Yok ben yarin direk bankaya gitcem insKabul eder mi bilmiyorum ama sakın atmye yatırmayın. Bi kere acil bi durumda atm bana yırtık para verdi. Çok zor durumda kaldım. Geri yatırmaya çalıştım kabul etmedi. Onu verene güzel laflar saydım içimden çok çok zor durumda kaldım. Parayı hiç bi yer kabul etmedi. Merkez bankasından değiştirin
Merkez bankası değişir.Bayanlar teneke bi kumparasi almistim para biriktirmek icin 200 tl ler 100 tl ler hepsi sari sari lekeler olmus hele 100 tl nin birisi baya bi koyu kahverengi olmus yarim yeri. Napcam yardim edin gecersiz mi simdi bu paralarim yoksaa banka degistrirmi
Kiz bende basligi gorunce sasirdimm bisey olmazBayanlar teneke bi kumparasi almistim para biriktirmek icin 200 tl ler 100 tl ler hepsi sari sari lekeler olmus hele 100 tl nin birisi baya bi koyu kahverengi olmus yarim yeri. Napcam yardim edin gecersiz mi simdi bu paralarim yoksaa banka degistrirmi
Ruhun fakir bozuk para dusunuyorsun buradaki paralar kagitHic paslanacak kadar uzun sure para tutmadim bilemicem
Ruhun fakir bozuk para dusunuyorsun buradaki paralar kagit
Ruhun fakir bozuk para dusunuyorsun buradaki paralar kagit
Ovvv olamaz, aklim hayalim almaz, o neymis oyle
Ay sonunda cuzdanimda 5 lira kaldiysa bu ayi guzel kapattik diyen bunyeme ters bunlar
Pis fakirler beni alintilamayinBen de paranın banknot olduğunu farkedince içimden kendime aynısını demiştim
Kumbaraya bütün 100 200 atmak nedir :)
Pis fakirler beni alintilamayin
Ben en azindan zengin dusunebiliyorum
Benimde kuflenecek kadar uzak kaldigim param olmadi hic ozluyorlar hemen beniEn azından küflendi derdim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?