- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.783
Kimsenin onlara karşı bi tutumu yok. Onlara ah canııım ya bu da dul diyenler zaten sizin gibiler.ben ölsünler demedim zaten! diğer insanların onlara karşı tutumunun beter bişiy olduğundan bahsettim. sündürmeyin cümleyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsenin onlara karşı bi tutumu yok. Onlara ah canııım ya bu da dul diyenler zaten sizin gibiler.ben ölsünler demedim zaten! diğer insanların onlara karşı tutumunun beter bişiy olduğundan bahsettim. sündürmeyin cümleyi
kart bende ama edepsizlikle kirayı da ödetiyor kredi kartlarını ödetiyor ama ordan harcarken ilk ona soracakmışım kızlar bildiğiniz gibi değil şirretlikle yapıyo bunu
boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi((
eşinle baya bi ciddi sorunların var anlaşılan.herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
Amin aminBende bekar bir kız olarak okurken nutkum tutuluyor artık demek istiyorum !!! inşALLAH Ekim'de evleneceğim ALLAH'ım kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın
Bende bekar bir kız olarak okurken nutkum tutuluyor artık demek istiyorum !!! inşALLAH Ekim'de evleneceğim ALLAH'ım kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın
Yok yoook ALLAH korusunnn ben o değilim ama önemli değil binlerce kişi var buradaHayırlı olsunda.
Ben yanlış mı hatırlıyorum. Siz bir konu açmışstınız. Sevgiliniz size yalan söylemiş okulu işi ile ilgili
Sonra ayrıldınız baya yıkıldınız. Ay bak yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.
Sen evleniyorum yazınca.. sormak istedim. Üyeleri karıştırmış olabilirim. Resimden benzettim
Yok yoook ALLAH korusunnn ben o değilim ama önemli değil binlerce kişi var burada
:)))Tamam şimdi farkettim.. konularına bakınca
büyük harcamalar olunca ben de saklamıyorum ama böyle ufak tefek şeylerde kendime ayırdığım harçlıktan karşıladığım için eşimin çoğunda ruhu bile duymuyor. gerek yok ya o kadarına da çünkü.eve gelmişti görünce incelemeye başladı. böyle şeyler saklanmamalı bence ama sonuçta ortada
yuh yani eşinize sinir oldum. ben olsam böyle adama kuruşumu koklatmazdım.tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...