superchef Nefsini öldür yoksa o seni öldürür! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 656 219 35 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi superchef #41 kanada .!.: canım çok abartmayın, ailesinden çekindiğinden ortak tapu yapamıyor olabilir, gururuna da yediremez size durum böyle demeye. Genişletmek için tıkla... daha üstünde durmadım canım her hali kabulüüm sonuçta ben sadece fikrimi sundum bunun yüzünden kendimi daha yıpratamayacağım (=
kanada .!.: canım çok abartmayın, ailesinden çekindiğinden ortak tapu yapamıyor olabilir, gururuna da yediremez size durum böyle demeye. Genişletmek için tıkla... daha üstünde durmadım canım her hali kabulüüm sonuçta ben sadece fikrimi sundum bunun yüzünden kendimi daha yıpratamayacağım (=
superchef Nefsini öldür yoksa o seni öldürür! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 656 219 35 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi superchef #42 gelinn .!.: bir arkadaşımın eşi yeni ev sattı ev eşinin adına olmasına rağmen arkadaşımın da imzası gerekmişti ben de oradan duydum Genişletmek için tıkla... öyleymiş evet bende biliyorum
gelinn .!.: bir arkadaşımın eşi yeni ev sattı ev eşinin adına olmasına rağmen arkadaşımın da imzası gerekmişti ben de oradan duydum Genişletmek için tıkla... öyleymiş evet bende biliyorum