• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

papatyacığım sonunda büyük bir azimle yazdım yazdım yazdım saat gece 2 oldu ama çok şükür fotolarını gördüm :62: çok güzel arkadaşım güle güle kullan harika duruyor :nazar::nazar::nazar: hatta memelerin altındaki bantlar da ne kadar küçük,demek ki gerçekten çok küçük bir kesi oluyor. sadece sormak istediğim birşey var , sütyensiz fotoğrafındaki görüntü bana çok dik geldi, yeni olduğu için mi öyleydi,zamanla biraz daha aşağıya iniyor mu merak ettim bununla ilgili bir bilgin var mı zaman içinde bu fotoğraftaki hali ne kadar ve nasıl değişecek ? inşallah biz de çeşit çeşit yeni çamaşırlar ve bikiniler alırız en kısa zamanda :64:

teşekkür ediyorum canım :16: nazocancım o fotoğraftaki 1. hafta görüntüsü ve inanılmaz gerginlerdi. sütyensiz durunca gerginlik rahatsız ediyordu, o kadar yani. şuan 5. hafta, çok daha yumuşaklar. henüz çok hoplayıp zıplamıyorlar ama yan yatınca mesela yerlerinde durmuyorlar ilk günlerdeki gibi :9: haliyle gerginlik bitince o aşırı dik halleri de geçti. bazı arkadaşlara söylüyorum ameliyat olmuşum gibi gelmiyor, bakınca bildiğin meme :9: ama ilk günlerde şu anki doğallıkları yoktu o kadar dik ve gergin olunca.

papatyam muhtemelen izmirdesin.. kontrolün nasıl gecti merak ettim gelince yaz olur mu bitanem!!:70:

Slm papatya gecmis ve hayırlı olsun öncelikle saglikla kullan ben de yaz sonu olmayı düşünüyorum bu aşamada gördüğüm fotografların çok büyük katkısı oluyor sakıncası yoksa senin fotolarını da gorebilirmiyim

papatyam muhtemelen izmirdesin.. kontrolün nasıl gecti merak ettim gelince yaz olur mu bitanem!!:70:

merhaba tatlım. doktorcuğuma kızdım o gün, sonra olur böyle şeyler dedim. cuma sabah erken saatte görmek istedi.ameliyatı varmış. ben de şehir dışına çıkacaktım, izmirden uçusum vardı, o yüzden o günü ayarlamıştık zaten. saat 17.30 da olan uçak saatimi 12.20 ye değiştirdim. 10 dakika görecek diye. 10-10.30 gibi orada olacağımı söyledim. o beni bekleyecek, görüp hemen ameliyata girecekti. sabah 6 da çıktım muğladan. 9 da izmirde, saat 10.30 da da hastanedeydim, inanılmaz trafik vardı. küçük bir operasyona girmişti doktor bey yarım saate çıkacaktı :( ben de bekleyemedim. uçak saatimi değiştirmeye falan çalıştım astarı yüzünden pahalıya geliyordu ben de çıktım ama bayağa canım sıkıldı o an :19: sonra da kendime kızdım, sanki memem düşecek, ne olur sonra görse benim hatam. gecikme vb payı bırakmadım, herşey benim kafadaki planın dakikasına uymuyor işşte :9: neyse bir hafta şehir dışındayım. olmadı dönüşümü ya da 19 mayısı denk getireceğim. bakalım.

merhaba tatlım. doktorcuğuma kızdım o gün, sonra olur böyle şeyler dedim. cuma sabah erken saatte görmek istedi.ameliyatı varmış. ben de şehir dışına çıkacaktım, izmirden uçusum vardı, o yüzden o günü ayarlamıştık zaten. saat 17.30 da olan uçak saatimi 12.20 ye değiştirdim. 10 dakika görecek diye. 10-10.30 gibi orada olacağımı söyledim. o beni bekleyecek, görüp hemen ameliyata girecekti. sabah 6 da çıktım muğladan. 9 da izmirde, saat 10.30 da da hastanedeydim, inanılmaz trafik vardı. küçük bir operasyona girmişti doktor bey yarım saate çıkacaktı :( ben de bekleyemedim. uçak saatimi değiştirmeye falan çalıştım astarı yüzünden pahalıya geliyordu ben de çıktım ama bayağa canım sıkıldı o an :19: sonra da kendime kızdım, sanki memem düşecek, ne olur sonra görse benim hatam. gecikme vb payı bırakmadım, herşey benim kafadaki planın dakikasına uymuyor işşte :9: neyse bir hafta şehir dışındayım. olmadı dönüşümü ya da 19 mayısı denk getireceğim. bakalım.

