papatyacığım sonunda büyük bir azimle yazdım yazdım yazdım saat gece 2 oldu ama çok şükür fotolarını gördüm çok güzel arkadaşım güle güle kullan harika duruyor hatta memelerin altındaki bantlar da ne kadar küçük,demek ki gerçekten çok küçük bir kesi oluyor. sadece sormak istediğim birşey var , sütyensiz fotoğrafındaki görüntü bana çok dik geldi, yeni olduğu için mi öyleydi,zamanla biraz daha aşağıya iniyor mu merak ettim bununla ilgili bir bilgin var mı zaman içinde bu fotoğraftaki hali ne kadar ve nasıl değişecek ? inşallah biz de çeşit çeşit yeni çamaşırlar ve bikiniler alırız en kısa zamanda
teşekkür ediyorum canım nazocancım o fotoğraftaki 1. hafta görüntüsü ve inanılmaz gerginlerdi. sütyensiz durunca gerginlik rahatsız ediyordu, o kadar yani. şuan 5. hafta, çok daha yumuşaklar. henüz çok hoplayıp zıplamıyorlar ama yan yatınca mesela yerlerinde durmuyorlar ilk günlerdeki gibi haliyle gerginlik bitince o aşırı dik halleri de geçti. bazı arkadaşlara söylüyorum ameliyat olmuşum gibi gelmiyor, bakınca bildiğin meme ama ilk günlerde şu anki doğallıkları yoktu o kadar dik ve gergin olunca.