para var huzur hiççç yookkk :(

kart bende ama edepsizlikle kirayı da ödetiyor kredi kartlarını ödetiyor ama ordan harcarken ilk ona soracakmışım kızlar bildiğiniz gibi değil şirretlikle yapıyo bunu

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((

herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
eşinle baya bi ciddi sorunların var anlaşılan.
çocuk kaç yaşında?
evinizde kiraymış.aylık geliriniz ne kadar?
eşin kendi maaşını nereye harcar?kötü alışkanlığı var mı?4000 tl para nereye gider bilmeden.çok mantıksız.
senden gizli para mı biriktiriyor acaba.?
boşanıp boşanmamak senin bileceğin bişey.
ancak insanlar yeri gelir evlendikleri gibi boşanırlar da.
senin gibi ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bile boşanma hakkında bu kadar olumsuz düşünür korkarsa,eli hiç ekmek tutmayan 3-5 çocuklu biçare kadıncağızlar ne yapsın.
boşansan da ayaklarının üzerinde durursun,haysiyetinle onurunla yaşarsın .zorlukları elbet var ancak şu anlattığın hayatın da kolay değil.bu kadar dolmasan dertlenmesen buraya yazmazdın.
bu karar sana ve eşine ait dediğim gibi.
şirretlik derken el mi kaldırıyor?
konuşmaktan da anlamayan adamla ne yapılabilir ki.
burada verilecek öneriler kısıtlı olacaktır haliyle.

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!

O zaman o ev ikinizin değil sizin olur. Zira eşinizin hakkı olmayacak o evde. Kendisi hiç çaba harcamayacaksa ne demeye ev aldırmaya kalkıyor?

Eşinize güvenip de ev için kredi falan çekmeyin sakın. Kendisi insan kullanmayı seven bir tip.

kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...

Siz para kazanan her kadının bu muameleyi gördüğünü mü sanıyorsunuz?

Kadının çalışması ekonomik özgürlüktür, evet.

Bunun ekonomik kölelik olduğunu iddia edenler eşiyle dahi olsa mesafesini ayarlayamayanlardır.

Siz çalıştığınız için onun ekonomi kölesi değilsiniz.

Çalışmasaydınız da evin temizliğini, yemeklerinizi bahane ederek ezerdi sizi.

İnsan bu aşağılayıcı muamelelere izin verecek olduktan sonra aşağılayacak adam bir yolunu bulur.

Para kazanıp kendi ayakları üzerinde dururken erkekleri tepelerine çıkaran kadınlar varken...

Maddi gücü olmadığı halde eşinin zulmüne boyun eğmeyen kadınlar devleşiyor gözümde.

Allah kimseye öz güvenini, öz saygısını kaybettirmesin.

ekonomik kölelik senin tercihin. ipleri eline sen vermişsin.

ekstreni neden kocanın eline veriyorsun ki? o senin özelin sonuçta.

Eşin sana böyle bir soru soruyorsa sende
Kazanıyorum alıyorum diyeceksinn
Sananeee diceksin...
Valla fazla yüzveremeye gelmiyor...
Abartmış eşin durumu tabiki aranızda ekonomi yaparsınız vs. Ama bukadar da değil...
Tavrınıı al yoksa ileride daha zor olur...

Siz kendinizin izin vermişsiniz bu köleliğe çalışmak kölelikmiş diyorsunuz.
Çalışmayın o zaman evde oturun ne anlamı var çalışmanızın bu şekilde

Bende bekar bir kız olarak okurken nutkum tutuluyor artık demek istiyorum !!! :KK57: :KK57: inşALLAH Ekim'de evleneceğim ALLAH'ım kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın :KK57:

Hayırlı olsunda.
Ben yanlış mı hatırlıyorum. Siz bir konu açmışstınız. Sevgiliniz size yalan söylemiş okulu işi ile ilgili
Sonra ayrıldınız baya yıkıldınız. Ay bak yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. :oops:
Sen evleniyorum yazınca.. sormak istedim. Üyeleri karıştırmış olabilirim. Resimden benzettim

Hayırlı olsunda.
Ben yanlış mı hatırlıyorum. Siz bir konu açmışstınız. Sevgiliniz size yalan söylemiş okulu işi ile ilgili
Sonra ayrıldınız baya yıkıldınız. Ay bak yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. :oops:
Sen evleniyorum yazınca.. sormak istedim. Üyeleri karıştırmış olabilirim. Resimden benzettim
Yok yoook ALLAH korusunnn :KK57: ben o değilim ama önemli değil binlerce kişi var burada :KK70:

eve gelmişti görünce incelemeye başladı. böyle şeyler saklanmamalı bence ama sonuçta ortada
büyük harcamalar olunca ben de saklamıyorum ama böyle ufak tefek şeylerde kendime ayırdığım harçlıktan karşıladığım için eşimin çoğunda ruhu bile duymuyor. gerek yok ya o kadarına da çünkü.
bence siz de söylemeyin madem para konusunda bu kadar baskıcı.
kendi maaşınız var peki nasıl harcıyorsunuz?
yani kendiniz çekip tamamını kendinize göre mi harcıyorsunuz yoksa eşinize veriyorsunuz o size harçlık gibi mi veriyor?

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
yuh yani eşinize sinir oldum. ben olsam böyle adama kuruşumu koklatmazdım.

nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...

kusura bakma da suç sende ne izin veriyorsun bu muameleye

Ay niye terslemiyosunki sen çalışıyosun ona ne. Bir ihtiyacım olamazmı sanamı sorcam ben birsey alırken hep diyebilirsin . Yüz verme tepene çıkar . Elinden paranıda alır bu senin :KK43:

X