papatyaa10 meme büyütme ameliyatı

Bence de ongorusme ucretsiz olmali. Para istemelerini cok sacma buluyorum. Her gorusmeye para versek basa cikamayiz yani bir de sokaga atilmis para gibi gelir bana o (

hahahahahha, ben her görüşmeye para verseydim dünyanın sayılı zenginlerinden falan olmalıydım heralde

iyi akşamlar :)
göğüs büyütme ameliyatları hakkında bilgisi olan varmıdır? Sonuçları nasıl olur vs vs . Veya büyük göğüsler için kremler yeterli olur mu? Şuana kadar birşey denemedim aslında çekindim de. Ama artık istiyorum Tavsiye bekliyorum

Bende iki çocuk annesiyim.Yaş 35.Emzirmelerden dolayı memelerde boşalma oldu.Bu beni çok rahatsız ediyordu.Özellikle eşimin yanında çok rahatsız oluyordum.Gögügslerimi sürekli gizlemek ihtiyacı duyuyordum,rahat olamıyordum yani Dogumlarım normal oldu.Göbek bölgesinde çok deformasyon olmadı.Daha önceden bir miktar yag aldırdım zaten karın bölgesinden.Aslında pekte ihtiyacım yoktu ama kafaya takmıştım Zaten sporla ugraşıyorum.Ama karın germe ameliyatını belki ilerisinde olurum,aklımda var yani Zamanla gögüsler yerçekimi,deri gevşemesi falan deforme olursa bende iki operasyonu beraber olurum diye düşünüyorum açıkcası.Hem memeleri dikleştiririm hemde karnımı düzleştiririm Hayırlısı,zaman gösterir artık..
Muayene ücreti alan doktorlara gelince..Bende sıck bakmıyorum bu konuya.Yani sen eger sesini çıkarmasaydın,tamam deseydin sende o parayı alacaklardı Bu ne yahu.Yerse hesabı Almayıncada oluyor demekki Bende Levent civarındayım canım.Ama doktorumu Bagdat Caddesinde buldum Elektirik meselesi,güven duyunca uzaklık falan hiç gözüne gelmiyor inan.Tugrul beylede görüş tabi.Eger Levent civarı düşünüyor arıyorsan Yakup Avşarlada görüşmeni tavsiye ederim Fikir olsun,en son karar verirsin canımcıgım Bizler buradayız canım,fikir olarak yardımcı oluruz sana,herkese Bende çok sevdim seni,kalp kalbe karşıdır Görüşmek üzere

Meme estetigi bölümünde herkes az çok bilgi sahibi canım.Ameliyat olanlar,olmak isteyenler konularını açıp kendi süreçleri hakkında bilgi vermeye çalışıyor zaten.Bence forumdaki konuları gözden geçir zaten birçok şeyi ögrenirsin Kremler falan fasafiso.Eger gerçekten güzel,dolgun gögüsler istiyorsan bu ameliyatı olmalısın

Meme estetigi bölümünde herkes az çok bilgi sahibi canım.Ameliyat olanlar,olmak isteyenler konularını açıp kendi süreçleri hakkında bilgi vermeye çalışıyor zaten.Bence forumdaki konuları gözden geçir zaten birçok şeyi ögrenirsin Kremler falan fasafiso.Eger gerçekten güzel,dolgun gögüsler istiyorsan bu ameliyatı olmalısın

Arzumcum Yine bir demet öneriyle gelmişsin çok iyisin teşekkür ederim tatlım Az önce Tuğrul beyle telefonda konuştum görüşmeye iki saat zaman ayırdığını söyledi tam benim istediğim gibi :118: Yarın sekreterini arayıp Pazartesi günü için randevu alacağım. Hedefime küçük adımlarla ulaşmaya çalışıyorum Uyku uyuyamıyorum aklımda gözümün önünde hayal ettiğim görüntüm hep. Burada sizleri de görünce mis mis pek bir heveslendim heyecanım nasıl arttı anlatamam Hepiniz kılavuzum oldunuz çok teşekkür ederim İyi ki varsınız... Hepinize sevgiler :118: :118: :118: (operasyon sonrası beni sizler var ettiniz diyeceğim) :119:

Handan merhabalar,
Ben de meme büyütme operasyonuna karar verdim. Doktor araştırması içerisindeyim. Buradan birçok arkadaş, tavsiyeleriyle yardımcı oluyorlar sağ olsunlar . Linkteki videoları izlersen aklındaki bazı sorulara cevap bulabilirsin başlangıç için. Kolay gelsin canım. İyi akşamlar

