paragözmüşüm !

superchef

Nefsini öldür yoksa o seni öldürür!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
656
219
35
Selam arkadaşlar, tapu konumu okuyanlar bilir ,

ortak tapu istedim diye ben paragöz oldum .Dün akşam konusu açıldı ben sakince konuştum ılımlı ılımlı ama benim eşim ben resmim olsun ismim olsun isterdim dedim , demedim ki sadece tapu benim üstüme olsun ! bu kelimeyi kullandım diye bana paragözsün sen dedi şaştım kaldım sonra da bende bu evi satışa çıkartacam zaten emlakçılarla görüşecem dedi pardon da daha ortada koca bir borç var nasıl satacan beni o kadar yerle bir etti ki sözleriyle ve küsüp hiç konuşmamasıyla gururum kırıldı bu kadar mı kötü bir şey dedim içimi kemiriyor hala sözleri ben şimdi konuşmuyorum şaştım kaldım ya resmen ben suçlu oldum şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum ?

konunun ayrıntısını bilmiyorum ama sanırım sizi yanlış anlamış, resmim olsun falan diyince ima ettiğinizi düşünmüş olabilir, yani kendinizi ifade edememişsiniz

tapu sadece eşinize aitse ortaktır zaten. eskisi gibi değil ki. adınız yazsa ne olur yazmasa ne olur.
bir şey olacağından değil sadece bir istek di bende ki mesela herkes biliyor ortak olduğunuz ok süper o zaman bana niye sunmuyor canım zaten ortak tamam senin ismine olsun madem de demiyor niye ?

zatn kanunlara göre adınız tapuda geçse de geçmese de ortak mala giriyor.tabi ki sizin adınız geçe sizin gönlünüzü alırdı.ayrıca sizin imzanın ve rızanız olmadan da satamaz evi.yani buradan bile belli ikinizin da hakkı olduğu.eşiniz yanlış anlamış sizi

Bence bu erkeklerin düz mantıklarından ileri geliyor. Ev ile alakali bir sey oldugunda sen benim de hakkim olsun, ismim gecsin dediginde direkt beyinleri para odaklı çalışıyor.
Üzülmeyin bence.
Bir konu acmistim. Kv para koydu uzerine kredi cekip ev alindi sonra kv o evi satip kardesler arasinda pay edecekti. Ben de kvnin verdigi parayi verip o evde oturalim en azindan ev sahibi oluruz dedim, demez olaydim mülk düşkünü oldum.
Karışmıyorum, kendi ne yaparsa yapsın.
Erkek zihniyeti bizim gibi calismiyor. Çalışan varsa da bize denk gelmiyor.

Ama zaten evlilik içinde alınan mülk ortak olur. Ortak tapu olmasina gerek yok.

ben de öyle düşünüyorum ama gayet ılımlı konuştum ,daha durmayacağım bu konu üzerinde zaten ama çok kırıldım sözlerine sanırım bir süre sessizliğe bürünecem ona karşı

evet maalesef istiyorlar ki bizler sus pus olalım savunmayalım ya da düşüncelerimizi dile getirmeyelim ha bunun için kötü olacaksam da olayım hiç gocunmam dediğinize de katılıyorum zaten kafamdan attım Allah bilir ne niyetle söylediğimi.

asla ilkelerinden vazgeçme... küçük bir lafa kocan resmen patlamış... sakın kendini ezdirme. sana paragöz diyor kendisi de akılsızlık yapıyor

evet bu şekilde beni haksız konuma düşürüyor ama ben de en az onun kadar ısrarcıyımdır ha kırıldım mı kırıldım , üzüldüm mü üzüldüm evet ama ben hakkım bir çöp dahi bile olsa hak etmiş , emek vermişsem göz yummam susmam sadece bir süre daha sessiz olacağım o anlamayacak belki başkalarından akıl alacak ama ben de kendimi ezdirmeyeceğim .

bir şey olacağından değil sadece bir istek di bende ki mesela herkes biliyor ortak olduğunuz ok süper o zaman bana niye sunmuyor canım zaten ortak tamam senin ismine olsun madem de demiyor niye ?

erkekler için güç gösterisine dönmüş. bazısı içinde eşin üzerine ev yapma durumu övünç meselesi. eskiden olsa haklısın. eskiden ev kiminse onundu. şimdi evlilikte alınan mallar ortak. sen desen ne olur "kocacığım senin üstüne olsun ev", bir şey fark eder mi? etmez. konuşmanın da alemi yok.

o nıye bunu demiyor peki dese gık çıkarmayacağım o direttikçe bağrış çağrış olunca haaa diyor insan yani düşünüyor

o nıye bunu demiyor peki dese gık çıkarmayacağım o direttikçe bağrış çağrış olunca haaa diyor insan yani düşünüyor

size keçiye benzetirken inatçılığınızı benzeteceğim.. iki keçi varmış köprünün üzerinden ben geçeceğim diye kavgaya düşmüşler. aşağıda da azgın su akıyormuş. köprüde kavga ederken boynuzları birbirine dolanmış ve ikisi de akıntıya kapılıp, ölüp gitmişler.

gereksiz yere tartışıyorsunuz. annesinin yada babasının üstüne yapmış olsa neyse, sadece kendi üstüne yapmış. gönül almak için o kadar ince düşünceli değilmiş, erkeklerde pek incelik olmaz zaten....

Eşiyle ayrılma noktasına geldiğinde eşi habersiz evi başkasının üstüne geçirebilir.
Yani bunu düşünürsek ohooo diyebilbirsiniz ama burada o kadar çok konu okudum ki erkeklerden herşey bekliyorum artık.

Hicbir şey yapma gelsin özür dilesin. Sen hatali değilsin bir araba laf etmiş yersiz yere

satışı iptal ettirebilirsiniz. Yargı kararı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…