- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Yalnız aldatan taraf konu sahibiymiş. Şimdi de sanırım hem pastası dursun hem karnı doysun diye düşünüyor.Para var diye bu adamı çekecekmiymişsin? Ne kadar saçma,hayatta herşey para değil,evet önemli bir yere sahip fakat herşeyi parayla kontrol edemezsin. Para mutluluk vermez.
Aldattığını söyleyemedim ama aldatmayı sürekli düşündüğümü söyledim.Yalnız aldatan taraf konu sahibiymiş. Şimdi de sanırım hem pastası dursun hem karnı doysun diye düşünüyor.
Sen benim ilham kaynağım olabilirsin. Senin gibi insanlar hep varolsunBoşanın ve kendinize temiz bir sayfa açın.
Çocuk musunuz da elinizdeki avucunuzdakileri oraya buraya saçacaksınız?
Hem hayatı gerçekleri ile yaşamış olursunuz biraz. Sizi güçlendirir.
Öyle düşünmüyorum elbetteYalnız aldatan taraf konu sahibiymiş. Şimdi de sanırım hem pastası dursun hem karnı doysun diye düşünüyor.
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Ben boşanma davası açtığıma göre oda bunu yanlış bulduğuna göre pekte birbirimizi bulmamışız.Arkadaşınızla yuvarlanıp birbirinizi bulmuşsunuz.
Önceki konuyu okuyup da geldim, boşanın ve kendi paranızı kendiniz kazanın.
Artık 1. Sayfalara taşındı bu haberlerValla panpa bence boşanma aldat gitsin paralarını da ye bence ama yakalanırsanız 3.sayfa olursunuz dikkat
Siz bu yorumla ikimiz de daha Erdemli olduğunuzu kanıtladınız. Bütün alkışlar size bayan erdemli. Sahi sergilediğiniz en son ki erdemli tavır neydi?Sanki siz sütten çıkma ak kaşıksınız,siz aldatıyorsunuz o para önemli diyor,birbirinizden çok farklıymışsınız ya da siz çok erdemliymişsiniz gibi şaşırdınız mı yani,yukarda başka bi üyeye de demiştim size de diyorum,pes.
Evet kesinlikle bu, cesaretimi kırmadı korkuttu yoksa kararım değişmedi. Sadece benim yerimde o olsa ayrılmazmış demek ki diye düşündüm. Herkesin öncelikleri farklı demek kiBence biraz sakin olun.
Burada yazı dili ile okuyoruz yazılanları.
Siz kafa karışıklığınızı bu şekilde ifade etmiş olabilirsiniz,
bir başkası bunu boşanmamak için kendine bahane arıyor gibi okumuş olabilir.
Siz kendinizi net ifade edin,
davamı açtım, sonuçlandırmaya kararlıyım.
Arkadaşımın söyledikleri cesaretimi kırdı ve biraz desteğe ihtiyacım var....
Eğer aradığınız buysa..
Ben yaptımKim kimi aldatmış hiç bir şey anlamadım
Hayır, yani aldatmıştı geçmiş zamanda ama şimdi aldatıyormu bilememAnlamadım, siz aldattınız tamam da kocanız da sizi mi aldatıyormuş?