Para herşeydir diyen arkadaş kişisi?

mcrsfttndd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
118
61
29
Selam herkese
Bir arkadaşıma boşanacağımızı söyledim.
Aldattığını söyleyemedim ama aldatmayı sürekli düşündüğümü söyledim. İlişkimizi önceden de bilen biriydi. Evlenmeden önce evlenme derdi şimdi boşanma diyor.
Her yer kurtlar sofrası, sen elindeki parayı yer bitirirsin, o gider kendine bir hayat kurar senin yaşayamadığını başkası yaşar, bizimde aklımızdan geçiyordu, atlatırsın , yalnızsın yapamazsın,edemezsin tırıvırı.
Birşey düşünemiyorum içimde bir parça korkuyor, dehşete düşüyor ama diğer parçam doğru olan bu diye bağırıyor.
Aldatmak gibi bir gaflete düşmüş olsaydınız siz ne yapardınız?

Yalnız aldatan taraf konu sahibiymiş. Şimdi de sanırım hem pastası dursun hem karnı doysun diye düşünüyor.
Aldattığını söyleyemedim ama aldatmayı sürekli düşündüğümü söyledim.
Böyle birşey yazmış,ben konu sahibinin değil de eşinin aldattığını sandım,o aldatsaydı "aldattığımı" yazardı galiba. Ama birşey anlamadım kim aldatmış kim aldatmamış,ben yine de yineliyorum bu hayatta para herşey değildir,para birçok şeydir ama herşey değildir. :)

Boşanın ve kendinize temiz bir sayfa açın.
Çocuk musunuz da elinizdeki avucunuzdakileri oraya buraya saçacaksınız?
Hem hayatı gerçekleri ile yaşamış olursunuz biraz. Sizi güçlendirir.

Boşanın ve kendinize temiz bir sayfa açın.
Çocuk musunuz da elinizdeki avucunuzdakileri oraya buraya saçacaksınız?
Hem hayatı gerçekleri ile yaşamış olursunuz biraz. Sizi güçlendirir.
Sen benim ilham kaynağım olabilirsin. Senin gibi insanlar hep varolsun

Arkadaşınızla yuvarlanıp birbirinizi bulmuşsunuz.

Önceki konuyu okuyup da geldim, boşanın ve kendi paranızı kendiniz kazanın.
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Ben boşanma davası açtığıma göre oda bunu yanlış bulduğuna göre pekte birbirimizi bulmamışız.

Siz bu yorumla ikimiz de daha Erdemli olduğunuzu kanıtladınız. Bütün alkışlar size bayan erdemli. Sahi sergilediğiniz en son ki erdemli tavır neydi?

Bence biraz sakin olun.
Burada yazı dili ile okuyoruz yazılanları.
Siz kafa karışıklığınızı bu şekilde ifade etmiş olabilirsiniz,
bir başkası bunu boşanmamak için kendine bahane arıyor gibi okumuş olabilir.
Siz kendinizi net ifade edin,
davamı açtım, sonuçlandırmaya kararlıyım.
Arkadaşımın söyledikleri cesaretimi kırdı ve biraz desteğe ihtiyacım var....
Eğer aradığınız buysa..

Evet kesinlikle bu, cesaretimi kırmadı korkuttu yoksa kararım değişmedi. Sadece benim yerimde o olsa ayrılmazmış demek ki diye düşündüm. Herkesin öncelikleri farklı demek ki

Anlamadım, siz aldattınız tamam da kocanız da sizi mi aldatıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…