Op. Dr. Tuğrul Turan tarafından yanıtlanmış Meme Büyütme videoları

Handan merhabalar,
Ben de meme büyütme operasyonuna karar verdim. Doktor araştırması içerisindeyim. Buradan birçok arkadaş, tavsiyeleriyle yardımcı oluyorlar sağ olsunlar . Linkteki videoları izlersen aklındaki bazı sorulara cevap bulabilirsin başlangıç için. Kolay gelsin canım. İyi akşamlar

Handan merhabalar,

Sevgili cicişliler,
Pazartesi Doktor Tuğrul Turan ile görüşmeye gideceğim. Bakalım anlaşabilecek miyiz? Hakkımda hayırlısı :81: Herkese İyi Geceler :79:

papatyacım öncelikle geçmiş olsun... yeni memişlerini güle güle kullan, ömür boyu sıkıntı yuzu görme insşşş :)
Ben de Ocak ayında Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı olucam, yanı nerdeyse 1 ay sonra :S heyecandan ölmek üzereyim, sen de geçirdin bu evreleri bilirsin...
Arzum77 de beni Hasan Fındık a yöneltti, sonuç anlamında bir tek onun ve melitanınkileri gördüm ikisi de harika :)
Seninki kas altı oldugu için bana fikir olarak daha yakın,rica etsem beni ekler misin resimlerini vs. görebilmem için. Umarım ben de senin gibi mutlu olurum sonucumdan, bu ara gözüme uyku girmio resmen o derece... özelden mailini atarsan mail üzerinden irtibatlaşsak.... Nolur kırma beni desteğe ihtiyacım var çok kişiyi ekledim malesef ameliyatını olunca herkes bi köseye çekilio ((( ben bu yola sizin önermelerinizle baş koydum, devamı için de desteğinize ihtiyacım var

Canim cok gecmis olsun öncellikle.

Benim bi sorum olucakti. Ben aslinda Ibrahim Askarda yapmayi planliyorum tabi meme diklestirmeyi. Cünkü ben su 8 ay icinde cok fazla kilo verdim ve cok kötü hal aldi. Bende kücük bi protez istiyorum.
Ibrahim beyle görüstüm kendisi baya iyi bi doktor duyumlarima göre. Fakat Hasan findik hakkinda da baya duydum.

Acaba fiyat olarak nasil? bu konuda bilgi verir misin.

simdiden tesekkürler

Ben Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.Meme büyütmenin şu anki fiyatı sanırım 6000 tl..Meme dikleştirmeyi bilemiyorum ama :44: Telefonla bilgi alabilirsin,nette muayenehanenin numarası yazıyor.Ara istersen

HasoGulo merhabalar, İstediğin protez küçük mü olacak onu iyice düşün derim öncelikle. Gitmeyi düşündüğün doktorun protez ve dikleştirme ücreti 9.000tl.- Ama unutma pazarlık sünnettir:81: Keyifli günler

Kizlar 22 günümü doldurdum resmen gün sayıyorum .... Göğüslerin daha bir şekillendi hafif yumuşatdı ilk güne göre tabi öyle normal meme gibi değiller hala.
Yalnız soyle bir sorunum var hala sol mememdeki o uyuşukluk gitmedi sayfada var ama okadar degil. Memenin alt kısımları lokal anestezi yapılmış gibi bı tuhaf gogus ucuma dokununca acıyor bu hissizlik olmadıgı anlamına geliyor ama acıması sınır bozucu umarım gecer suana kadar hiç takılmadım buna ama zaman geçtikçe korkuyorum doktor gecer hissetmeden acı duymazsin dedi mantiklida acımasa daha guzel olacak..
İlk günler küçük oldular diye düşünüyordum şimdi ise tam bedene uygun olmuş demeye başladım daha büyük yapay duracaktı bunlar özellikle dar girdiğimde sexyy dürüyor iç çamaşırana gerek duymuyorum süper bir duygu :))))

Öyle güzel anlatmışsın ki insanı yüreklendiriyor yazdıkların umarım darısı benim gibi beklemede olanların başına amiiinn

canım ne güzel yaa bende bu ara çok fazla yoğunlaştım bu konuya sıkı sıkı takip ediyorum senin konun varmı oradan takip etsem?

Senın cicişlerinde çok güzel duruyo papatya maşallah.. Zaten arzum,melita ve senınkılere bayıldım! 400 cc ö yle atla deve değilmiş bu arada çok güzel duruyo:)) ben baya bomba gibi durur sanıyodum.hasan beye ameliyat olabılmek için üstün gayret içindeyim ( maddi anlamda) inşallah sizin kervanımıza katılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…