- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Diil valla , 3 tane oyunum var surekli oynarimGüzel şaka
Sakaydı değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diil valla , 3 tane oyunum var surekli oynarimGüzel şaka
Sakaydı değil mi
Hangileri bende yukliyim belki benim sürekli oynadığımı görünce empati yapmak aklına gelirDiil valla , 3 tane oyunum var surekli oynarim
Ahhaa olabilirHangileri bende yukliyim belki benim sürekli oynadığımı görünce empati yapmak aklına gelir
Eşinin hesabına ban yedirebilirsin.  ınternette bir araştır istersen. Eşimin bi hesabına 10yil ban gelmişti hos yeni hesap açmak cokda zor değil sikilmadiktan kendiliğinden birakmadiktan sonra çaresi yok
Hahahhh iyi fikirmis bizimki yenildikce hırs yapıyor malesef ters teper kesinBizim takıma yollayın, adamın aklını alır oyundan soğuturuz karı koca araya alıp. :)
Bomba manyağı yaparız, sövdürürüz, tövbe ettiririz itina ile.
Gerçekten çok ciddi bı problem işin kötu yanıda ben napiorum kötü bişey mi yapıyorum sanki altı üstü bı oyun diye gecistirio ciddiye alma sıfırBahsettiğiniz oyun değil ama benim eşim de “Legend online” diye bir oyun oynuyor. Tüm boş vakitlerinde bu oyunda adam. 9 yıllık evliyiz. Evlendiğimizden beri sıkılmadı hala aynı oyundan. Zor gerçekten. Sohbet muhabbet yok, gözler kulaklar oyunda...
Aynısını yaparak buldum canım benim eşimde aynı sizin eşiniz gibiydi arada sigara içmek için mutfağa gitmese varlığından haberdar değildim bende yükledim oynadım akşam yemek yapmadım o gün temizlikte yapmadım onunla hiç ilgilenmedim çok zoruna gitti bu sabah kalktı hadi oyunu silelim dedi ikimizde sildik şuan bi sorun görünmüyor bakalım artık inşallah böyle devam eder. Aynı evin içinde konuşmayı bırakın yüzünü görmeye hasret kalmistimKızlar eşimle 6 yıldır evliyiz iki çocuğumuz var biri 3 diğeri 1 yaşında eşim son iki aydır pubg oyunu oynuyor ve bu oyun yüzünden çok tartismalarimiz oldu saatlerini geçiriyor gece yarılarına kadar oynuyor vardiyalı çalıştığı için gündüz evde olduğu vakitler hep oyunda sabahtan kalkıyor oyun için ve bağımlılık derecesinde bence artık oturup film izleyemez çay içemez olduk bu durum aşırı canımı sıkmaya başladı artık önceden hiç böyle bı durumu yoktu sinir koy günde bı saat iki saat diyorum tamam diyor ama yok bı boslugumda yine oyunda diğer odada PC başında oynuyo bide.Sen beni bogdukca daha çok oynayasim gelio rahat biraksan sıkılır m zaten bı sure sonra diyor ama hicbi iletisimimiz yok bende çok gurur yapıyorum bizle ilgilenmemesini vakit geçirmek istememesini.Bu meseleyi ciddi manada kafaya takmaya başladım artık napabilirim bu durumda nasıl eskiye döner kussem olmuo kavga etsem olmuo eşi bu durumda olan hanımlar çözümü neyle buldunuz
Ben de Skyrim hastasıyım
Evlensem kocam napar bilmiyorum