görüşemedin yani... aksilik olmuş!neyse 19 mayısta yada dönüşüne belki benimde kontrolüm olur.. görüşürüz belki...canım sıkma canını sen zor olanı atlttın:65:

papatyam şehir dışına gittin bizi unuttun:25:ameliyatıma çok az kaldı ..işh. o güne kkadar gelir bana güzel mesajlarınla destek verirsin...:70:yokluğun hissediliyor canımcım!!!!!!!:34:

papatyam şehir dışına gittin bizi unuttun:25:ameliyatıma çok az kaldı ..işh. o güne kkadar gelir bana güzel mesajlarınla destek verirsin...:70:yokluğun hissediliyor canımcım!!!!!!!:34:

aresya senin ameliyatın ne zamandı ben unuttum :26:
yarın deryafatih ve nazirem onu hatırlıyorum sen benden sonrasın sanırım :44:

aresya senin ameliyatın ne zamandı ben unuttum :26:
yarın deryafatih ve nazirem onu hatırlıyorum sen benden sonrasın sanırım :44:

canım bende sana mesaj atcaktım konunu bi gördük bi daha gördüğümde kapanmıştı...merak ettim...demek oluyosun çok sevindim senin adına...deryafatih nazire sen ben demek sıraya girdik:1:benim salı günü canım kısmetse...:84:çok heycanlıyııımmmm:66:

canım bende sana mesaj atcaktım konunu bi gördük bi daha gördüğümde kapanmıştı...merak ettim...demek oluyosun çok sevindim senin adına...deryafatih nazire sen ben demek sıraya girdik:1:benim salı günü canım kısmetse...:84:çok heycanlıyııımmmm:66:

cnm artık ameliyat olucağımız gün için konu açılmıyormuş
bende doktorum ufuk küçük başlığına yazdım :46:
bende salı günü ameliyat öncesi tahlillerimi yaptırıcam baya bişi istedi doktorum
çarşamba sabah en erken ben giricekmişim ameliyata bu yüzden salı günü gel tahliller bitsin dedi
sen karar verdinmi kesi yerine :68:

Son düzenleme:
bende salı günü ameliyat öncesi tahlillerimi yaptırıcam baya bişi istedi doktorum
çarşamba sabah en erken ben giricekmişim ameliyata bu yüzden salı günü gel tahliller bitsin dedi

hadi hayırlısı karamelcim umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur bir an önce atlatırız inşallah benide yarın 10-10,30gibi alacak ameliyata pek bişey hissedemiyorum nedense narkozdan korkuyorum hepinizden dualarınızı bekliyorum

hadi hayırlısı karamelcim umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur bir an önce atlatırız inşallah benide yarın 10-10,30gibi alacak ameliyata pek bişey hissedemiyorum nedense narkozdan korkuyorum hepinizden dualarınızı bekliyorum

amin cnm inşallah kolayca atlatırız :26:
bende de çok korku var heycanda var :14:
senin neler yaşadığını okumak iyi gelicektir bana
dualrım seninle cnm allahın izniyle kolay atlatanlardan olucaksın :70:

qnlqdım canım ben hastaneden çıkmadan sen ameliyata girersin...:66:kesiğ yeri beni çok düşündürüo karamelcim...yani ne biilliiimm kendimden ziyade eşimi düşünüyorumaslında galiba bu konuda tamam bilicek protez olduğunu da ameliyat yeri onun gözünün önünde olcak hep..bu yüzden kafam karıştı..koltukaltı kesisini biras araştırcam bakalım..bilmiyorum pazartesi doktorumla konusucam zaten randevum var...sen neyapmayı düşünüyosun:97:

:34:

canım haftasonu aile programlrımız sebebiyle siteye girecek vaktim olmuyo...şimdidn gecmiş olsun..işh.sular seller gibi gecsin ameliyatın..:66:dualarımız seninle...sen ol gel sıra bizde:62:

qnlqdım canım ben hastaneden çıkmadan sen ameliyata girersin...:66:kesiğ yeri beni çok düşündürüo karamelcim...yani ne biilliiimm kendimden ziyade eşimi düşünüyorumaslında galiba bu konuda tamam bilicek protez olduğunu da ameliyat yeri onun gözünün önünde olcak hep..bu yüzden kafam karıştı..koltukaltı kesisini biras araştırcam bakalım..bilmiyorum pazartesi doktorumla konusucam zaten randevum var...sen neyapmayı düşünüyosun:97:

sen yinede iyi olunca yaz ameliyat olucak arkadaşlar bekler merakla :17:
ben kesi yerini belirlerdim meme altı olucak
sezeryan izime baktığında doktorum bundan daha belirsiz olucak dedi
benim sezeryan dikişim estetik değildi ona rağmen iz çok az belli
ondan daha az olucak garantisini aldım
meme ucu istiyordum doktorum ölçtü olmaz dedi çok küçükmüş protez büyük
koltuk altı hiç istemedim doktorum istersen olur dedi ama ben epilasyonda bile oranın acısına dayanamıyorum 2-3 haftada bir almam gerek göz önünde bir yer uzamasına izin veremem sonrasındada hassas bir bölge olduğundan istemedim
ama meme ucu olsaydı isterdim :59:
benim içinde dua et olurmu :70:

