para var huzur hiççç yookkk :(

ekonomik özgürlüğünüz var çocukta yok anladığım kadarıyla olsa bile bu adamla ömür geçmez ya adam akıllı davranmayı öğrenecek öğrenmiyorsa da ayrılın derim.

herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
İyi de buraya yazmaktaki amacın ne? Dayan mı diyelim? Bu adamı boşucan temiz temiz. Niye dert ettin ki böyle birini.

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((
Niye ben çocuklu dul bir kadınım hiçte ölmedim çalışıyorum çocuğumu kreşte okutuyorum...
Bu ön yargıyı bırak....
Boşan bu adamdan babanı da sallama...
Ewlatsın seni kapının önüne koyacak değil...

para azken de bi yerde geçici olarak çalışıyodum tek kuruşuma karışmaz para senin derdi. parayı görünce böyle oldu
bence siz ayrılın bu kadar mutsuzken her yük sizdeyken nasıl devam ettirebilirsiniz ki hadi sadece para olsa mevzu bir şekilde çözersin de diğer sıkıntıların da varmışo_O

İyi de buraya yazmaktaki amacın ne? Dayan mı diyelim? Bu adamı boşucan temiz temiz. Niye dert ettin ki böyle birini.
k.valide ,görümce,anne baba, kardeş vs bunları komşunla ya da bi arkadaşınla rahatlıkla konuşur dertleşirsin.kocanı kime anlatacaksın? toplumdan bile dışlanırsın. dertleşmek istedim. sanırım bekarsın

Bekar bir genç kı olarak bdv okudukça evlilikten hayattan korkuyorum. Bilmiyorum Allah akıl fikir versin.
Bende bekar bir kız olarak okurken nutkum tutuluyor artık demek istiyorum !!! :KK57: :KK57: inşALLAH Ekim'de evleneceğim ALLAH'ım kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın :KK57:

İlk defa BDV'de bir cevap yazıyorum ama sinirimden! Eş de olsa sizi insan yerine koymayan birine "bundan sonra kirayı ödemiyorum, taksitleri de üstüme almak istemiyorum" demek bu kadar mı zor? Bu kadar nasıl aciz olabilir ki bir insan, aklım almıyor bir türlü.

Bu ülkede boşanmış kadın olacağına öl daha iyi demek nedir? Ekonomik özgürlük aslında gayet iyi bir şey ama kendisine saygısı olup, kullanabilene. Gerisine milyonları versen, gene gider kendisine köle gibi davranan kocasına verir zaten.

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((
Mantığa gel. Bakış açısına gel. Adamlar biliyor kime nasıl davranacağını demek ki. Çok sinirlendim burda bir sürü boşanmış bayan var ölsün mü? Asıl ölünücek bi durum varsa gurursuz yaşamaktırEn Büyük KK

ne kadar zamandır evlısınız? hep mı boyleydı? ekonomık ozgurlugunuz var ne dmek kuafore gıtmıyorum bısey harcamıyorum.ne ıcın calısıyosunuz sız pardon.bence kendınıze deger verın.ıplerıde bıan once kocanızın elınden alın.ne zorluklarla kazanıyosunuz kımbılır sız o parayı.

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!

Bir kadın olduğum halde ağırlığı bana yüklemek hiç mi erkekliğine dokunmuyor peki demediniz mi?

Bakın, belli ki adam sizi pek sahiplememiş, ama bu evliliğe hala şans tanımak istiyorsanız, masrafları 50-50 bölüşün, sonra da size kalan paranızın tek kuruşunun hesabını vermeyeceğinizi söyleyin.

Borç, kredi olacaksa, aynı şekile fifty/fifty olacak, ikinizin üstüne olsun.

• Beğen
Reactions: anu
Off, of. Buna benzer bir adamla nişanlanmıştım, Allahtan erken gördüm yüzünü de düğüne 1 ay kala kaçarak uzaklaştım. Abartmıyorum yaklaşık 2 sene her sabah uyandığımda "Allahım şükürler olsun" diyerek uyandım.35 yaşında bakar ve mutlu olmamı ona borçluyum :) Onun gibi biriyle evli olmaktansa sonsuza kadar yalnız yaşarım diye düşünüyorum. ohh paramla sevdiğim ve hak eden tüm sevdiklerime hediyeler alıyorum, evimi de aldım, yakında arabamı da alacağım.

Senin yerinde de olsam da aynı şeyi yapar, beni mutsuz huzursuz güvensiz yapan bu bencil insana 5dk daha zaman ayırmazdım diye düşünüyorum. Anamı babamı, öksüzü yetimi mutlu ederim çok daha hayırlı.

Ama yine de ne yaşadığını sen bilirsin. Evliliğe devam edeceksen de, kendini bu kadar hırpalatma restini çek bir çözüm yolu bul derim. Hiçbir şey senden daha önemli değil.

k.valide ,görümce,anne baba, kardeş vs bunları komşunla ya da bi arkadaşınla rahatlıkla konuşur dertleşirsin.kocanı kime anlatacaksın? toplumdan bile dışlanırsın. dertleşmek istedim. sanırım bekarsın
Hayır evliyim. Böyle kocayı saniye tutmam demiyeyim zaten almazdım. Kadınımız ölüyor koca diye. Tuttuğunu nikah masasına.

Mantığa gel. Bakış açısına gel. Adamlar biliyor kime nasıl davranacağını demek ki. Çok sinirlendim burda bir sürü boşanmış bayan var ölsün mü? Asıl ölünücek bi durum varsa gurursuz yaşamaktırEn Büyük KK
ben ölsünler demedim zaten! diğer insanların onlara karşı tutumunun beter bişiy olduğundan bahsettim. sündürmeyin cümleyi

Suc sende basta taviz vermeyecektin ..
Calisiyosun kendi parani kazaniyosun , Kuaforunude gidersin , bakiminida yaparsin , kardesine hediyenide alirsin..
Onanee ya ??

Bide para icin kufur mu ediyo , cok yazik asla cekilmez boyle adam..

• Beğen
Reactions: anu
X