Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
para azken de bi yerde geçici olarak çalışıyodum tek kuruşuma karışmaz para senin derdi. parayı görünce böyle oldunişan döneminde falan nasıldı peki böyle herşeyinize karışıyor muydu?
çocuk varekonomik özgürlüğünüz var çocukta yok anladığım kadarıyla olsa bile bu adamla ömür geçmez ya adam akıllı davranmayı öğrenecek öğrenmiyorsa da ayrılın derim.
karışmazdınişan döneminde falan nasıldı peki böyle herşeyinize karışıyor muydu?
olsun alın nafakanızı ondan ayrılın işiniz gücünüz var ne de olsa bi ömür sizin harcamınıza karışacak bir de her sinirlendiğinde canı istediği gibi küfür edecek sağlıklı bi ilişkimi bu şimdi çocuklarınız için de sizin için de bence en iyisi bu ama karar sizin tabiiçocuk var
İyi de buraya yazmaktaki amacın ne? Dayan mı diyelim? Bu adamı boşucan temiz temiz. Niye dert ettin ki böyle birini.herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
Niye ben çocuklu dul bir kadınım hiçte ölmedim çalışıyorum çocuğumu kreşte okutuyorum...boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi((
Kk hanımları artık şu çocuk varcılara tahammül edemiyor bilginize. Yemiyoruz yani çocuğun arkasına saklanmayı.çocuk var
bence siz ayrılın bu kadar mutsuzken her yük sizdeyken nasıl devam ettirebilirsiniz ki hadi sadece para olsa mevzu bir şekilde çözersin de diğer sıkıntıların da varmışpara azken de bi yerde geçici olarak çalışıyodum tek kuruşuma karışmaz para senin derdi. parayı görünce böyle oldu
k.valide ,görümce,anne baba, kardeş vs bunları komşunla ya da bi arkadaşınla rahatlıkla konuşur dertleşirsin.kocanı kime anlatacaksın? toplumdan bile dışlanırsın. dertleşmek istedim. sanırım bekarsınİyi de buraya yazmaktaki amacın ne? Dayan mı diyelim? Bu adamı boşucan temiz temiz. Niye dert ettin ki böyle birini.
Bende bekar bir kız olarak okurken nutkum tutuluyor artık demek istiyorum !!! inşALLAH Ekim'de evleneceğim ALLAH'ım kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasınBekar bir genç kı olarak bdv okudukça evlilikten hayattan korkuyorum. Bilmiyorum Allah akıl fikir versin.
çocuk için ayrılmıyorum demedim ki? o nerden çıktı ben ailem için katlanıyorum yoksa öyle bi babası olmasa da olurKk hanımları artık şu çocuk varcılara tahammül edemiyor bilginize. Yemiyoruz yani çocuğun arkasına saklanmayı.
Mantığa gel. Bakış açısına gel. Adamlar biliyor kime nasıl davranacağını demek ki. Çok sinirlendim burda bir sürü boşanmış bayan var ölsün mü? Asıl ölünücek bi durum varsa gurursuz yaşamaktırboşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi((
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
Hayır evliyim. Böyle kocayı saniye tutmam demiyeyim zaten almazdım. Kadınımız ölüyor koca diye. Tuttuğunu nikah masasına.k.valide ,görümce,anne baba, kardeş vs bunları komşunla ya da bi arkadaşınla rahatlıkla konuşur dertleşirsin.kocanı kime anlatacaksın? toplumdan bile dışlanırsın. dertleşmek istedim. sanırım bekarsın
ben ölsünler demedim zaten! diğer insanların onlara karşı tutumunun beter bişiy olduğundan bahsettim. sündürmeyin cümleyiMantığa gel. Bakış açısına gel. Adamlar biliyor kime nasıl davranacağını demek ki. Çok sinirlendim burda bir sürü boşanmış bayan var ölsün mü? Asıl ölünücek bi durum varsa gurursuz yaşamaktır