sen yinede iyi olunca yaz ameliyat olucak arkadaşlar bekler merakla :17:
ben kesi yerini belirlerdim meme altı olucak
sezeryan izime baktığında doktorum bundan daha belirsiz olucak dedi
benim sezeryan dikişim estetik değildi ona rağmen iz çok az belli
ondan daha az olucak garantisini aldım
meme ucu istiyordum doktorum ölçtü olmaz dedi çok küçükmüş protez büyük
koltuk altı hiç istemedim doktorum istersen olur dedi ama ben epilasyonda bile oranın acısına dayanamıyorum 2-3 haftada bir almam gerek göz önünde bir yer uzamasına izin veremem sonrasındada hassas bir bölge olduğundan istemedim
ama meme ucu olsaydı isterdim :59:
benim içinde dua et olurmu :70:

bbenide bu epilasyon muhabbeti çok düşündürüo işte...benim sezaryenizim çok ince çizgi halinde aslında benimde pek belli diil:40:beyaz tenli olmamın avanytajı da var sanırım... bende mi gögüsaltı olsam ..resmen ikiye bölündüm biri diğerinden biras fazla olsa secim yapmamm kolaylaşcak...dediğim gibi doktorumla da enine boyuna bi konuşmam lazım tabi bu sürede aaraştırmaya devam yine...dua edicem tabi canımcım...hersey gönlümüzce olsun..:16:

bbenide bu epilasyon muhabbeti çok düşündürüo işte...benim sezaryenizim çok ince çizgi halinde aslında benimde pek belli diil:40:beyaz tenli olmamın avanytajı da var sanırım... bende mi gögüsaltı olsam ..resmen ikiye bölündüm biri diğerinden biras fazla olsa secim yapmamm kolaylaşcak...dediğim gibi doktorumla da enine boyuna bi konuşmam lazım tabi bu sürede aaraştırmaya devam yine...dua edicem tabi canımcım...hersey gönlümüzce olsun..:16:

hangisine karar verirsen ver inşallah senin için en iyisi olur :71: benim ağrı eşiğim yüksektir ama ben koltuk altı hiç düşünemiyorum düşününce bile garip oluyor içim :27: sen eminimki en güzeline karar vericeksin memnun olda hangisine karar vericeğin önemli değil :34:

tatlım merhaba. aklımdaydın hep ama nete hiç giremedim. hem eğitimim vardı hem de sevgilimin olduğu şehirdeydim, çok yoğun geçirdim. dün gece döndüm. şimdi de yorgunluktan hastayım, işe gidemedim :43:

neyse beni geçelim, önemli değil. canımcımm yarın kavuşuyorsun hayallerinee. ama kafan karışık hala gördüğüm kadarıyla :26: tattlım kesi yeri benim meme altıydı hatırlarsan. gayet memnunum. ben de çağhan beye ilk gittiğimde koltuk altı demiştim, tavsiye etmediğini söylemişti. şimdi düşünüyorumda iyi ki meme altı kesisi olmuşum. izler incecik olacak biraz daha geçince. şuanda ine de hafif rengi koyu o da açılınca memenin altında gölge gibi duracak. ama koltuk altı olsa sanki kocanı bırak başkalarının da görme ihtimali var, açıklama yapmak durumunda kalacaksın gibi geliyor. bir de koltuk altı kesisi ile müdahale doktor açısından zorlayıcı oluyor. bu benim fikrim. dur bir bakıcam şimdi bir arkadaş vardı koltuk altı kesisi olan o foto koymuşmu.

tatlıııııııımmm çok heyecanlı yarın sabah ameliyata gireceksinnn ve hayallerindeki cicişlerine kavuşacaksınn. burnuşun da inşallah çok güzel oolacak :21: azıcık yorucu olacak senin için iki müdahale olduğu için ama ikisini bir arada çıkararak en iyisini yapıyorsun canım. bir haftaya göğsünün sıkıntıları gözle görülür şekilde azalacak inşallah. burnun da çok sürmez herhalde. zaten o konuda tecrübelisin :92:

ben ameliyatımdan sonra cesaret aldım. ya dedim daha önce yaptırmadığım hataymış. gayet iyi hissediyorum. geçen şehir dışındaydım ya üç tane bikini aldım gözüm döndü :9: :9: daha önce bikinilerimden bir tanesi straplezdi, sevgilim onu pek beğenmiyordu. megersem çok basık duruyor die beğenmiyormuş. şimdi aldıklarımdqn biri straplez, sevgilim bunu da al çok güzel duruyor diye ısrar etti. meğer iş göğüslerdeymiş :9: çok mutluyum.

en son görüşmemden sonra alsancakta NBB ye gidip bir sürü takım ve gecelik almıştım. sen de iki üç haftaya oralarda gezeceksin :66:

inşallah en kolay ve güzel şekilde atlatacaksın birtanem

hımm meraklıtaze 22 koltukaltı kesisi fotosu eklememiş.

bu arada dedim ya meme estetiğinden cesaret aldım diye. laser epilasyon ve brezilya fönüne niyetlendim şimdi.. hemen değil ama maddi olarak azıcık rahatlayayım, ilk işim onlar :21:

papatyacım arkadaş listene beni de eklersen çok sevinirim :) ben de çağhan beye ameliyat olmak istiyorum. tam olarak ne kadar ödedin?

Back