E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
bence güne girmekte faydalı ben şuan 200 ytlsine girmiş 11 kişiyiz eylülde elime 2200 ytl gececek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben para biriktirmede iyice uzmanlaştım ufak tüyolar vereyim size de.mesela güne girmek süper fikir aman bu sefer de vermiyeyim diyemiyosun çünkü,mecburen birikio.eşimin verdiği harçlık neyse göze batmıycak bi kısmını hemen bi kenara ayırıyorum.5 10 farketmez,paraya göre 100 e kadar çıkıo ayırdığım para,alışverişe çıkarken asla yanıma gerekenden fazla para almıyorum,5 10 birşey artarsa onu da harcanmış sayıp bikenara atıyorum.bozuk para birktiririm yıllardır size de öneririm.bir kuyumcunuz olsun mutlaka,benim var zaman zaman taksitle altın alıyorum,kendimi borçlandırmış oluyorum böylece.para biriktirme çekmecem var,oraya koyduğum parayı ölüm kalım meselesi olmadığı sürece asla harcamıyorum.sonuca gelince,birktirdiklerimle biraz da borçlanıp kendime araba aldım,biraz daha biriktirdim şimdi modelini yükseltmek istiyorum,bir de yazlık bakıyorum laf aramızda :))tasarruf iyidir,içinizdeki alışveriş canavarını durdurun :))