• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

papatyacım çok normal bende çok severim yüzüstü yatmayı hatta sadece yüzüstü yatarım :)
ama düşününce bile garip geliyor uzun bir süre yatamam bende
alttan çıkıcakmış gibi gelir :)))tabiki mümkün değiil ama his işte
bence yakında oda geçer sen koskoca bir ameliyatı atlattın sonrasını hiç söylemiyorum
bırak yüzüstü yatmak biraz daha geciksin ;)

doğru söylüyorsun kuzum yüz üstüm de eksik kalsın :9: yan yatabiliyorum ya, thanks god, o bana yeter!! :62:

saoğulun kızlar...işh.çabuk toparlarım biliyosunuz benim iki ameliyat...ve işh. hersey istediğim gibi olur... bugün tarih kesinleşti... evde bi o yana bi buyana gidip geliyorum bişi yapamıyorum..şimdiden çok heycanlıyım...evet geri sayım başladı paptyam...dokuzunda randevum var benimde keşke denk gelebilseydik.. benn şehir dışında olmasam yine gelirdim seni görmeye ama malesef izmirde diilim...umarım bidahaki sefere denk geliriz...:70:

saoğulun kızlar...işh.çabuk toparlarım biliyosunuz benim iki ameliyat...ve işh. hersey istediğim gibi olur... bugün tarih kesinleşti... evde bi o yana bi buyana gidip geliyorum bişi yapamıyorum..şimdiden çok heycanlıyım...evet geri sayım başladı paptyam...dokuzunda randevum var benimde keşke denk gelebilseydik.. benn şehir dışında olmasam yine gelirdim seni görmeye ama malesef izmirde diilim...umarım bidahaki sefere denk geliriz...:70:

bişi diim mi canım. ben de çok heyecanlandım ama benim ameliyat sabahı hiiiç heyecanım yoktu. heyecanlanmaktan çok sıkılmıştım, yeter artık olsun da normale döneyim modundaydım :9: hehehhee

inşallah ikisi de istediğin gibi olacak tatlım. bir dahaki sefere inşallah canım :7:

papatyaaaa ben senin fotoğraflarını nasıl görebilirimmm , avatarından gördüğüm kadarıyla istediğim görüntü bu , özelden msj yazamıyorum ama sen bana yazar mısın lütfen kaç cc , hangi yöntem ve ne kadara mal oldu , şimdiden teşekkürler :16:

papatyaaaa ben senin fotoğraflarını nasıl görebilirimmm , avatarından gördüğüm kadarıyla istediğim görüntü bu , özelden msj yazamıyorum ama sen bana yazar mısın lütfen kaç cc , hangi yöntem ve ne kadara mal oldu , şimdiden teşekkürler :16:

ekliyorum seni cnm. ilk sayfalarda anlattım herbirşeyi nazocum bakınız sayfa 1,2,3,4 vs. :9: öptüm

aaaaay bayılıcamm , fotoları görebilmek için 25 yorumum olması gerekiyormuş benim 13 yorumum varmışş daha yeni üyeyim bennn :25: teşekkür ederim canım eklediğin için , ben daha karar aşamasındayım ama sizlerden çok olumlu motivasyon alıyorum , inşallah kısa zaman içinde dr elememi yapıp ben de aranıza katılacağım :64: şimdi hemen senin ilk sayfaları okuyayım bennnn :1:

merhaba papatya55 valla sana profiline bakıp bakıp imreniyorum sanırım damla daha doğal duruyor copyright ve senin damla ikinizinkide muhteşem bende çarşamba görüşmeye gidicem ve uygun olursa 7 mayısta inşallah olucam canım görüşmede neler sorup bilgi almalıyım ve senin meme dokun vardı sanırım meme dokusu altına olduğu için protez markasını doktormu karar veriyor çok soru soruyorum kusura bakma birde eğer başka fotoğrafın varsa beni ekleyebilirmisin fikir açısından birde ev işlerine yemek temizlik ne kadar zaman sonra dönülüyor ya çok dağınık oldu bu yazı kusura bakma

