bu arada kızlar dünkü muayende hasan beye kaş ektirme ve liposuction ı da sordum.kaş ektirme için kaşların gayet güzel syrek de değil bence doğallığını bozma dedi.çünkü kaş ekilirken saçtan alıp oraya ekim yapılıyomuş ve kaş örnneğin 1-2 ayda azcık uzarken saç çok daha fazla uzuyomuş bakımı zor oluyomuş .düşünüyodum aslında ama hasan bey öyle diyince vazgeçtim.
bi de ben kalçama liposoctin istiyordum.sanki bana löp yağ gibi geliyordu.ama hasan bey ona da gerek olmadığını kalçamın gayet güzel e kavisli vücudumla orantılı olduğunu söyledi.kavitasyounda önermedi.tek ihtiyacım olan spormuş.aslında ypıyorum ama sadece kalça çalış dedi.orayı biraz kaslandırmam gerekiyomuş burda yağ yok ki lipo yapayım sana dedi.
ondan da öyle vazgeçirdi beni
ne dikkatimi çekti kızlar ya birazd aondan bahsetmek istedim.başka bir doktor olsa hemen der ki tamam gel yapalım der sonuçta karlı çıkacak olan kendisi para kazanacak olan kendisi.ama hasan bey kesinlikte o düzeyde bir dr değil.bir kez daha takdir ettim kendisini
iyiki doktorum olarak hasan beyi seçmişim .çünkü başka dr lar da tanıyorum ön görüşmeye gittiği gibi hastalarının meme burun fotolarını gösteren.adam gidip de kötüsünü göstermez ki iyisini gösterir zaten yaniii..
zaten hasan beyin bu tür reklamlara da hiç ihtiyacı yokk
bu adamın varlığı olay yokluğu koyar kızlarrr