para var huzur hiççç yookkk :(

Siz zaten para is icin evlenmisiniz sonuca sasirmaana sasirdim acikcsi.baskaa ne olacaktiki. Sunu unutmaki para saglik huzur bir insanin hayatinda uzun sure ayni anda olmaz. Para varsa digerlerinden biri yoktur.huzur varsa yine ya para ya saglik problemi vardir.hayat boyledir.

ya onun işi koşturmacalı benim işim rahat masa başı sen yata yata kazanıyosun parayı ben emek harcıyorum diyo saygı yok bedava para olarak görüyo çalışan kadınım ev işlerinde yardım yok yorulmuyosun bile ne yardımı diyo
Ne yapalım sırtımızda taş mı taşıyalım kıymetli olmak için.Kusura bakma arkadaşım eşin alınmazsan eğer tam bir hödük.
Anladığım kadarıyla para var ama o para size yok.

Cancaazim, senin durumunda olmaktansa az yer, evimde oturur, ayagimi yorganima gore uzatirim.
Bu ne yahu, kafama gore harcama yapmayacaksam, ben ne diye calisayim?
Sen birde izin veriyomusun bu herifin (adam demiyorum, degil cunku karisina boyle baski yapan adam) sana bu sekilde mudahele etmesine?

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
İleride evdi,eşyaydı gibi birikim yapıp kaçma gibi bir planı mı var ne :)

Siz zaten para is icin evlenmisiniz sonuca sasirmaana sasirdim acikcsi.baskaa ne olacaktiki. Sunu unutmaki para saglik huzur bir insanin hayatinda uzun sure ayni anda olmaz. Para varsa digerlerinden biri yoktur.huzur varsa yine ya para ya saglik problemi vardir.hayat boyledir.
para için evlenmek mi? biz evlendiğimizde ben çalışmıyodum eşim de asgari maaşın biraz üstünde para alıyodu

hem de çok zor. ilgi yok saygı yok cinsellik neredeyse yok eve gelir ve devrilip yatar. sırf banyo derdi yüzünden cinsellik sadece hafta sonunu çekilir mi? sıkıldım artık hafta sonuna bahane bulmaya başladım. temiz değil düzensiz... daha ne anlatayım.. çok mutsuzum
:KK57::KK57: :KK57::KK57:

kart bende ama edepsizlikle kirayı da ödetiyor kredi kartlarını ödetiyor ama ordan harcarken ilk ona soracakmışım kızlar bildiğiniz gibi değil şirretlikle yapıyo bunu
Kredi kartları derken? onun kartınıda mı siz ödüyorsunuz?
O maaşını nereye harcıyor?

Eski konularini da okudum? Bu adamin iyi bir yonu var mi Allah askina ?

Sen bekar bir genc kizsin, sana tavsiyem sudur ki. Kendine, ailene ters biriyle evlenme.
Bir adamın 1 özelliği dahi uymuyorsa senin karakterine sakin evlenme. .
Karakteriniz her seyiniz uyuyorsa cok mutlu olursunuz. .
Ayrica biraz da mutluluk topiklerine takil ;-))
Mutluluk topiclerini evet ben de düşündüm :) diğerleri için de teşekkürler. Küçük zıtlıkların büyük sorunlar oluşturmayacağını düşünüyorum ama inşallah yanılmam. :)

Mutluluk topiclerini evet ben de düşündüm :) diğerleri için de teşekkürler. Küçük zıtlıkların büyük sorunlar oluşturmayacağını düşünüyorum ama inşallah yanılmam. :)

Sakın öyle düşünme. Küçük zitliklar evlenince büyük dertlere dönüşebilir. . Dikkatli olmak lazim..

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((
baştan konuşmadınız mı bu tavrı en baştan koysaydınız ipleri vermeseydiniz eline keşke neden böyle oldu ?sonradan mı değişti en baştan beri böyle miydi?

Ya pardon da, kadının çocuğunu emzirme zorunluluğu bile yok, dinimiz kadını bu kadar üstün tutmuş, siz kirayı da ben ödüyorum, krediyi de ben çekeceğim, kartların sorumluluğu da bende. Ama kardeşime 50 liralık bir şey bile alamıyorum diyorsunuz. Kendi düşen ağlamaz, siz kendi hakkınızı savunamıyorsunuz çok açık.

baştan konuşmadınız mı bu tavrı en baştan koysaydınız ipleri vermeseydiniz eline keşke neden böyle oldu ?sonradan mı değişti en baştan beri böyle miydi?
çalışmaya başladım ilk maaşı alıcam kartı cebine koymak istedi elinden aldım kart bende kalacak lazım olunca birbirimize veririrz zaten parayı dedim. hani burdan anlatılmıyor ya şirret tipler vardır ya aynen öyle

çalışmaya başladım ilk maaşı alıcam kartı cebine koymak istedi elinden aldım kart bende kalacak lazım olunca birbirimize veririrz zaten parayı dedim. hani burdan anlatılmıyor ya şirret tipler vardır ya aynen öyle
nişan döneminde falan nasıldı peki böyle herşeyinize karışıyor muydu?

herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo

X