ekliyorum seni cnm. ilk sayfalarda anlattım herbirşeyi nazocum bakınız sayfa 1,2,3,4 vs. :9: öptüm

canım yaa bütün ayrıntıları öğrendim , kısa öz ve açıklayıcı bilgier paylaşmışsın bravo...maaşallah sen boylu posluymuşsun benim boy 1 69 , ama üst bedenim oldukça zayıf, memeler desen portakaldı limon oldu :60: alt taraf armut :1: son zamanlarım yürüyüşle ve mezoterapiyle geçti , popoyu düzelttik çok şükür , şimdi sıra memelere geldi :64: hadi hayırlısı :kkk:

merhaba papatya55 valla sana profiline bakıp bakıp imreniyorum sanırım damla daha doğal duruyor copyright ve senin damla ikinizinkide muhteşem bende çarşamba görüşmeye gidicem ve uygun olursa 7 mayısta inşallah olucam canım görüşmede neler sorup bilgi almalıyım ve senin meme dokun vardı sanırım meme dokusu altına olduğu için protez markasını doktormu karar veriyor çok soru soruyorum kusura bakma birde eğer başka fotoğrafın varsa beni ekleyebilirmisin fikir açısından birde ev işlerine yemek temizlik ne kadar zaman sonra dönülüyor ya çok dağınık oldu bu yazı kusura bakma

merhaba nazirecim. öncelikle teşekkür ediyorum :16: inşallah tatlım en kısa zamanda olursun sen de. ben protez markasını falan sormadım canım ya. inan hala da bilmiyorum ne marka var şuan bende. o kadar çok soru vardı ki kafamda protezi de doktor düşünsün dedim. yumuşak istediğimi biliyordu doktor. ben bir hafta sonra dayanamayıp yerleri süpürmüştüm ama bayağa yorulmuştum. yemeği de dördüncü günden sonra yapabilecek gibiydim. ama canım bu durumlar bünyeye göre değişiyor. benim ağrım olmadı :nazar: ağrılı geçiren arkadaşlar oluyor. bir de kas altı olacaksa onda kol kullanımı daha kısıtlanıyor. benim kas üstü oldu.

ben birçok şeyi burada öğrenmiştim ama yine de hiç bir şey bilmiyormuşum gibi her şeyi sordum teyit ettirdim.
sana soru defterimden yazıyorum :52:
sen de bunları ve aklına gelen herşeyi yaz da git derim.

*emzirebilecek miyim?
*kas altının avantajı dezavantajı ne, kas üstünün ne?
*kesi yeri neresi olmalı, avantaj dezavantaj?
*sarkma olayı normal göğüse göre değişiyor mu?
*Dual plan ne?
*kaç cc olabilir?
*ameliyat sonrası meydana çıkabilen damarlar geçici mi?
*gerginlik ne kadar sürecek
*yumuşaklık nasıl olacak
*yüz üstü yatmada sakınca olacak mı
*masa başı işe ne zaman dönebilirim
*protezin içeride kayma riski var mı
*dokununca belli oluyor mu
*diren ne? takılacak mı?
*bandajlar ne zaman çıkacak?
*ameliyat sonrası yatış pozisyonumu ne kadar etkileyecek?
*ücret?
*ücrete hastanede refakatçi ile bir gece konaklama da dahil mi?
*ameliyat sonrası çatlak oluşma riski var mı?
*hamile kalınca göğüslerde daha fazla büyüme sorun yaratır mı?

