ekledim makuslacım. 4000 tl ödedim
görüntün mükemmel süper olmuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim makuslacım. 4000 tl ödedim
tatlım merhaba. aklımdaydın hep ama nete hiç giremedim. hem eğitimim vardı hem de sevgilimin olduğu şehirdeydim, çok yoğun geçirdim. dün gece döndüm. şimdi de yorgunluktan hastayım, işe gidemedim
neyse beni geçelim, önemli değil. canımcımm yarın kavuşuyorsun hayallerinee. ama kafan karışık hala gördüğüm kadarıyla :26: tattlım kesi yeri benim meme altıydı hatırlarsan. gayet memnunum. ben de çağhan beye ilk gittiğimde koltuk altı demiştim, tavsiye etmediğini söylemişti. şimdi düşünüyorumda iyi ki meme altı kesisi olmuşum. izler incecik olacak biraz daha geçince. şuanda ine de hafif rengi koyu o da açılınca memenin altında gölge gibi duracak. ama koltuk altı olsa sanki kocanı bırak başkalarının da görme ihtimali var, açıklama yapmak durumunda kalacaksın gibi geliyor. bir de koltuk altı kesisi ile müdahale doktor açısından zorlayıcı oluyor. bu benim fikrim. dur bir bakıcam şimdi bir arkadaş vardı koltuk altı kesisi olan o foto koymuşmu.
tatlıııııııımmm çok heyecanlı yarın sabah ameliyata gireceksinnn ve hayallerindeki cicişlerine kavuşacaksınn. burnuşun da inşallah çok güzel oolacak azıcık yorucu olacak senin için iki müdahale olduğu için ama ikisini bir arada çıkararak en iyisini yapıyorsun canım. bir haftaya göğsünün sıkıntıları gözle görülür şekilde azalacak inşallah. burnun da çok sürmez herhalde. zaten o konuda tecrübelisin :92:
ben ameliyatımdan sonra cesaret aldım. ya dedim daha önce yaptırmadığım hataymış. gayet iyi hissediyorum. geçen şehir dışındaydım ya üç tane bikini aldım gözüm döndü daha önce bikinilerimden bir tanesi straplezdi, sevgilim onu pek beğenmiyordu. megersem çok basık duruyor die beğenmiyormuş. şimdi aldıklarımdqn biri straplez, sevgilim bunu da al çok güzel duruyor diye ısrar etti. meğer iş göğüslerdeymiş çok mutluyum.
en son görüşmemden sonra alsancakta NBB ye gidip bir sürü takım ve gecelik almıştım. sen de iki üç haftaya oralarda gezeceksin
inşallah en kolay ve güzel şekilde atlatacaksın birtanem
albümüne baktım da çok güzel olmuş ya...off kaç gündür deli gibi ameliyatı düşünüyorum sonrasını düşünüyorum.rüyalarımda bile görmeye başladım:) benim göğüslerim, senin ameliyat öncesi fotoğrafına benziyor. yanlış hatırlamıyorsam senin göğüs dokun vardı.benim de var gibi yani avuç içini dolduruyor.
bir de benim 2 buçuk yaşında oğlum var. şimdi olsam kaç gün içinde işlerimi yapacak duruma gelirim? bir de yardım için kaç gün birinin yanımızda olması lazım?benim burada kimsem yok.ailem başka şehirde. eşim de çalışıyor.ben de 3 gün okuldan izin alsam 2 günde hafta sonu eklense okula gittiğimde (hareket açısından) dışarıdan belli olacak gibi bir sorun yaşar mıyım?
bu saatte, bu kadar soru yazdığıma göre galiba ben iyiden iyiye karar verdim. kendime inanamıyorum hala. bazen ne gerek var diyorum ama interneti açar açmaz kendimi burda buluyorum. galiba ben bunu gerçekten istiyorum.
4000 tl peşin mi verdin? görüşme için gittiğimizde ücret veriyor muyuz?
canım ya ben kafayı yiyiyorum herhalde artık bir bakıyorum küçücük olmuş bir bakıyorum normal daha büyük olsa abartı olur diyorum neden böyle mutlu değilim yaaaa
papatyacığım tlf nu. için teşekkür ederim.yarın saat 5'e randevu aldım.cemil turgaydan da pazartesiye randevu aldım. bakalım artık.bu arada aresya da çağhan beye mi ameliyat oldu?
görüşmeden yeni geldim. dr. çağhan ben de iyi bir izlenim bıraktı. istersem salı günü ameliyata alabilirmiş. göğüs dokum olduğu için kas zarı üstü 270cc anatomik protez koyabilirmiş. senin protezinin markası ne? mentor kullandığını söyledi. tek sorun galiba fiyat. sen 4oootl demiştin ya bugün bana 4500 dedi. o yüzden tamam salı günü ameliyat olacağım diyemedim. pazarlık yapmak da pek uygun olmazdı heralde. ne dersin bu konuda?
bugün cemil turgay ile görüşeceğim canım.bu görüşme sonrasında artık kararımı vereceğim.bankadan kredi çekme işi falan var daha. eşim de arada arıza çıkarıyor tam ikna olmuş değil. sürekli başka insanları örnek gösteriyor. başkalarının ne çok derdi var, millet yiyecek ekmek bulamıyor sen ne derdine düşmüşsün diyor. bilmiyorum ya... ama ben gerçekten istiyorum
papatyacım ekleme talebi gönderdim eklersen sevinirim, kızlar öyle bi bahsetmişki çok merak ettim fotolarını banada 275cc dedi dr büyük olur diye korkuyorum