Eğer istediğim okul tutarsa kalacağım yer bile hazır. Yurt parası ödemeyeceğim.Yani şöyle yazmak istemezdim ama madem herkesin kesesi ayrı, evin salınuna çektiğin krediyi iste
Senin paranı yerken iyiydi ama sen okula gidicem diyince mi para çalışmaz oldu?
Annen ne diyor bu işe?
Eğer istediğim okul tutarsa kalacağım yer bile hazır. Yurt parası ödemeyeceğim.
Bana yollamalarını istediğim tutar 600 tl civarında. Haftalık market alışverişimizden daha az istediğim tutar.
Ona bile bu kadar tantana yaptıysa, krediyi istesemde geri ödeyeceğini sanmıyorum.
Eve yaptığım harcamaları bile sanki ben kendi keyfime harcamışım gibi sahiplenmiyor adam.
Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Ben kredi olayını tamamen unutmuştum.Canım devlet herkese 4 yıl boyunca kredi/burs imkanı tanıyor senin de 2 yıl alma hakkın kalmış . Başvurup 2 yıl daha alırsın . Böylesi bir babaya muhtaç olacağına devlete borçlan ilerde ödersin inşallah.
Annem istediği için değiştirmiştim mobilyaları. Çok üzülür böyle bir şey yaparsam..Sat o zaman mobilyaları
Madem sen parasını ödedin mobilyalar senin. Eline geçen parayı da eğitim masrafı yaparsın.
Senin yerinde olsam rezilliğini yüzüne vururdum bu adamın
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sen sadece sınavı kazanmaya odaklan sırayla.Şimdi böyle diyor kazanıp yerleştikten Sonra kıyamaz Belki :) B planı part time iş bulursun belki okuduğun alanda hem deneyim olur.Okulun kapısından adımını at açılmaz gözüken kapılar açılır hayat sürprizlere gebe :) Al o sınavı bizi de merakta bırakma :)
24 yaşındayım ve aileme çektiğim krediler için hayıflanmıyorum hanımefendi.kaç yasindasiniz acaba? Bu yaşa kadar size bakıp büyüten insanlara bi kredi çekip kendinizinde kullandığı salonu aldınız diye niye bu kadar hayıflanıyosunuz. Yani eğitim güzel şey okey ama 25 yaşına kadar süren bi durum insanlara da yazık sizin destek olmanızı bekliyolardır belki artık onlarda rahat etmek istiyolardır. Hep ben hep ben olmaz. Ailenize karşı fedakarlık yapmak sizi üzmemeli.
Canım aslında biraz da yokluktan oluyor seni çok iyi anlıyorum. Elinde olsa vermez mi ? Adam elinde olmadığı için o sorumluluğu almak istemiyor bence. Böyle düşün kafana takma .Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Ben kredi olayını tamamen unutmuştum.
Para bir şekilde ödenirde, babama olan güvenim zedeleniyor. Beni en çok üzen şeyde bu.
Şuan durumumuz iyi. Gayrimenkullerden kira geliyor ve yüklü bir maaşı var babamın.Canım aslında biraz da yokluktan oluyor seni çok iyi anlıyorum. Elinde olsa vermez mi ? Adam elinde olmadığı için o sorumluluğu almak istemiyor bence. Böyle düşün kafana takma .
Aileme karşı bu konu ile ilgili bir tavır sergilemiyorum.Ne kadar yanlış düşünselerde ailen onlar yani bazı yorumları okuyorum da sanki düşmanı hakkında konu açmış kızcağız AİLE o sevgili hanımlar atılmaz satılmaz... devletten burs alırsın . Örgn mü okuyacaksın canım belki ikinci öğretim yazıp yarı zamanlı da çalışabilirsin. Ama ailen konusunda gaza gelip üzüleceğin tavır sergilemr onlara bence
Kendime olan güvenimi tazelediniz.Çok güzel işte:) kolaylıklar içinde herkes başarabilir mesele zoru başarabilmekBak ne güzel bir başarı hikayen olacak gururla anlatabileceğin,seni gelecekte dahada tetikleyecek
Benim babam bile yoktu sınavı kazandığımda paylaşabileceğim :).Bu yaşta bukadar sorumluluk alabilen sen o diplomayıda alırsın :)
Aramızda pek bi yaş farķı yokmuş bende 26 yaşındayım. 19 yaşimdan beride evin her faturasını kirasını kedının köpegin mamasıni annemin sigara parasına kadar öderim. koskoca insan olmuşsunuz eğitiminizi kendiniz karşılayın bi zahmet.24 yaşındayım ve aileme çektiğim krediler için hayıflanmıyorum hanımefendi.
Yazdığım yazıyı okursanız ailem için sürekli fedakarlık yaptığımı görürsünüz.
Erken yaşta çalışmaya başladım ve sıkışık oldukları dönemlerde onlara yardımcı oldum.
İsteyerek ve okulumdan fedakarlık göstererek yaptım bunları.
Birgün bile ağzımdan size yardım ettim kelimesi çıkmadı.
Şimdi yarıda bıraktığım eğitimimi tamamlamak istediğim için ben mi bencil oluyorum? Yoksa haftalık market alışverişleri masraflarından daha az bir tutarı bana aylık olarak göndermeyi bu kadar büyüten babam mı?