Para herşeydir diyen arkadaş kişisi?

Bu arada ben size karaktersiz demedim bunu kendiniz eklediniz,bakınız bilinçdışınızda ihanet deyince serbest çağrışım size hangi sıfatları kullandırıyor,yani bana değil vicdanınıza affettirin kendinizi eğer varsa tabi. Eşinizin imkanlarıyla eşinizi aldatarak hala hak yemediğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten, sadakat duygunuzla beraber muhakeme yeteneğiniz de zarar görmüş belli ki. İşin özü ben hiç kimseyim aslında burda bu kadar savunuyorsunuz ya yaptığınız ihaneti,çok matah bişeyse eşinize itiraf edin ona da böyle savunun kendinizi,hem belki o da “ aman canım adam öldürmedin ya hadi devam edelim” der bizde mutluluğunuzu izleriz burdan hem o zaman bahsi gecen paraları da beraber yersiniz bundan sonra.

Neyseki yukarda kul hakkına girdiğimi ve bunun Allah ile benim aramda olduğunu söylemiştim. Neyse uzatmayalım.

Artık 1. Sayfalara taşındı bu haberler
Ha bide pişkinim diyosunuz. Ne diyelim hem aldat, hem parasını ye, zatende öldürülürseniz gazetede 1. Sayfada resminiz olur mu? Çerçeveletiriz bide isterseniz?

Adama sevmediğinizi ayrılmak istediğinizi. Kesin kararlı olduğunuzu söyleyin ki, layığı ile bir yuva bulma şansı olsun.

Sizde tövbe edin, bir daha yapmamak için dua edin ve savunmayın bu durumu lütfen. Ha birde mümkünse çocuk yapmayın.

Son düzenleme:
Ya bu ne hadsizlik. Size mi soracağım çocuk yapıp yapmayacağımı? Haddinizi bilin.

Para önemli elbette. Önce sağlık sonra huzur sonra da para. Ama parasızlıktan korkan kendi parasını kazanmali

Yani ar damarı çatlamış olup bunu savunmaktan iyidir zannımca :)
Ban yiyeceğiniz için sizin saygısız ve hadsiz söyleminize daha fazla ortak olmayı planlamıyorum. Böyle bir insan anne olabiliyorsa benim de olmam da hiçbir behis yok.

Kadin size ne soruyor siz ne yapiyorsunuz ya. Bikmadiniz mi millete ustten ustten bakmaya anlatilani anlamayana kendinizden daha gunahkar (!) birini bulunca saldirip durmaya

Ban yiyeceğiniz için sizin saygısız ve hadsiz söyleminize daha fazla ortak olmayı planlamıyorum. Böyle bir insan anne olabiliyorsa benim de olmam da hiçbir behis yok.

Anne değilim ama nasılsa ban yiyeceğim için içimde kalmasın. Namussuzluğu savunacak kadar cahil ve aciz etmesin yüce rabbim.

Tekrar ediyorum ki kesinlikle çocuk yapmayın ki o çocuk sizin gibi bir annesi olduğu için ömrünün sonuna dek utanmak zorunda kalmasın.

Allahta kocanızın yüzüne baksında en tez zamanda sizin gibi kişiliği bozuk bir namus yoksunundan kurtulsun inşallah. Amin.

Hadi size iyi aldatmalar.

İyi de adam çok mu düzgün ?

Hayır Allah kocanizin yüzüne baksın demissiniz de ona istinaden yazıyorum.Adam çok mu düzgün diye

Adamla ilgili birşey yazmamış. Ki adamın kötü huyları olsa dahi aldatılmak bambaşka mevzu bana göre. Böyle bir karaktersizliği en kötü karı/kocanın dahi hak etmediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…