canım yaa bütün ayrıntıları öğrendim , kısa öz ve açıklayıcı bilgier paylaşmışsın bravo...maaşallah sen boylu posluymuşsun benim boy 1 69 , ama üst bedenim oldukça zayıf, memeler desen portakaldı limon oldu :60: alt taraf armut :1: son zamanlarım yürüyüşle ve mezoterapiyle geçti , popoyu düzelttik çok şükür , şimdi sıra memelere geldi :64: hadi hayırlısı :kkk:

sağol canım :61: inşallah memeleri de halledeceksin bakalım, hepberaber de sevineceğiz burdaa :66:

merhaba nazirecim. öncelikle teşekkür ediyorum :16: inşallah tatlım en kısa zamanda olursun sen de. ben protez markasını falan sormadım canım ya. inan hala da bilmiyorum ne marka var şuan bende. o kadar çok soru vardı ki kafamda protezi de doktor düşünsün dedim. yumuşak istediğimi biliyordu doktor. ben bir hafta sonra dayanamayıp yerleri süpürmüştüm ama bayağa yorulmuştum. yemeği de dördüncü günden sonra yapabilecek gibiydim. ama canım bu durumlar bünyeye göre değişiyor. benim ağrım olmadı :nazar: ağrılı geçiren arkadaşlar oluyor. bir de kas altı olacaksa onda kol kullanımı daha kısıtlanıyor. benim kas üstü oldu.

ben birçok şeyi burada öğrenmiştim ama yine de hiç bir şey bilmiyormuşum gibi her şeyi sordum teyit ettirdim.
sana soru defterimden yazıyorum :52:
sen de bunları ve aklına gelen herşeyi yaz da git derim.

*emzirebilecek miyim?
*kas altının avantajı dezavantajı ne, kas üstünün ne?
*kesi yeri neresi olmalı, avantaj dezavantaj?
*sarkma olayı normal göğüse göre değişiyor mu?
*Dual plan ne?
*kaç cc olabilir?
*ameliyat sonrası meydana çıkabilen damarlar geçici mi?
*gerginlik ne kadar sürecek
*yumuşaklık nasıl olacak
*yüz üstü yatmada sakınca olacak mı
*masa başı işe ne zaman dönebilirim
*protezin içeride kayma riski var mı
*dokununca belli oluyor mu
*diren ne? takılacak mı?
*bandajlar ne zaman çıkacak?
*ameliyat sonrası yatış pozisyonumu ne kadar etkileyecek?
*ücret?
*ücrete hastanede refakatçi ile bir gece konaklama da dahil mi?
*ameliyat sonrası çatlak oluşma riski var mı?
*hamile kalınca göğüslerde daha fazla büyüme sorun yaratır mı?

sağol canım :61: inşallah memeleri de halledeceksin bakalım, hepberaber de sevineceğiz burdaa :66:

çok sağol canım yaaa hepsini not edeceğim yarın görüşmeye gidiyorum ama nedense belkide mahremiyet duygusu biraz sıkıntı var içimde inşallah görüşme iyi geçer içime siner ve herşey yolunda gider

çok sağol canım yaaa hepsini not edeceğim yarın görüşmeye gidiyorum ama nedense belkide mahremiyet duygusu biraz sıkıntı var içimde inşallah görüşme iyi geçer içime siner ve herşey yolunda gider

inşallah iyi geçer naziremcim, içine siner umarım da tarih alırsın yakın zamanda :34:

papatyacığım sonunda büyük bir azimle yazdım yazdım yazdım saat gece 2 oldu ama çok şükür fotolarını gördüm :62: çok güzel arkadaşım güle güle kullan harika duruyor :nazar::nazar::nazar: hatta memelerin altındaki bantlar da ne kadar küçük,demek ki gerçekten çok küçük bir kesi oluyor. sadece sormak istediğim birşey var , sütyensiz fotoğrafındaki görüntü bana çok dik geldi, yeni olduğu için mi öyleydi,zamanla biraz daha aşağıya iniyor mu merak ettim bununla ilgili bir bilgin var mı zaman içinde bu fotoğraftaki hali ne kadar ve nasıl değişecek ? inşallah biz de çeşit çeşit yeni çamaşırlar ve bikiniler alırız en kısa zamanda :64:

Back