- 20 Kasım 2023
- 8
- -6
- 29
- Konu Sahibi snowflowerr
Merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bu güne kısmet oldu eşimle her konuda anlaşıyoruz ama para konusunda resmen bir çocuk gibi canımız ne isterse alıyor kıyafet alıyoruz parasına bile bakmaz içim gidiyor bu çok pahalı diyorum bana surat asıyor diyor ki heves ediyorum alıyorum sana teşekkür etmek yerine paraya bakıyorsun diyor bu sefer vicdan azabı çekiyorum ama paraya da üzülüyorum ikimizde çok çalışıyoruz yani bu para gökten gelmiyor ki emek var ama kendisi anlamıyor arkadaşları arıyor borç istiyor neden diye sormadan veriyor artık o arkadaşı o parayı ne zaman geri verir Allah bilir yani canım çok sıkılmaya başladı markete gider her şeyi kafasına göre doldurur aynı tadı veren daha uygun ürünler var ama o bakmıyor bile sanki evde kıtlık var gibi dolduruyor her şeyi bu yüzden asla birikim yapamıyoruz defalarca dedim her dediğimde parayı mezara mi götüreceğiz bu kadar parayı düşünme ikimizde çalışıyoruz zamanı gelince birikim yaparız gibi şeyler diyor bende artık kendim çabalıyorum tek başıma birikim yapıyorum ama olmuyor yani bu adamı nasıl daha tutumlu yapacağım gerçekten gıcık olmaya başladım 5 senedir evliyiz köşede olan ne diye sorarsanız 0 kocaman bir 0