Para herşeydir diyen arkadaş kişisi?

Siz bu yorumla ikimiz de daha Erdemli olduğunuzu kanıtladınız. Bütün alkışlar size bayan erdemli. Sahi sergilediğiniz en son ki erdemli tavır neydi?

Konunun benim erdemli tavırlarım olduğunu bilmiyordum,ben ayrı bi konu açarım siz ordan sararsınız bana,şuan vermeniz gereken daha önemli kararlar var :KK76:

Evet kesinlikle bu, cesaretimi kırmadı korkuttu yoksa kararım değişmedi. Sadece benim yerimde o olsa ayrılmazmış demek ki diye düşündüm. Herkesin öncelikleri farklı demek ki

Sizin durumunuzu net bilmiyor.
Bilse ve öncelikleri farklı olsa da fark etmez. Siz ayşesiniz o Fatma. Herkesin kendi hayatı.
Yarın öbür gün pişmanlığı sizin yerinize yaşamayacak.

Konunun benim erdemli tavırlarım olduğunu bilmiyordum,ben ayrı bi konu açarım siz ordan sararsınız bana,şuan vermeniz gereken daha önemli kararlar var :KK76:
Ben kararımı vermişim. Burda size nacizane bir soru soruyorum sizde bana erdemsiz diyerek hakaret ediyorsunuz napayım öpeyim mi sizi?

Sizin durumunuzu net bilmiyor.
Bilse ve öncelikleri farklı olsa da fark etmez. Siz ayşesiniz o Fatma. Herkesin kendi hayatı.
Yarın öbür gün pişmanlığı sizin yerinize yaşamayacak.
Evet bilmiyor,utandım söylemeye. Zaten buna kadar olan birçok sebebimiz var bu olmadan da boşanmak için yeterli sebebimiz var ama benim yeniden denemek konusunda katı olmamın kendi içimde en önemli sebebi bu. Eşim bilse kendi aldatmışlığını unutup beni ya döver yada kovar.

Ben kararımı vermişim. Burda size nacizane bir soru soruyorum sizde bana erdemsiz diyerek hakaret ediyorsunuz napayım öpeyim mi sizi?
Hanımefendi şurda eşini aldatan erkeklere ne kadar saydırıyoruz biliyorsunuz okuyorsunuz değil mi? Sizi bağrımıza basmadık diye mi öfkelisiniz? Ayrıca ihanet etmek,sadakatsizlik hangi kültürde erdemdir söyler misiniz? Size hakaret etmedim edecek olsam emin olun farklı şeyler söylerdim.

Simdi sizin yaptığınız davranış cok normal ,buraya konu açmanız da normal,öyleyse gelen yorumlara da kızmayacaksınız.
Size hakaret etmedi davranisinizi elestirdi ne var bunda buranin formatı bu. Hayret birsey gercekten

Evet bilmiyor,utandım söylemeye. Zaten buna kadar olan birçok sebebimiz var bu olmadan da boşanmak için yeterli sebebimiz var ama benim yeniden denemek konusunda katı olmamın kendi içimde en önemli sebebi bu. Eşim bilse kendi aldatmışlığını unutup beni ya döver yada kovar.

Söylemeyin. Tedaviniz harici bu durumu kimseyle paylaşmayın.
Eşinizin bilmesi fikrini de hepten aklınızdan çıkarın.
Gerek yok. Zaten boşanıyorsunuz. Birbiriniz için geçmiş olacaksınız.
Bundan sonra gelecek için planlar yapın.
Psikolog araştırdınız mı mesela?

Hanımefendi şurda eşini aldatan erkeklere ne kadar saydırıyoruz biliyorsunuz okuyorsunuz değil mi? Sizi bağrımıza basmadık diye mi öfkelisiniz? Ayrıca ihanet etmek,sadakatsizlik hangi kültürde erdemdir söyler misiniz? Size hakaret etmedim edecek olsam emin olun farklı şeyler söylerdim.
Sürü psikolojisi. Burda herkes napıyorsa onu mu yapıyorsunuz? Ben kimseden beni bağrına basmasını beklemiyorum. Ama erdemsiz,karaktersiz bilmem ne bilmem ne. Bu tarz hakaret içeren söylemlere gerek yok. Karşıdakinin saygısızlığı sizin saygısızlığınıza bahane olmamalı. Saygısızlıkta hiçbir kültürde hoş görülmüyor. Ben insan veya bir hayvan öldürmedim. Kul hakkına girdim ve Buda Allah ile benim aramda. Sizler beni kınama ve yargılama hakkına sahip değilsiniz.

Söylemeyin. Tedaviniz harici bu durumu kimseyle paylaşmayın.
Eşinizin bilmesi fikrini de hepten aklınızdan çıkarın.
Gerek yok. Zaten boşanıyorsunuz. Birbiriniz için geçmiş olacaksınız.
Bundan sonra gelecek için planlar yapın.
Psikolog araştırdınız mı mesela?
Evet bakıyorum ama kalacak bir yer ve iş bulmak gibi önemli sıkıntılar başladı şehir değiştirmek zorunda kalırım diye ağırdan alıyorum

Simdi sizin yaptığınız davranış cok normal ,buraya konu açmanız da normal,öyleyse gelen yorumlara da kızmayacaksınız.
Size hakaret etmedi davranisinizi elestirdi ne var bunda buranin formatı bu. Hayret birsey gercekten
Hakaret tam olarak sizin için nedir?

