın atmye yatırmayın. Bi kere acil bi durumda atm bana yırtık para verdi. Çok zor durumda kaldım. Geri yatırmaya çalıştım kabul etmedi. Onu verene güzel laflar saydım içimden çok çok zor durumda kaldım. Parayı hiç bi yer kabul etmedi. Merkez bankasından değiştirin
Yok ben yarin direk bankaya gitcem ins

Bayanlar teneke bi kumparasi almistim para biriktirmek icin 200 tl ler 100 tl ler hepsi sari sari lekeler olmus hele 100 tl nin birisi baya bi koyu kahverengi olmus yarim yeri. Napcam yardim edin gecersiz mi simdi bu paralarim yoksaa banka degistrirmi :KK43:
Merkez bankası değişir.

Yikama gibi islemler yapmayin sakin. Hangi bankada hesabiniz varsa o bankaya gidip hesabiniza parayi yatirin. Paraniz para sayma makinesinden gecerse almak zorundalar zaten. Yok lekeli yok yirtik diyemezler. Lekeli paralar genelde gecer. Bazen gecmeyenleri silgiyle silip geciriyoruz. Rahat olun uzulmeyin.

Bayanlar teneke bi kumparasi almistim para biriktirmek icin 200 tl ler 100 tl ler hepsi sari sari lekeler olmus hele 100 tl nin birisi baya bi koyu kahverengi olmus yarim yeri. Napcam yardim edin gecersiz mi simdi bu paralarim yoksaa banka degistrirmi :KK43:
Kiz bende basligi gorunce sasirdimm bisey olmaz

banka diye bi şey açılmış oraya yatırıosun paranı onlar saklıyo:halay::halay:kumbara ne yaa

Ziraat bankasına git değiştirsinler çok yırtık paraları değiştiriyodum bn

Onlar artik gecersiz konu sahibi istersen bana ver :D

Saka saka ben olsam yikardim yada atm ye yatirirdim bozmak yada butunletmek icin kullaniyorum atm yi bende :)

Yıkamak fikri bir kaç kişi tarafından söylenmiş , garip geldi. Gülümsedim.

Banka değiştiriyor merak etmeyin.

Back
X