Önceki konunuzu şimdi okudum, yorumlara da göz gezdirdim. Gerçek , değil bilemem ama hayatta çok acı şeyler yaşayan insanlar da var, neler neler yaşanıyor o dört duvarlar arasında bilemiyoruz.
Kimseyi yargilamak istemiyorum , hangimiz hata yapmıyoruz ki. Allah' in tovbe edenleri affettiği konularda, hâşâ bizim yargilamamiz ne haddimize. Aldatmak hoş bir eylem değil ama sizin geçmişte yaşadıklarıniz ve pişmanlığınız göz önüne alınınca diyecek bir şey kalmıyor.
Bol bol tövbe edin, Allah'a sığının. Geçmiş yaşandı bitti, bir kitap olarak düşünün o kitap bitti ve rafa kaldirildi. Şimdi yeni tertemiz bir kitabı açıp, bu sefer bilinçli olgun düzgün bir şekilde okumakta sıra.
Geçmişte acılar çektiniz, hatalar yaptınız ama her zaman yeni doğan gün bizim için yeni bir başlangıçtır. Eşinizden bosanin ve kendinize tertemiz bir sayfa açın. Geçmişi gerçekten geçmişte bırakarak,geçmişi dusunmeyerek. Geçen her sn sizin ömrunuzden gidiyor. Bu hayata sadece bir kere geliyorsunuz, geçmişte yaptığınız hatalar ,yaşadığınız acılar yüzünden hayatınızı zindan etmeyin.
Yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç için bir şans demek. Her şeyi,herkesi mazide birakip; sağlam adımlarla , güzel kararlarla , yapilan hatalari tekrarlamadan düzgün bir hayat kurun.