Aldatmak hakkında çok bişey yazmayacağım, zaten diğer konunuzda uzun uzun yazdık. Sadece şunu söyleyim yine, yardım alman gerek, zira ne yapıyorsan en önce kendine yapıyorsun.

şu anki konuda ise, *o kendine bir hayat kurar, senin yaşamadığını başkası yaşar* da ne demek?? Ne yani adam senden sonra kendine yeni bir hayatdamı kurmasın? afedersinde adamın ağzına s*çmışsın zaten, bırakda bundan sonra hayatına baksın.
Sende çocuk değilsin yahu ne paranı sağda solda çarçur etmesi...
Aldattığın adamın üstüne birde parası için yada gelecekte o mutlu olur diye ayrılmamayı düşünüyorsan cidden çok yazık...

Aldatmak hakkında çok bişey yazmayacağım, zaten diğer konunuzda uzun uzun yazdık. Sadece şunu söyleyim yine, yardım alman gerek, zira ne yapıyorsan en önce kendine yapıyorsun.

şu anki konuda ise, *o kendine bir hayat kurar, senin yaşamadığını başkası yaşar* da ne demek?? Ne yani adam senden sonra kendine yeni bir hayatdamı kurmasın? afedersinde adamın ağzına s*çmışsın zaten, bırakda bundan sonra hayatına baksın.
Sende çocuk değilsin yahu ne paranı sağda solda çarçur etmesi...
Aldattığın adamın üstüne birde parası için yada gelecekte o mutlu olur diye ayrılmamayı düşünüyorsan cidden çok yazık...
Ben kendimi iyi ifade edemedim sanırım. Bunlar benim düşüncelerim değil,size sorduğum Buda değil. Ben korktum sadece oda etraf kurular sofrası falan dediği için. Ben aynı gaflete siz düşseniz gerçekten hemen eşinizden boşanır mıydınız diye sordum?

Tabi ki boşanmalısın zaten normal bi evliliğin yok .
Arkadaşın da çok gereksiz biriymiş verdiği tavsiyelere bak.

Ben kendimi iyi ifade edemedim sanırım. Bunlar benim düşüncelerim değil,size sorduğum Buda değil. Ben korktum sadece oda etraf kurular sofrası falan dediği için. Ben aynı gaflete siz düşseniz gerçekten hemen eşinizden boşanır mıydınız diye sordum?
Yoo anladım sizi. Arkadaşınızın sözleri size acaba dedirtmiş, ben buna istinaden konuştum.
Madem siz napardınız diye soruyorsun, kendi adıma bu şekilde bir hataya düşsem ki "hata" tanımlaması bunun için çok çok çok hafif kalır, etrafın bırak kurtlar sofrası olmasını ejderha sofrası olsa yine bir saniye dahi durmam. Dışarda taş yerimde aldattığım adamın kuruşunu yemem.
Ayrıca madem düzelmek istiyorsun bunun için güçlü olmakda lazım, kendi ayakları üzerinde durabilmek lazım. Aman onun parası olmadan naparım vs gibi düşüncelerle güçlüde olunmayacağına göre bu iş nasıl çözülecek?

Sürü psikolojisi. Burda herkes napıyorsa onu mu yapıyorsunuz? Ben kimseden beni bağrına basmasını beklemiyorum. Ama erdemsiz,karaktersiz bilmem ne bilmem ne. Bu tarz hakaret içeren söylemlere gerek yok. Karşıdakinin saygısızlığı sizin saygısızlığınıza bahane olmamalı. Saygısızlıkta hiçbir kültürde hoş görülmüyor. Ben insan veya bir hayvan öldürmedim. Kul hakkına girdim ve Buda Allah ile benim aramda. Sizler beni kınama ve yargılama hakkına sahip değilsiniz.

Off, nereden girip nereden cikmissiniz.
Aldatmissiniz, konunuz siz aldatsaydiniz napardiniz'la bitmis.
Ne denmeliydi, aldattiysaniz aldattiniz canim oturun adamin parasini da yeyin mi?
Siz arkadasim paraci demek istemissiniz, arkadaslar da siz de niyet olarak ayni yerdesiniz demis.
İyi, adam oldurmediyseniz aldatmak sonra da parasini yemeyi dusunmek ne ki canim piiii millet de iste saygisiz naapcan.

Kimseye bişey söylememelisin eşinin tepkisi sadece dövmek ve kovmak mi olur bilemiyorum. Ben erkek arkadaşıma yapmış olsaydım heralde öldürürdü. Ayrilirken bile benden ayrılıp istediğim hayatı yaşarım zannediyorsun çok beklersin demişti. O dönem nereye baksam onu görüyordum kabus gibiydi

O zaman tebrik ediyorum sizi çok güzel yapmışsınız,maşallah

Boşanmayın yaa boşverin. Kocanız farkedip de elini kana bulayana kadar yiyin parasını çatır çatır:deli:

X